2495
  • Prince of Máté
    Egy bug, néha szoktak ilyen csillagok jönni star powernél, de csak 1 pillanatra, most meg gondolom beakadt.
  • BB7
    Én nagyon, nagyon régen, mikor elkezdtem GH-zni! De nem jöttem rá azóta, hogy mi az! :(
  • Lareee
    elég érdekes dolgot tapasztaltam most játék közben... elég rég óta gh-zok de ilyet még nem láttam... a piros és sárga freteknél mi az a sok csillag vki + tudná nekem mondani???? ah +láttam el is b*sztam... xD de 1 screent sikerült csinálnom... higher ground közben volt... és a szám végéig ottmaradt... kicsit érdekes... tapasztalt már vki ilyet???

• akyyy
    De nekem nincs jó gépem:D csak egy jobb laptopom de ezen is má szarul jön be minden újabb játék. inkább dolgozok, videót vágok gépen, játszani meg ott a box...:)
  • sakal6
    hát én még mindig úgy vagyok vele hogy a pénz az pénz. és pc-n ingyenes a multi
  • Prince of Máté
  • akyyy
    mert majd akarok még godl előfizetést, csak még kevés hozzá a játékom addig meg minek?
    majd ha megjelenik a Modern Warfare 2, azzal együtt akarok goldot venni 1 éveset.

Meg xboxon nem szeretnék warezolni. Felnőtt fejjel már máshogy tekintek erre:)
  • sakal6
    10k-ért javítják. azzal meg mit foglalkozol hogy bannolhatnak live-ről ha úgy sincs gold előfizetésed, silveresekkel nem nagyon törődnek
  • akyyy
    meg bannolhatnak liveról.
    bukik a gari ami 3 éves, kb még van kicsivel több mint 2 év!!! ha bármi baja lesz ingyen javitják, ha flasheltettem, meg fizethetek érte rahedlit.
  • sakal6
    és?
  • akyyy
    mert bukik a gari
  • sakal6
    miért nem flashelteted ki?
  • akyyy
    nincs gold accom
  • akyyy
    vistán meg elég bedugni és működik, semilyen program nem kell hozzá.
  • sakal6
    amúgy vagy 5-7 ezer ért is átalakító, nem kell a legdrágábbat megvenni
  • sakal6
    hát nem mondanám hogy a legegyszerübb lenne teljesen kiáll a kezem mire lepengetem gitáron.

xbox-on a joy az a kontroller már megbocsás. és a vezetékes kontroller az megy pc-vel is csak ms álltal készített szoftver kell hozzá. a vezeték nélkülihez kell átalakító
  • Lareee
    kontroller=gitár

joy=kar

nem mind1... csak mert itt vannak fogalomzavarok

am az eye of the tiger a leg1xűbb szám... :D experten sima 100%
  • Lareee
    ezzel én is így vok... :)
  • Lareee
    "vót" 1 táblázat?? xD am neh azt mond már h a wt 86 zenéjéből 1 se tetszik... xD jah és ha gold accod van akkor + minden héten csütörtökön jelenik + új dlc... de ez nem 1 kötelező dolog ha nem kell akkor elég 1x leírni nem fogjuk mi +venni neked ettől nem kell tartanod de h ha szépen +kérsz akkor van 1 eladó gh wt xbox360 csak játék ha érdekel 10k...
  • Lareee
    xboxos joyal nem lehet pc-n játszani csak azzal az átalakítóval amit küldtem!
  • sakal6
    a legjobb szám az Eye of the tiger a wt-ből az már más kérdés hogy iszonyú kinszenvedés eljátszani
  • sakal6
    én is kipróbáltam kontrollerrel és iszonyú kényelmetlen.
  • Prince of Máté
    Amikor először játszottam a játékkal, csak 4-5 szám jött be, de most már mindegyiket megszerettem :)
  • akyyy
    vót egy táblázat, rosszul emlékeztem kicsit, azt hittem, több gitárral nem lehet valamelyik játékot játszani.

