2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1575 5 ezerért találsz jatekaim.hu-n, vagy hardveraprón. -
#1574 a játékot is meg kell hozzá venni, xboxra. mediamarkba tudok csak megvenni. akkor már 20-ról beszélünk:D -
#1573 Milyen 20-30-40 ezrekről beszélsz te?
6 ezerért van X-plorer gitár, akkor miről beszélünk?
Egyébként a whammynek csak star power gyűjtésnél van hatása, sima freteknél nem kapsz dupla pontot. -
#1572 nem gitárom van, kontroller:
ebbe a két nagy fekete "karral" lehet elvileg pengetni a húrokat, vagyis hullámzik az egész, mikro folyamatosan kell nyomni.
a kereszt formájúval pedig villámcsapásokat és egyéb dolgokat lehet az ellenférel irányitani ha battle van, plusz ekkor válig kékké az egész cucc ami több pontot ad.
tutorialt most csináltam meg, ott a giráton mutat valami kart amit fel is le is lehet nyomni meg forgatni lefelé asszem. az mi azmit csinál?
meg valami oylasmit is magyaráz, hogy fel kell emelni a gitárt?:D van bene valami érztékelő? érdekes.
majd xboxhra akarok venni GH-t, de igy, hogy a 3 van gépre is, tuti hogy valami ujabbat fogok venni, ha lesz rá pénzem. -
Lareee #1571 ezt nem értem ha demóval játszottál akkor milyen kontrolleren nyomod???
tessék a tutorial:
akkor érdemes intenzíven whammy-t használni amikor a fretsek csillag formályúak mivel akkor töltődik a star power-ed ami felduplázza a szorzódat és ezáltal hamarabb megy zöldbe a rock meter :) de ha csak simán jön 1 hosszab fret akkor is whammy-zheted mivel akkor az is felduplázza a pontot amit eredetileg kapsz érte!
ha kérdésed van még akkor írj -
Lareee #1570 hehe... ez szívás... nah miért csinálok én minden 1es kilépés után biztonsági mentést??? :D
am én is jót nevettem... :) -
#1569 Huh eddig hol éltem, nem is tudtam hogy pc-re is van Gh. Xboxon játszotatm demójaival, csak drágának tartom 20-30-40ezreket kifizetni érte, gitárral, mikor én kontrollerrel szoktam hozzá.
ma észrevettem hogy van pc-re is, "meg is vettem torrenten", szerencsére a joy-t felismerte, irányitása ua mint boxon a demóba. 1 órácskát eljácadoztam, áhh, nagyon jó:D
tudtok valami trükköket, pl mikro sokáig kell nyomni, a karokkal lehet hullámoztatni, de lentebb olvastam hogy ennek az erősségét is lehet állítani? nincs erre valami tutorial? -
Lareee #1568 én is ezt a gitárt várom már 1 hete.. (azt írták h szállíts másnapra és kiderült h nincs raktáron... szal elvileg ezen a héten érkezik) am énnekem marha 1xű gitáron játszani sokkal jobb h nagyobbak a gombok... mondjuk én les paul gitáron nyomtam lehet h az másabb de a gitár készítői tettek a sárga gombra 1 kis csíkot a tájékozódás miatt nekem az nagyon tetszett benne... :) és am eredeti gh-val vetted v xboxos kontroller? -
#1567 a whammy bar arra való, hogybefesíztse illetve kilazítsa a húrokat, ezzel játszogatva a hangszínmagassággal.. ezzel pengetés nélkül lehet sikíttatnia gitárt, lehet hullámoztatni a hangokat, illetve egy jó hangosítóval akár fél percig játszani egyetlen hanggal.
a tremoló iszonyatjó :D ez a whammy bar másik neve. volt szerencsém hozzá igazi gitéáron, ha jó minőségű, elképesztő dolgokat lehet vele művelni :D
ezen a "vastagítani a húrt", ezen nagyot nevettem :D
Gando: az szép :D You made my day :D -
#1566 köszi :D bocsesz amúgy, de nagyon felidegesített -
#1565 -
#1564 a romángitírhírókurvaannyátennekakibaszottgecinek.... úgy feltudja baszni az agyam ez a kib**ttt windózgenya, hogy nemigaz... Kiírja, hogy miapöcsöm hibát észelt ezért leáll, de azt az istenért nem mondaná meg, hogy mi a kurva annyja baja, csak azt hogy appcrash és osszad be apám... vagy csak az én gépem féreg ehez a tetűhöz... de tök fasza rakhatom újra és vihetem végig megint, vagy hagyom a gecibe és kibaszom az ablakon az egészetmárfaszkivan.... -
#1563 Én még a GH1el játszottam gitáron a Media Marktban :D a 3at meg kénytelen vagyok billel tolni, mert nincs pézem gitárra :( -
#1562 Aki billentyűzettel kezdte, annak elég nehéz átállni a gitárra, én Gibson X-Plorer(remélem jól írtam) gitárt vettem és elég nehéz rá volt számomra átállni billentyüzetröl, egy részt a gombok miatt (nagyobbak) meg a Whammy Bar(kis fémkar amivel hullámoztatni vagy vastagítani lehet a húrt) miatt, a Strum bar-al semmi gondom nincs az jó helyen van és kényelmesen kezelhető :) de persze gondolom vannak olyanok is akiknek egyáltalán nem okoz gondot a billentyűzetről - gitárra átállás. :)
Egy kép a gitárrol ha valakinek nem ugrana be melyik is ez:
-
#1561 ezért egyenlőre végigvittem az alapot 1.3al és most felakarom tenni a custom packot, de nincs kedvem megint uninstallálgatni össze vissza -
#1560 csak az a helyzet, hogy én felpatcheltem aztán rátettem a custom packot és nem indult el utána a cuccos. Ha meg a packot raktam fel először, akkor nem tudtam kihasználni az 1.3 előnyét mert fos a gépem -
Lareee #1559 nem akad össze az 1.3 semmivel... tökéletesen működik costum és az eredeti pack-el is... :) -
Lareee #1558 ehh... xD OFF -
Lareee #1557 basszus mekkora kockák... xD vis mennyi mekkora kocka... xD -
#1556 Nagyon is értem a fórumok működését, képzeld használom évek óta, és a keresőt is. "Feszengenek a gépükkel" -ez mit akar jelenteni, nem is értem, írjál magyarul. Ez a szánalmas... -
#1555 rohadtkiszámított starpowerezéssel. -
Lareee #1554 basszus ezek h a sz*rban csinálják ???? :@ezt
-
#1553 valakinek van ötlete, hogy, hogyan tudnám felvarázsolni a custom packot anélkül, hogy összeakadtna az 1.3al? -
#1552 látom megint megy az értelem... -
Lareee #1551 látom nem érted a fórumok lényegét és működését...
