Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
nem mind1 bazzz?

amúgy easy, csak felnyomta Tom okos srác Morello mediumra, de tök profi ez a3 kis izé így együtt.

jajj bocsi, ti a nagy expert ászok vagytok, mellettetek már nem is játszhat az, aki véletlen nem akar versenyezni és csak easyn menni.

ehh

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Am látjátok mondtam h VRSDM nem mond igazat....

Guitar hero fan :)

lol 14k az 1 kicsit sok.... am ha nem írod el nem megy ennyire fel az ára... de mind1

am én is xplorert vettem... csak még b*szott +jönni pedig sz*ros holiday in cambodian mennék már tovább experten... xD jah és +halt a shiftem és a backspace-m... xD nekiugrált ez a szemét bill a kezemnek.... :$

ez + egész korrekt lett:

BB7
Easy? Esetleg medium? xD
Legend Killer
yeah, we rock!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince of Máté
Úgy volt kiírva, hogy a Sugárban. Én mind a 2 emeleten kerestem de nem találtam :/

BB7
<#banplz>
Hát, én nem tudom, mit tettem volna! :/ ...
Legend Killer
LOL

Legend Killer
nembaj, elõfordul.

Danus16
hát igen, a képet néztem, és akkor jöttem rá, hogy nem 3 gitár.
node tudod milyen hülye emberek vannak a világon? XD

haver iphoneokat vesz itt magyarországon és drágábbér passzolja el ebayen külföldre, azt egy szlovák pasas megadta banszámlája adatait jelszót is mindent hogy vonja le a pénzt haver.
kiaz a barom aki kiadja az adatait csak úgy? megszóval vannak ilyen sügérek 😄 és ráadásul valami cégigazgató volt, haver leis csekkolta számláját, 30milla volt rajt. simán lecsórhatta volna mindet.

http://www.youtube.com/user/kilipeti

BB7
Basszus! Tényleg! ... oda akartam rakni még egy kötõjelet!
És azért így írtam, hogy nagyobb eséllyel dobja ki a keresõ!
Köszönöm, hogy szóltál, írok is egy kis kiegészítést, hátha más is félreértette, bár a kép... na... mind1!
Danus16
formatfactory

LOL 😄 hogysikerült eltévedned

Prince of Máté
kiderült, hogy rossz helyen kerestem... mert hogy a KFC elõtt volt vagy hol.

Nemtudtok egy rendes egyszerû programot ami mp3 at midivé alakit?

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

Danus16
ja, egyébként becsapós, lehet azért a ajánlottak érte ennyire sok pízt, mert úgy írtad hogy GH III / 3 gitár + játék, és azt hitték, 3 gitárt adsz 😄
elõször énis azt hittem.

Danus16
nem sûrûn XD csak vettem 😄
basszus pillanatra megörültem mondtad 1ft-os nmá-s, azthittem nem fog érdekelni senkit, és elviszem 2k-ért kb 😄
mert a többi GH-s cucc nemnagyon kel el egyébként, vagyis van sok amit már hónapok óta megújít az eladó.

BB7
Bontatlan, ergo: nem használt és nem is játszottam vele!
Kábelt nem csomagoltam ki! Egy dróttal van körbetekerve és megfogva, de az USB szabad, tehát be tudtam dugni és végigpróbálni az 5gombot!

Én sem hittem volna, hogy 10felett megy el, s persze eszembe sincs lezárnom...
De ezek csak mind marketingdumák! 😄 Ti nem adtatok még el soha semmit? 😞
Ahaaa erre rá nem jöttem volna köszi 😄 mostmár csak azt kell megoldanom hogy egyszerre szóljon a zene és egyazon idõben jöjjenek a gitároznivaló pöttyök...

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

Danus16
tényleg ennyire kevesen voltak? degáz XD énis aszittem tömeg lesz. júj,ezt a szervezettségi szintet...

Danus16
kicsit idegbeteg vagy... szerintem 😄
énmégcsak billentyûzetet törtem szét, 2-t.
nade asztalt. tudnikéne visszafognod magad 😄 ez csak játék!

Legend Killer
pengess is hozzá, nálam is így volt a baj, bár azt a customot nem csináltam én meg.

ha pengetéssel se megy, akkor nemtom.

Danus16
loller, ne zárd le semmiképpen, hadd gyarapodjon.
eznagyondurva, béna xplorer gitárt így viszik? 14000-en áll az aukció, ez tényleg durva 😄 rohadt mázlista 😄
mondjuk ezek sztem tiszta bolondok, 14ezerért házhozszállítással rendelhetne PS3-ra GH3-at és mellé pöpec Les Paul gitár jár.

mind1, neked gratulálok, hogy ennyire kapkodnak érte 😄 nemhittem volna

Hali!
Valakiki eltudná mondani hogy miért nemjó az a custom song berakás amit psyho irt 468. bejegyzésbe?Készvan minden és mikor a cheats nél nyomom 2x a zöldet nemjó, vagy a teljes gombsorozatot kell leütni ott? Lassan vagy gyorsan?

