2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1495 én meg easyn is mester vagyok :D XD
lacee: hit me with your best shot megy experten 100%-ra, story of my life meg 99%-ra. :D -
#1494 mediumonon is ment ellene. csak a démon volt kemény mediumon. meg pár szám. -
#1493 Hát azért nem easy-n nyomom, hanem mediumon. A Talk dirty to me (71000 pont), a Heat meg with your best shot (48000) és a Story of my life (141000) mennek a legjobban, ezek a számok tetszenek legjobban amúgy is eddig, így ezeket gyakoroltam többet. -
#1492 easyn nagyon könnyű pedig. én az easy mestere vok :D. -
#1491 Már tárgytalan, sikerült legyőznöm. -
#1490 Jó de azt hogy kell, picit segítsetek pls. :)
Meg olyan kérdésem van még, h ha veszek a boltban gitárt vagy egyéb cuccot, azt miért nem tudom használni? Vagy csak akkor lehet ha végeztem a karrierrel? -
#1489 pedig nem nehéz, csak játszál, és kapod majd a képességeket és keresztbetehetsz neki :D akkor majd ő fogja elrontani -
#1488 Gyűjtsd a 'támadásokat' ... és egyszerre uszítsd rá, leginkább akkor, mikor nehéz részt játszik! [Ez idővel kitapasztalható] -
#1487 Adjatok vmi tippet, hogy a fenébe győzzem le azt a hülye Tom Morello-t! Tiszta idegesítő, tök hibátlanul játssza, így hogy lehet legyőzni egyáltalán? Meg hiába vagyok mediumon, beletesz narancssárga hangokat is, tiszta szar... -
#1486 3-as hangok, LOL, engem ez a veszély egyelőre nem fenyeget, h emiatt aggódjak. :) Egyelőre csak mediumon küzdök, de hát csak ma kezdtem mondjuk. :) A 2 billentyűs problémám amúgy megoldódott, áttettem másik billentyűre a pengetést, és jó lett. -
#1485 mért?
kérlek a classic 200-on mind az 5 fretet letudod pengetni :D
szerinted mért ezt vettem?
persze csak bizonyos kiosztáson.
ebből az egyik: fretek: 0 1 2 3 4, strums: right shift és ctrl
nemtom, én könnyen átszokok egy másikra. -
#1484 Tény, a sok számban összekuszálódtam!
Amúgy Danus hosszútávon szerintem jobban megéri egy gitár, minthogy egy új billentyűzet, mert pl. én ha megszokok egy bill-t, akkor nagyon nehezen váltok, s csak ezért vegyen egy másikat? vagy akkor azt csak GH-ra használja? De akkor sem bírja majd azokat a bizonyos 3as hangokat lejátszani! -
#1483 szerintem mindenképpen érdemes beruházni egyre, ha tetszik a játék.
nem akarom senkire se rásózni meg reklámozni, de szteme z a Classic 200 egy nagyon pöpec bill.
kényelmes a gépelés, kicsi, de nem zsúfolt, vékony, nagyon olcsó, és GH-hoz kiváló. én imádom. régi billel nem tudtam volna experten mit kezdeni... -
#1482 Aha, én is funkcióbillemtyűket állítottam be, igaz én F4-F8-ig, és az F7-F8 párosítás nem műxik. De az a gond, ha áttettem másra, pl. numerikus gombokra, ott sem működött... Na mind1, majd esetleg veszek egy másik bill-t, vagy nemtom. Addig is azért tolom a játékot. Köszi. -
#1481 régi billemnél nekem is volt olyan gondom, hogy még néha 2-t se engedett lenyomni.
asszem az f2-est meg az f5-öst.
BB7: ne butítsd a népet, de hogy kell 10ezerért kontrollert venni :D
Elég hozzá egy 3ezres bill, csak jól kell választani.
Ha lehet egy tippem: Logitech Classic 200.
Egyiket se ismerem, és sehol se találni olyan tesztet, ahol leírják, hogy melyik jó GH-hoz, de ez biztosan jó. És kényelmes is. -
#1480 Te miről beszélsz?
2 gombot mindenkinél le enged nyomni, 3 húrral szokott a baj lenni, de neki 2-t sem enged. -
#1479 Mindenkinél ez a hiba van!
A billentyűzeten ezeket a gombkombinációkat nem lehet lenyomni, sőt még egy másik párat sem! Azokat nem bírod eljátszani, vagy veszel egy gitárt, és azzal játszol! :) -
#1478 Hali! Leszedtem a warez verziót, feltettem, nagyon tetszik a játék. Csak olyan gondom van, hogy mikor a 4. és 5. húrhoz tartozó gombot kéne egyszerre megnyomni, az vhogy sose sikerül. Pedig már jó párszor próbáltam, ha pl a 2. és 3.-at, vagy 3.-at és 4.-et kellett egyszerre, az ment minden gond nélkül. Valakinél fordult már elő ilyen, vagy csak én lennék ilyen béna? -
Lareee #1477 jupíí 9.1. guitar hero 5, júni 16.án smash hits és a band hero novemberben.. :) jah és még jön ez a dj hero is én ezen jókat nevettem... érdemes +nézni a videókat... :) -
#1476 a teszetekben írt " nem olvassa semmien gép "
az van hogy vista olvassa alapból.
xpből meg az amin van mp10 vagy feletti, és a minicd-je mellé.
ez az egyetlen hátrány mellette tökély! -
#1475 EZT AZ MP3-at vedd.
nekem is ez van.
érintőgombos. kib...ott gyors. kb. 10gramm az egész. nagyonpici. okos. kényelmes. tényleg kifogástalan.
ja ésolcsó!
samsung ypu3 -
#1474 I will remember beforget=I will remember before I forget.
asszem így van, csak nem figyeltem. -
#1473 I was a word, before I am a man.
