2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1415 1óra 5000, a többit PM-ben! -
#1414 húúúúúú..... szép bnőd van. -
#1413 offolok, nem direkt csak nem hagyom magam hülyének nézetni.
a barátnőmre a bókot köszönöm :)
OFFOLTAM! ha nem érdekel ne olvasd el amiket írok
mostmár mindenki tudja hogy ne olvassa el :D -
#1412 nem keménykedésből raktam be, csak felvázolom neki hogy mi a kibaszott tényállás. mert álomvilágban él.
Laree egy kérdésem lehet amúgy?
hogyhogy nem konzolon gitározol ha már van egy ilyen buzi nagy tévéd, meg millió játék a falon, meg ránézésre is pipere kecótok?
ja mert hogy az nem otthon van? nem vádaskodok ez csak egy sejtés. mert a többieknek amikor rákrédeztek a tévére lazán felvágtál hogy " hát igen nem olyan nagy az " ;) -
#1411 de nemveszedészre hogy teis összeoffolod a topikot?.
egyébként, ha szabad egy megjegyzést, a barátnőd nagyon csinos. legalábbis ez a kép ez :DDDD áhh. gyöny9rű arca van.
de tényleg ne csináljátok.
tudnikéne hol a határ, szervezzetek le egy találkát, azt kész :D
egyébként meg ne keménykedjetek olyan túlságosan itt a képekkel. nem egészséges. -
#1410 szerk.2
és arra válaszolj. és kérj bocsánatot az ezzel kapcsolatos oltogatásoddal. hogy nekem akkor most úgy van a számok elosztása ahogy mondtam vagy sem?
mert bizony úgyvan. neked meg miben is volt igazad? abban hogy nagy a pofád, alaptalanul, azt sikeresen bizonyítottad. puszillak
ha továbbra sem tetszik valami akkor örömmel várlak fóton, feljössz és egy sör mellett megmutatom hogy nekem bizony így vannak a számok kiosztásai, de ha igazam lesz akkor élőben kérsz bocsánatot és kifizeted a sört, ha nem lenne igazad akkor én álltam a söröd meg az ideutazásod ;) -
#1409 szerk1.
gondolatra indulós gh témából lemaradt a kép. áve.
-
#1408 na akkor sorba. és nem privátba mert nem titok:)
-megvernél? nocsak. a kemény haverjaiddal? vagy a saját 30as karoddal?
-a videó végén a hugom osztálya van, mert oda csináltam megrendelésre évkönyv vidit és volt személyes képe mindenkinek.
-ha érdekel a volt barátnőm akkor tessék, csak hogy ne kelljen rákeresned iwiw-en
vagy a mostani érdekel akkor őtis tessék...
-a gondolatra indulós gh, tudod fenntvan egy rocketdock az asztal tetején, csak mivel alacsony frémrátával vettem a vidit hogy ne 600mega legyen épp lecsúszott az a része. de tessék ;) ellenőrizd le hogy ugyan oda viszem-e az egeret a vidiben mint ahol itt van a gh ikon.
szóval. amikkel vádoltál azokból semmi nem igaz. szarvagy.
-
Lareee #1407 1 velem ne beszéljen így mert ha ezt személyesen tenné biztos h +ütném és akkor nem járna tólságosan jól
2 már rég leszarom látom h 1 gyökér nézd + a videója végét... xD hát én jót nevettem ah ott ül a "szép" bnője az ölében... xD:D:D:D:D:D:D és még annyira büszke is rá h mutatja a videója végén... xD:D:D:D:D és még én vok buzi... hát öcsém ha ilyen nőre lennék kárhoztatva lehet h inkább a saját nememet választanám... xD de am van bnőm már 1,5 éve...
3 vesadsadsam gyakorold még a videovágást... ;)
am komoly kérdés:
hülye részeg disznó , fasznak kell összetörni a járdán a sörösüveget. én meg mikor mentem haza elvágtam a tenyerem
h lehetsz ekkora veréb te kézen állva mész az utcán???? XD am lehet h én voltam... 8-) -
#1406 hú na lűtom megindult az élet..
jolesz ha leálltok mindketten de nagyon gyorsan....
intézzétek privátban...
ez a faszkodás nem vezet semmire, és elszégyelhetnétek magatokat, hogy ilyen korban ilyen kis baromságon felkapjátok a szart egymásra...
mikor tanuljátok meg nem komolyan venni az ilyet? -
Lareee #1405 am nálad gondolatra indul a gh?? XD -
Lareee #1404 nah most telt be a pohár a retkes szidalmazásodtol te veréb.... mi a f*sz van akkor ha ujreg vok attól még úgy szétverném a pofádat mint az asztalomat te szánalmas kis fos... 2004be regisztráltál... g*ci kemény vagy nekem nem volt időm ilyenekre mert tod közösségi életet éltem és voltak barátaim... most is vannak tod azért szoktam csak 1x 1x írkálni.... kivétel ha beteg vok! És ide teszed nekem a legszánalmasabb embert??? xD vicc vagy.... de legalább +fejtettük h miért vagy ekkora p*cs azért mert 1 pap kiskorodba +adta neked ami kell....
