2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
Lareee #1655 úristen.. :D + se tudnám jegyezni még szép h nem megy az 5. gomb... :)
próbáld + úgy h F1 F2 F3 F4 F5 és a pengetés a shift és a space.. :) és így az öledbe tod venni a billt! azért jó ha space-re állítod az 1ik pengetést mert a nehezebb hammer on-oknál szükséged van még 1 ujjra és akkor ha a space-el pengetsz még a mutató ujjaddal simán eléred az F5-t.. :) jah és ha sok fret jön 1más után akkor a space-t gyorsabban tod ütögetni... :) próbáld ki sztem sokkal kényelmesebb és évezetesebb így a játék.. :) (az elején 1 kicsit furcsa lesz) -
#1654 Én billentyűzettel tolom. Nekem az a bajom, h 4 gombbal már egész jól megy, de az 5. gombot és a hüvelykujjamat nehezen tudom belevenni a buliba. Nekem úgy vannak beállítva, h num0 a hüvelykujj (narancssárga), aztán num 789 és a + a kisujjam (a zöld), de igazából csak mediumon tolom egyelőre, 5. gomb és hüvelykujj nélkül. -
#1653 ok -
#1652 nem. és a whammy barozás se ad több pontot, csak a star power töltődik gyorsabban. -
#1651 és ez nem is ad több pontot? :D -
#1650 ja, ilyesmire gondoltam.
ok, kösz. -
#1649 márúgyérted hogy aközött, hogy strum down, vagy up, van-e valami hangzásbeli különbség vagy valami?
nincs semmi különbség a kettő közt. -
#1648 van különbség fel-le váltás között? jobb, rosszabb? -
#1647 hát mivel ott nem gombot kell nyomkodni pengetéshez,h anem taszigálni XD
és le fel is lehet.
ezért minimum 2x, de sztem még akár többször gyorsabban is lehet kontrolleren pengetni, mint billentyűzeten 1 kézzel.
persze billentyűzeten beállíthatsz 2 gombot pengetésre, és megpróbálod 2 ujjal felváltva nyomkodni őket, az is végülis egész gyors, vagy tervezel rá egy pengetőt(fa vagy fém) és ráragasztod a 2 pengető gomb közé...
de azért kontrolleren mégiscsak gyorsabb... ennél a megoldásnál is.
már próbáltam valami pengetőféleséget összehozni, rárakni 2 gombra, de kudarc lett. :D maga a pengető se volt túl nyerő, meg aztán először cérnáztam, szigszalagoztam, majd végül odaragaszottam pillanatragasztóval. és későn jöttem rá hogy csak az egyik gombra kellett volna :D na azóta nem próbálkozok inkább.. -
#1646 Mert kontrolerrel könnyebb? -
#1645 nem a darkness riff.
a legelejétől a darkness riffig.
mivel az gyors és nincs hozzá kontrolelrem... billentyűzettel meg elég cudar... -
#1644 elején én se tudtam mi van :D, de hamar rájöttem.
ahogy VRSDM mondta, pengess, azt jóvan, belejössz, hajrá. -
#1643 nekem nem volt ilyen -
Lareee #1642 jaaaa értem bocs nem olvastam el figyelmesen... hulla vok agyilag is és testileg is... :S -
#1641 Ez csaj a Darkness riff. -
Lareee #1640 experten ennyi??? :O h a picsába játszod el a fast solo A-t??? ok h hammer on-al de meddig gyakoroltad te??? XD grat hozzá!!! -
#1639 jee red hot chili by the way:S:D:D:D -
#1638 most néztme elvile gvan red hot chili meg egy csomó nyalánkság megprobálom megcsinálni:O -
#1637 jupí! :D
megnéztem kíváncsiságból practice-ban One-t
lenyomtam Darkness riffig(a gyors zúzásig) experten, full speed-ben(igazából ha lelassítom még szarabbul is sikerül mer elvesztem az ütemet...)
szóval itt az eredménye: én büszke vagyok rá(egy gyors HO-PO résznél vagy 16hangot kihagytam mer elvesztettem és nemtudtam visszaállni)
-
#1636 deee... kevés :D -
#1635 vannak letölthető zenék amúgy mert végigvittem most asszem mediumon, de kiváncsi vagyok vannak e még esetleg zenék. nem kevés ez se persze ami benne van, de jó ha ismerem 2 számot közülük:D -
#1634 szilveszterkor xboxon, a hurikános számra, azóta nagoyn szeretem azt a zenét:D tegnap egmyás után vagy 5szor eljátszotta gépen:D -
#1633 teljesen mind1 én 3 korsó után már érzem, hogy húz a fejem egy kicsit -
#1632 Lehet h nem így van, én is csak hallottam. De amúgy én nem vagyok antialkoholista, voltam már csúnyán beb***va párszor, de sztem az túlzás ha vki minden nap alkoholt iszik, még ha csak sört, akkor is. De lehet csak én vagyok régimódi. -
#1631 de rossz XD -
#1630 Most nem az a lényeg, de asszem úgy van hivatalosan, h ha vki minden nap megiszik 2 üveg sört, az már az alkoholista enyhébb változata. -
#1629 mért, 2 üveg sör olyan sok? :D
mert azt én sem érzem meg.. de nekem berúgáshoz amúgyis valami komolyabb ital kell.. vodka vagy valami :D
sör az csak frissítő. -
mariann84 #1628 oké, át volt állítva a bill. megvan :D
bocs a kirohanást -
mariann84 #1627 hahó, segítsetek, 3 napja töltöm a játékot, és nem megy, semmi hang nem jön, hiába nyomkodom, annyira idegesítő, nem igaz hogy ez a szar mindenkinek megy, nekem meg nem... picsába -
mariann84 #1626 nyomom azt is, semmi, nulla hang -
#1625 pengeti is kell a hang mellé. a kelló időben (stum up / down) -
mariann84 #1624 0 pontot kapok, azt akartam írni.segítsetek pls -
mariann84 #1623 Segítsetek, leszedtem a játékot, pcn játszanék billentyűezette, hiába nyomkodom, a szinek lenyomódnak, de nem jön hang a gitárból, pontot kapok, nem hallani semmit. ötlet??? -
#1622 Csak azért, mert egyszerűen annyira király! :D -
#1621 Akkor te már definíció szerint alkesz vagy. -
#1620 házibuliból hazajövet hajnali 4kor? : )
/a gépem folyton megy, szóval mindig odaülök egy picit ha bejövök a szobámba. ittasan meg főleg imádok sg-zni. mostanság már gh-zni is. de ami furcsa hogy 2-3 sör után (ami a napi sörözések miatt) kb. meg sem érzem kategória mellett is tiszta béna vagyok :D -
#1619 Na jó, egy nem túl ideillő kérdés, de azért felteszem:
Ki GH-zot már részegen? -
#1618 nekem is sokszor végigvan.
engem konrktéan nem zavar :D -
#1617 bug. custom packnál énis észtrevettem. többször is.
és elég idegesítő. -
sakal6 #1616 az csak bug lehet a costum packtól