2495
  • Legend Killer
    pengess is hozzá, nálam is így volt a baj, bár azt a customot nem csináltam én meg.

ha pengetéssel se megy, akkor nemtom.
  • Danus16
    loller, ne zárd le semmiképpen, hadd gyarapodjon.
    eznagyondurva, béna xplorer gitárt így viszik? 14000-en áll az aukció, ez tényleg durva :D rohadt mázlista :D
    mondjuk ezek sztem tiszta bolondok, 14ezerért házhozszállítással rendelhetne PS3-ra GH3-at és mellé pöpec Les Paul gitár jár.

mind1, neked gratulálok, hogy ennyire kapkodnak érte :D nemhittem volna
  • matyi009
    Hali!
    Valakiki eltudná mondani hogy miért nemjó az a custom song berakás amit psyho irt 468. bejegyzésbe?Készvan minden és mikor a cheats nél nyomom 2x a zöldet nemjó, vagy a teljes gombsorozatot kell leütni ott? Lassan vagy gyorsan?
  • Prince of Máté
    De jó hogy ide írtál :)
  • VRSDM
    attól független hogy minden második sorod meghazuttolja az előzőt nemrossz. :D
    bontatlan!!! -> csak a vámon lett kibontva
    a vezetékek bontatlanok!!! -> csak annyira bontottak hogy kipróbáljam :D
  • BB7
    Ha valakinek még kéne gitár: 7nap van még az aukciómból!
    Azt mondtátok, nem fognak sokat adni érte... hát 1Ft és No minimál ár, és: tessék
  • Legend Killer
    :DD
  • Lareee
    az a baj h nem mert akkor kibírta volna azt a pár legyintést amit rámértem... xD

jah és a 125000. próbálkozás után szted milyen ideges lettem... most metalicát próbáltam de most a pénztárcámon töltöttem ki az idegemet... xD rendeltem 1 xplorer gitárt fogok én ennek a sz*rnak könyörögni h sikerüljön.... hát elmehet a......... csak haladjon az a kedves gls.... szétzúzom a gitárt... :D:D:D:D sztem már rendelem is a következő gitárt... :$ xD
  • Legend Killer
    értem, kösz infot.

de egy ilyen géjmnél, ahol rapnek semmi köze, ott ne ilyenek legyenek a zsűrik, kommentátorok :D.

hozzák el Slasht és tuti elmegyek autogrammért és dumálni vele :DDDDDDDDD.
  • Prince of Máté
    A Saturnban vannak kipróbálható cuccok, pl Ps3, X360, ahol különböző gémek mennek. Na ennél a GH ment, egy fotel mellette egy gitár, előtte egy dob. Szal nem tom mi volt :D Lehet rossz helyen jártam. (egyébként tavaly Majka volt az egyik zsűritag)
  • Legend Killer
    :D, Ganxsta, ő rapper, nem? mit keresne GHnál, ami rock? :D metál, meg ilyenek és nem rap :D.

amúgy értem és igazad van végül is. és jól tolták a többiek és csak gitár volt, tehát mikrofon és dob nem és senki nem hozott és nem álltak bandába? :D

LOL

ennyit a szervezésről, pedig gondoltam sokan jönnek majd.
  • Prince of Máté
    Áh, gitárhoz se jutottam. De nem is izgatott annyira, mert Pc-re nincs GH metallica, ismeretlen számokkal meg nem akartam próbálkozni.
    Azt hittem olyan lesz mint a tavalyi, hogy rendes stand + kommentár (aki elvileg most Ganxsta lenne) de lófasz se volt. 1 TV + Dob, gitár.
  • Legend Killer
    kemény :D.
  • Legend Killer
    LOL, ennyit erről. pedig gondoltam hátha fogtok zúzni. én nem mentem ki, gondoltam felteszi majd vki netre :D.

de ezt akko nem hiszem.

és nyomtad nekik experten? :DD
  • Legend Killer
    kipróbáltam, végig toltam.

ahogy más is írta, Aerosmith számok vannak, de előtte mindig más együttesét kel lelgitározni és asszem kettőt és utána jön egy vagy két Aerosmith.