Jah és qrvára nincs igazad mert ezek még mindig lowscore-ok... xD:D
látom a clifs of dover-re non büszke vagy h hardon 5 csillag lett... :DXD -
#1403 -
#1402 AMINT LÁTOD VRSDM IGAZAT MONDOTT...
nyugodt szívvem közlöm hogy tisztelni kéne az idősebbeket, az írtalan szabályokat, és nem újregként pofázni olyannak akiről semmit nem tudsz.
szóval...
még egy ilyen alaptalan kis buzi rágalmazás és.
-
#1401 LOL -
#1400 velem ne buziskodjon és ne vádaskodjon olyannal amiben kúrvára nincsen igaza.
amúgy nem kaptam faszt az ágyban. lehet te ideges vagy ha kimarad a napi rutinodból. én nem. -
#1399 Nem kaptál faszt az ágyba? Nyugi van, ez nem verseny, az majd pénteken lesz. -
#1398 1óra 20perc. várd meg hogy koppanjál ;)
. ja és leszarom hogy hármat postoltam . ha az sg-n nincs free szerkesztés vagy smsvip akkor szopjatok. -
#1397 115mega.
nem két perc lesz 30k feltöltéssel feltolni. de majd éjjel felkúszik.
hogy az az alattomos fajtád ... -
#1396 jó akkor amiért ilyen kis alámfúrós kis geci vagy. szépen lefrapseltem az egész menümet : ) -
#1395 nem mind1 bazzz?
amúgy easy, csak felnyomta Tom okos srác Morello mediumra, de tök profi ez a3 kis izé így együtt.
jajj bocsi, ti a nagy expert ászok vagytok, mellettetek már nem is játszhat az, aki véletlen nem akar versenyezni és csak easyn menni.
ehh -
Lareee #1394 Am látjátok mondtam h VRSDM nem mond igazat.... -
Lareee #1393 lol 14k az 1 kicsit sok.... am ha nem írod el nem megy ennyire fel az ára... de mind1
am én is xplorert vettem... csak még b*szott +jönni pedig sz*ros holiday in cambodian mennék már tovább experten... xD jah és +halt a shiftem és a backspace-m... xD nekiugrált ez a szemét bill a kezemnek.... :$
ez + egész korrekt lett:
-
#1392 Easy? Esetleg medium? xD -
#1391 yeah, we rock!
-
#1390 Úgy volt kiírva, hogy a Sugárban. Én mind a 2 emeleten kerestem de nem találtam :/ -
Hát, én nem tudom, mit tettem volna! :/ ... -
#1388 LOL -
#1387 nembaj, előfordul. -
#1386 hát igen, a képet néztem, és akkor jöttem rá, hogy nem 3 gitár.
node tudod milyen hülye emberek vannak a világon? XD
haver iphoneokat vesz itt magyarországon és drágábbér passzolja el ebayen külföldre, azt egy szlovák pasas megadta banszámlája adatait jelszót is mindent hogy vonja le a pénzt haver.
kiaz a barom aki kiadja az adatait csak úgy? megszóval vannak ilyen sügérek :D és ráadásul valami cégigazgató volt, haver leis csekkolta számláját, 30milla volt rajt. simán lecsórhatta volna mindet. -
#1385 Basszus! Tényleg! ... oda akartam rakni még egy kötőjelet!
És azért így írtam, hogy nagyobb eséllyel dobja ki a kereső!
Köszönöm, hogy szóltál, írok is egy kis kiegészítést, hátha más is félreértette, bár a kép... na... mind1! -
#1384 formatfactory
LOL :D hogysikerült eltévedned -
#1383 kiderült, hogy rossz helyen kerestem... mert hogy a KFC előtt volt vagy hol. -
matyi009 #1382 Nemtudtok egy rendes egyszerű programot ami mp3 at midivé alakit? -
#1381 ja, egyébként becsapós, lehet azért a ajánlottak érte ennyire sok pízt, mert úgy írtad hogy GH III / 3 gitár + játék, és azt hitték, 3 gitárt adsz :D
először énis azt hittem. -
#1380 nem sűrűn XD csak vettem :D
basszus pillanatra megörültem mondtad 1ft-os nmá-s, azthittem nem fog érdekelni senkit, és elviszem 2k-ért kb :D
mert a többi GH-s cucc nemnagyon kel el egyébként, vagyis van sok amit már hónapok óta megújít az eladó. -
#1379 Bontatlan, ergo: nem használt és nem is játszottam vele!
Kábelt nem csomagoltam ki! Egy dróttal van körbetekerve és megfogva, de az USB szabad, tehát be tudtam dugni és végigpróbálni az 5gombot!
Én sem hittem volna, hogy 10felett megy el, s persze eszembe sincs lezárnom... [Talán ha nem lenne jelenleg is 7db megfigyelő...]
De ezek csak mind marketingdumák! :D Ti nem adtatok még el soha semmit? :( -
matyi009 #1378 Ahaaa erre rá nem jöttem volna köszi :D mostmár csak azt kell megoldanom hogy egyszerre szóljon a zene és egyazon időben jöjjenek a gitároznivaló pöttyök... -
#1377 tényleg ennyire kevesen voltak? degáz XD énis aszittem tömeg lesz. júj,ezt a szervezettségi szintet... -
#1376 kicsit idegbeteg vagy... szerintem :D
énmégcsak billentyűzetet törtem szét, 2-t.
nade asztalt. tudnikéne visszafognod magad :D ez csak játék!