Prince of Máté
De jó hogy ide írtál 😊

VRSDM
attól független hogy minden második sorod meghazuttolja az elõzõt nemrossz. 😄
bontatlan!!! -> csak a vámon lett kibontva
a vezetékek bontatlanok!!! -> csak annyira bontottak hogy kipróbáljam 😄

u dont have to listen anybody else but me

BB7
Ha valakinek még kéne gitár: 7nap van még az aukciómból!
Azt mondtátok, nem fognak sokat adni érte... hát 1Ft és No minimál ár, és: tessék
Legend Killer
😄D

az a baj h nem mert akkor kibírta volna azt a pár legyintést amit rámértem... xD

jah és a 125000. próbálkozás után szted milyen ideges lettem... most metalicát próbáltam de most a pénztárcámon töltöttem ki az idegemet... xD rendeltem 1 xplorer gitárt fogok én ennek a sz*rnak könyörögni h sikerüljön.... hát elmehet a......... csak haladjon az a kedves gls.... szétzúzom a gitárt... 😄😄😄😄 sztem már rendelem is a következõ gitárt... :$ xD

Legend Killer
értem, kösz infot.

de egy ilyen géjmnél, ahol rapnek semmi köze, ott ne ilyenek legyenek a zsûrik, kommentátorok 😄.

hozzák el Slasht és tuti elmegyek autogrammért és dumálni vele 😄DDDDDDDD.

Prince of Máté
A Saturnban vannak kipróbálható cuccok, pl Ps3, X360, ahol különbözõ gémek mennek. Na ennél a GH ment, egy fotel mellette egy gitár, elõtte egy dob. Szal nem tom mi volt 😄 Lehet rossz helyen jártam. (egyébként tavaly Majka volt az egyik zsûritag)

Legend Killer
😄, Ganxsta, õ rapper, nem? mit keresne GHnál, ami rock? 😄 metál, meg ilyenek és nem rap 😄.

amúgy értem és igazad van végül is. és jól tolták a többiek és csak gitár volt, tehát mikrofon és dob nem és senki nem hozott és nem álltak bandába? 😄

LOL

ennyit a szervezésrõl, pedig gondoltam sokan jönnek majd.

Prince of Máté
Áh, gitárhoz se jutottam. De nem is izgatott annyira, mert Pc-re nincs GH metallica, ismeretlen számokkal meg nem akartam próbálkozni.
Azt hittem olyan lesz mint a tavalyi, hogy rendes stand + kommentár (aki elvileg most Ganxsta lenne) de lófasz se volt. 1 TV + Dob, gitár.

Legend Killer
kemény 😄.

Legend Killer
LOL, ennyit errõl. pedig gondoltam hátha fogtok zúzni. én nem mentem ki, gondoltam felteszi majd vki netre 😄.

de ezt akko nem hiszem.

és nyomtad nekik experten? 😄D

Legend Killer
kipróbáltam, végig toltam.

ahogy más is írta, Aerosmith számok vannak, de elõtte mindig más együttesét kel lelgitározni és asszem kettõt és utána jön egy vagy két Aerosmith.

és van Run DMC is, az a legfaszább.

Prince of Máté
Volt valaki a Duna Plázában? (GH verseny)
Én kimentem kb fél 6-kor de nem volt semmi stand, a gitárban meg nem volt elem... 6-kor raktak bele elemet, de még fél 7kor sem volt semmi verseny, csak pár gyerek volt ott.

BB7
Annyira ideges lettél a 90%-ra, hogy beleb@sztál egyet az asztalba? XD
sziasztok!

nem csak turnézni kell velük hanem végigkisérni az egész pályafutásukat... szal a következõ adandó kérdésedre a válaszom nem (mivel azt kérdezed h csak aerosmith számok vannak benne?) am nagyon jó csak felidegelt mert nem tok továbbjutni... xD

mondjuk most felidegelt a raining blood 90%nál dobott ki itt az eredmény (nem tom h ez h lehetséges de szó szerint belemélyedt a kezem):

Danus16
aerosmith számok vannak benne. és velük kell turnézni 😄 igen

sajnos a régi GH-s pack nem tud menteni. a rock bandes igen. megoldás: fényképezd le az eredményeid mindig.

bigapó
Sziasztok!

sokat offoltok, úgyhogy kérdezek😊

Az Aerosmith kiegészítést valaki kipróbálta már? mivel másabb? velük kell turnézni?

ezen kívül a custom pack-es dolog a mentést elrontja mindenkinél? mert nálam nem enged menteni. úgy meg elég rossz, mert nem tudom, hogy melyikbe mennyi volt a pontom.

The Matrix has you...

vki
Detto XD

ACER Aspire 5738ZG

BB7
Képzeld, nem csak 'abban' a részben... minden SP részt kívülrõl fújok! 😄
De hamarosan így vagyok a Family Guy-al is! xD
Legend Killer
az 😊.

te minden egyes részre emlékszel abban a részben 😄.

BB7
"Rehab Hero"
Szinkronosban: "Elvonó Hõs"
Legend Killer
jah, profi... meg utána mondott1másik hõs izét a csávó, mikor Stannek nem tetszett ez és aszem ott fordítva volt, hogy mögötte jönne a sárkány. csak Stannek töke ki volt és autósat kért 😄.

BB7
Azt hiszem ugyanaz azt ismétlik mindig!

Amúgy a rész címe: Guitar Queer-o
De nekem akkor is a "Heroin Hero" a favom!
"Kapj el..!"
"Na gyerünk...!"
"Mindjárt itt vagy!"
Legend Killer
azt én nem tudtam, mert nem nézem gyakran.

de azt a részt szeretem.

éjfélkor is azt a részt adták, úgy néz ki hogy 2x is leadták

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Legend Killer
ez mekkora lol volt.

Slash majdnem death rockolt, mer végére hagytam a durranást poénból easyn és akkor rávágtam a két dobulet és a mediumot és nekem ott villogott, hogy death rock, közben õ szopta be 😄.

de Slash rulz.

Legend Killer
éjjel3kor comedy centralon south park guitar qeero volt... v mi annak a résznek a címe. nosztalgiáztam.