de tökmind1, jelenleg semmi pénzem sincs gitárra nem is akarok venni, csak 1 év mulva talán, ha megjelenik olyan gh amibe több olyan zene is van ami tetszik és nem csak egynéhány:)
  • akyyy
    vezetékes kontrollerhez nem kell átalakító, és ez ócsó volt teszkóba 6500, mikor hozzájutottam.
  • Prince of Máté
    Nem akarja elfogadni, hogy 11 ezerből kijön a gitár + origi game :)
  • Lareee
    akyyy:most v én vok qrva hülye v te beszélsz össze vissza...
  • Lareee
    nem tom de érdekes mert h ha ugyan olyan kontrollered van amit linkeltél akkor ahoz alapból 20k az átalakító amivel pcn is lehet játszani.. szal nem értelek...
  • Lareee
    teljesen igazad van és a gh 5-höz is jó és a smash hit's hez is matallicahoz is jó a régi wthez is szal nem tom h miről beszélsz akyyy....
  • Prince of Máté
    Az összes gitárral megy a legújabb rész is... Nagyrészt csak külsőre különböznek, max pár extra cucc, mint a touch pad, de anélkül is lehet élni :)
  • akyyy
    _Szóval én most ezzel játszok gépen, tökmind1 mivel, lehet billel, kontrolerrel, meg gitárral, tudomásom szerint, és én a másodikkal játszom:D

és most nemtudom mi az az encore. valami ráadás vagy mi?
  • akyyy
    #1583 :D
  • akyyy
    Én a GH3-al szeretnék pc-n játszani kontrollerel. nem gitárral. xbox kontrolerrel. ez rendbe is van, ezt csinálom most, meg is van minden kellék hozzá.

majd később, nem most, hanem akár évek múlva, majd xboxon akarok egy teljesen vadiúj GH-t játszani gitárral. ujjonnan nem lesz olcsó, minimum 24 ezer szokott lenni. pláne ha régebbi gitárok nemjók az uj részekhez. de ne régit vegyek már egy uj játékhoz, hanem egy újat, egy hozzávalót:D
  • Prince of Máté
    Már bocs, de kurvára nem értelek :D
    Most te milyen platformon akarsz GH-zni, és milyen kontrollerrel?
    Mert ha konzolon, akkor 6 ezer a gitár + 5 ezer az ÚJ játék. Új játék barátom, fóliás bontatlan. Ezt bárhogy is számolom, 11 ezer, akkor hol van a te 20-30-40 ezred? :/
    Ha meg PC-n, akkor a játékot letöltöd, gitárt meg 6 ezerért veszel.
    De nem érdemes PC-n GH-zni, mert konzolra 2-szer annyi rész van.
    X-Box kontrollerrel a GH3 utáni részeket nem lehet játszani.
  • Prince of Máté
    Már bocs, de kurvára nem értelek :D
    Most te milyen platformon akarsz GH-zni, és milyen kontrollerrel?
    Mert ha konzolon, akkor 6 ezer a gitár + 5 ezer az ÚJ játék. Új játék barátom, fóliás bontatlan.
    Ha meg PC-n, akkor a játékot letöltöd, gitárt meg 6 ezerért veszel.
    De nem érdemes PC-n GH-zni, mert konzolra 2-szer annyi rész van.
    X-Box kontrollerrel a GH3 utáni részeket nem lehet játszani.
  • akyyy
    Fog még megjelenni gh xyz nevű is, és majd ujjonan megveszem. nincs 24ezrem, vagy megveszed nekem?:D
  • akyyy
    de én pc-n játszom a GH-t, nem értitek? xboxon csak demóval játszottam, mert nincs most felesleges 14ezrem a hülyeségre.

igen, vehetnék használtam játékot is jatekaim.hun de nem veszek, bocsi.
    meg minek venném jó nekem pc-n a letöltött, majd a jövőbe, ha megjelenik egy új, és lesz is rá pénzem ujjonnan megvenni, ami tényleg 25knál kezdődik megveszem, gitárostul, xboxra, mert arra tuti megjelenik.

ez, a 3, megy pc-n és xboxon is kotnroleller, azzal játszok, tök mind1, hogy amerikai fórumon azt irták nem lehet, akkor én mégis hogy játszok????
  • Lareee
    akkor sztem már ne gh3-t vegyél hanem gh metallica-t vagy gh world tour-t de inkább metallica mert wt 1 héten belül jön pc-re...
  • sakal6
    xbox-on csak a 3 és az aro ismeri fel a kontrollert az újabbak nem érzékelik, csak énekelni lehet.
  • Lareee
    az a felrántás az kapcsolja be a star powert... am azt olvastam 1 amerikai fórumon h nem lehet az xboxos joyal gh-zni...