I was a creature before I could stand.
I will remember beforget.
BEFORE I FORGET THAT!
tökjó, kurvára imádom :D.
amúgy majd nézelődök, de mondom, h most nincs annyira lóvém. erikszon teló nemtom mennyibe kerül :S. -
#1472 Egyik
Hiv fórum, ez mostéppen a Puppetzsong thread. 420 dal. elég durva :D ez a csóka istencsászár amúgy :D -
Lareee #1471 hát nekem se v630i-m volt de sztem 1 kalap.... már több mint 1 éve lg viewty-m van és marha nagy külömbség van az se és az lg között sztem sokkal jobb.... 5 mp szép képet csinál a videók élesek van 120 fps felvétel, videószerkesztő (nem olyan gagyi mint az se-n) + ilyen nyalánkságok jó mondjuk 1 kicsit még mindig drága...de +éri!! Lg viewty
jah és a zene is tökéletesen +felel az lg secret fülessel (agybadugós) szépen szól + 4 gbs mem kártyára lehet pakolni zenéket... jah és ekkora kijelzőn szépek a filmek is... -
Lareee #1470 jó én csak 1 oldalt ismertem ahonnan le lehetett szedni fof számokat dwe ha dobsz 1 linket akkor +köszönöm... :) -
#1469 énnem úgy :D
magyartanár kicsit süket is, meg mindig csak ül tanári asztalnál
uhogy asszoktam csak simán odateszem padra hangszóróval felfele
esetleg odateszem elé a tolltartót
és benyomom a zenét
ráteszem a fejem. azt még azt is hallom amit tanár dumázik.
holnap tz lesz xD atyaúristen. semmitsetudok, puska már megvan. abból fogom kilesni egészet.
azabaj tanár már rájött hogy puskázunk uhogy sztem most elkezd járkálni.. vége a szép időknek :D -
#1468 Ismerős! Bár a pad vastag! Nehezen viszi át a hangot! Ezt próbáld ki:
Tolltartóba... nekem megy 2es 3as hangerőn is! :D [Dettó SE Fan vagyok] -
#1467 Kinek mi ugye :) -
#1466 mondjuk ezt nem mondanám...
k550i-m van.
zsebbem tökéletesen elfér.
sztem a walkman szoft elég baba.
ráadásul átszoftveroltam w610i-vé, így van megabassom.
a hozzá adott sony füles szintén elég jó...
szóval nekem aztán ez tökéletesen megfelel, a 320kbps-os zene tényleg kristálytiszta azon a hangerőn, amin hallgatom.
no meg azt se felejtsük el, hogy van hangszórója is...
magyaron szoktam csinálni hátsó padba, hogy 1-es hangerőn megy a zene, ráteszem a fejem azt pihenek xD -
#1465 én csak úgy szétnéztem, nem vok jártas, de kellene egy új, mert a mostani nem szól rendesen megint, valami érintkezési hiba szerintem, nemtom. -
#1464 Hát! Én elég Creative párti vagyok, de szerintem egy 2gigás kijelző nélküli MP3nak ez drága! -
#1463 Persze jó választás zenére telefon... Kétszer akkora, fele addig bírja, és hangminőségben is kula egy olyan árban lévő mp3hoz képest. Persze Tuctucra tökéletes főleg az agybadugós fülessel :) -
#1462 ja hát figy...
láthattad, én nem ilyen gyógyverzióval csinálom, hanem a Puppetz félével :D
Azért ez kicsit durvább...
Nekem is adj egy gitárt már pls :D megköszönném :D
LEgendkiller: sztem ezt nem a GH topikba kéne írni :D
Egyébként a Creative kurvajó, nem rossz választás. egyébként sztem inkább vegyél egy ericsson telót, azzal még jobban jársz :D tudsz vele telefonálni, tudsz zenét hallgatni, tudsz videót nézni, meg játszani az unalmas órákon :P(magyaróra. pfhej. XD) Komplett kis szerkentyű, én így jól jártam. Mostmár nem kell se mp3, se mp4, se semmi. minden egy helyen. -
#1461 off: szerintetek ez jó?1új mp3t akarok venni, a mostaniból most van elegem, mert elcsesződött. mp4re sztem nem lenne pénzem. -
Lareee #1460 nah +néztem én nekem nem ez a fajta van! én ezt szedtem le és innen tettem be! próbáld ki sztem neked is 100%ra fog menni... am mi az h jurgennel?
basszus csak hnap v hnap után jön + a gitárom... :@ még jó h az van kiírva az oldalra h másnap szállítunk... el ne higgyétek... -
#1459 biztos jurgennel XD
neem, én hiszek neked
de most nem tok mit csinálni :D grat hozzá. nekem nem megy ilyen jól.
de nem is bánom.
amúgymeg nagy nehezen sikerült kiszenvednem, hogy legyen hangja(már a 3. feltöltésnél... meg dispute form...)
http://www.youtube.com/user/kilipeti <-- vannak videóim, ha gondoljátok, szemezgessetek, vagy vegyetek fel barátnak esetleg.
Ha végre kijön az If I Could Fly, azt felkell tennem...
Amúgy többet kellene GH-ból videózni, sok jó szám van, meg van amibe elég jó pontjaim vannak, szal... asszem ráindulok a dologra. -
Lareee #1458 itt van a videó de csak a vége van + amikor az összegzés van:
http://www.youtube.com/watch?v=eMRwezeyndo&feature=channel_page -
#1457 erről -
#1456 amit akkor használok, amikor csak akarok, de életemben most először hallok a g3ról és mé használtam volna korábban, hogy megkeressem őket, ha nem is tudom, hogy vannak? de most se érdekel igazán a téma, ennyit eről.