és van Run DMC is, az a legfaszább.
  • Prince of Máté
    Volt valaki a Duna Plázában? (GH verseny)
    Én kimentem kb fél 6-kor de nem volt semmi stand, a gitárban meg nem volt elem... 6-kor raktak bele elemet, de még fél 7kor sem volt semmi verseny, csak pár gyerek volt ott.
  • BB7
    Annyira ideges lettél a 90%-ra, hogy beleb@sztál egyet az asztalba? XD
  • Lareee
    sziasztok!

nem csak turnézni kell velük hanem végigkisérni az egész pályafutásukat... szal a következő adandó kérdésedre a válaszom nem (mivel azt kérdezed h csak aerosmith számok vannak benne?) am nagyon jó csak felidegelt mert nem tok továbbjutni... xD

mondjuk most felidegelt a raining blood 90%nál dobott ki itt az eredmény (nem tom h ez h lehetséges de szó szerint belemélyedt a kezem):

• Danus16
    aerosmith számok vannak benne. és velük kell turnézni :D igen

sajnos a régi GH-s pack nem tud menteni. a rock bandes igen. megoldás: fényképezd le az eredményeid mindig.
  • bigapó
    Sziasztok!

sokat offoltok, úgyhogy kérdezek:)

Az Aerosmith kiegészítést valaki kipróbálta már? mivel másabb? velük kell turnézni?

ezen kívül a custom pack-es dolog a mentést elrontja mindenkinél? mert nálam nem enged menteni. úgy meg elég rossz, mert nem tudom, hogy melyikbe mennyi volt a pontom.
  • vki
    Detto XD
  • BB7
    Képzeld, nem csak 'abban' a részben... minden SP részt kívülről fújok! :D
    De hamarosan így vagyok a Family Guy-al is! xD
  • Legend Killer
    az :).

te minden egyes részre emlékszel abban a részben :D.
  • BB7
    "Rehab Hero"
    Szinkronosban: "Elvonó Hős"
  • Legend Killer
    jah, profi... meg utána mondott1másik hős izét a csávó, mikor Stannek nem tetszett ez és aszem ott fordítva volt, hogy mögötte jönne a sárkány. csak Stannek töke ki volt és autósat kért :D.
  • BB7
    Azt hiszem ugyanaz azt ismétlik mindig!

Amúgy a rész címe: Guitar Queer-o
    De nekem akkor is a "Heroin Hero" a favom!
    "Kapj el..!"
    "Na gyerünk...!"
    "Mindjárt itt vagy!"
  • Legend Killer
    azt én nem tudtam, mert nem nézem gyakran.

de azt a részt szeretem.
  • sakal6
    éjfélkor is azt a részt adták, úgy néz ki hogy 2x is leadták
  • Legend Killer
    ez mekkora lol volt.

Slash majdnem death rockolt, mer végére hagytam a durranást poénból easyn és akkor rávágtam a két dobulet és a mediumot és nekem ott villogott, hogy death rock, közben ő szopta be :D.

de Slash rulz.
  • Legend Killer
    éjjel3kor comedy centralon south park guitar qeero volt... v mi annak a résznek a címe. nosztalgiáztam.
  • Legend Killer
    engem végül is csak a gitár érdekel :D.
  • Legend Killer
    oké, sztem elfog férni.
  • bigapó
    egyébként túl sok jót nem írnak róla. ahogy olvasom elég gyenge cucc, egy komolyabb ütéstől szétesik :D
    a gitár talán jobb minőségű, de amit mediaban kézbe fogtam, na annak se adnék túl sok időt nálam. :)
  • bigapó
    megvan, itt többször is látszik mekkora.

http://www.youtube.com/watch?v=QicKk7ALTq4&feature=related
  • bigapó
    youtube-on van fent videó róla. mindjárt linkelem. azon látszik kábé mekkora. de egy kissebb számítógépasztal méret, ilyesmire gondolj. persze szét lehet szedni.
  • Legend Killer
    arra minden hamarabb jön sztem.
  • Legend Killer
    még nem vettem meg. én pécére akarom és azt úgy tom, hogy júniusban jön :D.
    de kicsi a szobám és van az asztal a végében, mellette a gép monitora, előtte a gépház, aztán pár cucc és oda nem lehet már dobot, v gitárt tenni. de sztem a gépház mellé bepréselem majd a holmit. csak nemtom mekkora1gh dob :D.

de nem baj, megveszem, mer kell.
  • BB7
    Konzolra már elég régóta kint van!
  • bigapó
    választ nem tudom, de mennyibe fájt a cucc?
  • Legend Killer
    erre nem is emlékszem, amit írtál :D.

#1329 erre ötlet?