de én mielőtt kérdezek vmit rákeresek google-n v utánajárok máshogyan...
én + tudod mit útálok? ha az ilyen fórumozók mint te feszengenek a gépükkel... annyira szánalmasnak tartom h az nem igaz... de attól még normálisan írtam neked... -
#1550 Neked semmit sem kellett volna reagálnod, mivel nem is tőled kérdeztem. Utálom, mikor vki elkezd ugatni meg jönni a kib*szott google-lel. Akkor nem is kellene fórum, úgy is ott a google... És lám, látod, lehetett válaszolni értelmesen is #1538 -
Lareee #1549 hát én biztos h nem fogom fejleszteni csak ezért a gépemet... xD am is anyám gépén gh-zok mert nekem sokkal gagyibb van... :D de non nem is érdekel... :D inkább konzolon fogok játszani úgyis... :D -
Lareee #1548 With the extra controllers, the game might need more powerful components.
azt írják h lehet... de az a hír amit te küldtél az Dátum: 2009.03.26. 00:24 amit én az + Friday, February 27th, 2009 | 2:14PM (PT) szal lehet h azóta új hírek szivárogtak ki... :) de non örülnék ha úgy lenne ah a cikkben le van írva... még annak is örülnék ha annyi lenne a gépigény mint a 3nak... xD igaz h az sincs + de legalább fut... xD -
Lareee #1547 de figy én ha bármit + akarok tudni csak beírom google-be és máris +tudom rá a választ... -
#1546 Ez jól néz ki, mondjuk nekem nem kéne ilyen pro cucc, szerényebb is megfelelne. De köszönöm a válaszod. -
#1545 SzokoTT természetesen, mielőtt jönne az újabb megjegyzés. -
#1544 Ilyentől szokot 200-ra menni a vérnyomásom. -
#1543 értem.
akkor részvét neked :(. -
#1542 Egyébként meg milyen rossz hírek? Kicsit félreolvashattad.
"It is also not mentioned what will be the system requirements."
Lófaszt se írtak a cikkben a rendszerkövetelményről.
-
#1541 Én meg erre ezt mondom.
"az Aspyr munkatársai megígérték, hogy maga a játék is zökkenőmentesebben fog futni, bármilyen géppel is rendelkezzünk."
Sakalnak meg valszeg azért szaggat, mert nincs fennt a patch!
Higgyétek el, sokaknak segített. -
sakal6 #1540 az igaz hogy 1024x768-n nekem se akad semmi, de 1680x1050-n már megakad -
#1539 konzol port.
ez van. nincs mese. nem is kell többet várni :)
nekem is csak 1024*768ba van. hogy sehol se akadjon véletlen sem.
mondjuk le is ..arom mert itt aztán tökmindegy a látvány. -
#1538 nekem E4500, 2GB ram, 8600GT-vel 1280 maxon 60fps alá sose ment be a GH3... szóval WT-tól nem félek...
1534: ezzel aztán ki lett segítve :D
1532: inkább a gitározáshoz kapcsolódó fórumokat nézd... De igaából újonnan is be lehet szerezni 20k-ért elektromos gityót. Tény, hogy vacak. Nem érdemes annyiért venni. Ha már veszel, legalább egy 40k-s ibanezt vegyél...
Igen, egy erősítő nem árt. de igazából szoftverrel PC-n is lehet tolni.
Én ezt néztem ki magamnak már rég, ha lesz egyszer pénzem rá, megveszem az tuti -
sakal6 #1537 inkább optimalizálni kéne megtanulniuk. nekem xp-n 32bitesen játszahatatlanúl szaggat hogyha bevan nyomva az msn vagy az internet böngészőből sok lap van megnyítva. pedig a crysis maxon is megy. -
Lareee #1536 azt írja h valószinű h nagyobb lesz a gépigénye mivel több ezköz és játéklehetőség van benne... és amit már lentebb küldtem a screent nekem még a gh3 minimuma sincs + de gond nélkül elfut mondjuk csak 1x 2x szaggat be...