2495
  • kabel15
    Van benne valami csak untam az elején azt a sok pofázást és inkább kihagytam :D
    Amúgy amiket megvettem videók azokat hol tudom megnézni?
    Vagy az csak dísztárgy? :D
  • VRSDM
    végig kéne nyomni a tutorialt és nem kéne szenvedni hogy rájöjj :)
  • kabel15
    Igen az volt köszönöm :D
    mennyit szenvedtem mire rájöttem :D
  • kabel15
    Már megvan rájöttem :)
  • Legend Killer
    azt hiszem a space-t kell nyomnod és akkor elszáll a gitárja ja. star power a sima számoknál és battle power talán a battleben? nemtommá.
  • kabel15
    Hello!

Elkezdtem játszani PC-n a játékkal de Slash-t nem tudom lenyomni.
    Láttam videókban hogy néha neki is elszáll a gitárja.
    Össze függésben van ez azokkal az ikonokkal amiket menet közbe gyűjtök?
    És ha igen akkor hogy tudom ezeket használni?
  • Lareee
    a technika beleszólt... nem lehet a webcammal videót rögzíteni hogyha van 1 futó alkalmazás teljes képernyőn... :S
  • Danus16
    hehe, ezért jó az én billem :D
    vékony, és a funkcióbillentyűk kicsik, így a 0 1 2 3 4-et nagyon kényelmesen elérem.
  • Lareee
    nem azért mondtam... :) de am én is ilyet csinálok és sony vegasal + összevágom! :)
  • VRSDM
    én megfogom az ölembe, mint egy gitárt. így az asdfgh alapból ugrott.
    maradtak a funkcióbillentyűk, mivel a számok se jók, azok már túl messze vannak és nem érem el őket.
  • Gando
    ajánlom, hogy a fel és a le nyilakkal pengess (asszem alapjáraton lehet velük) és nekem a húrok úgy vannak, hogy A S D F G H, Space a Whammy, és a NUM 0 a star power, tökéletesen kézreáll nekem, bár én normálisan asztalon játszok billen.
  • VRSDM
    akkor kell egy kamera rám, a hitelesség kedvéért,
    kell egy kamera az ujjamra a gyorsaság miatt,
    és kell egy kamera a monitorra. : D
    szép lesz összehozni :P
  • Lareee
    iomg milyen ujjaid vannak neked??? XD vegyed már légyszi a kezedet is mert erre kíváncsi vok... :) (nem azt mondom h nem hiszem el hanem kíváncsi vok)
  • Lareee
    én is ezért szoktam külsővel csinálni mert nekem 2 fps volt... XD :D és nem volt vmi túl élvezetes... :) nah visszamásolom én is az eredeti packot és csinálok mindjárt vidit :)
  • VRSDM
    énis ugyan így csak a kurzoron. 50es combóig elmegyek, utána elvesztem a tempót. olyan 30-60 közöttit tudok lepengetni hiba nélkül. aztán megy tovább. csak épp a komób veszik el. de a zenébe nem hallani a hibát...
  • Danus16
    mégis hogy tod ilyen gyorsan billel?
    nagyon szenvedek.
    jobb shift és ctrl a pengetés, mutató illetve középső ujjal csapkodom őket de nemtudom olyan gyorsan egyszerűen.
  • VRSDM
    szerk.2
    felvétel közben 5fps.
    szóval marad a külső kamera... :)
  • VRSDM
    szerk.1
    alapból van csomó olyan pengetés hogy a felső 3húr, elég hosszan, azokat nem tudom lepengetni mert a bill... de majd látjátok a vidin. :) szóval azt számoljátok rá erre a 93%-ra :D
  • VRSDM
    nekem ugye csak trainingbe van meg a holiday zene.
    de ez lett a vége experten. majd rakok egy frapselt vidit is. aztán döntsétek el hogy ezzel kidobna-e az elején...
  • Danus16
    naigen... énis ott akadtam el.
    minden megy addig 4-5 csillagra, erre az meg puff kivág elején nem bírom at empót, és nem tudom megcsinálni :D
    azon kívül majdnem minden számot eltudok játszani experten karrierben... még ilyen, hogy One (szóló) meg a raining blood. ott azt az őrült részt nem bírom az intro után.star powert rányomom de hosszú és kivág.
  • Lareee
    hát ha szerzel 1 eredeti serialt és ujrateszed a játékot akkor nem...
  • VRSDM
    online játékot el lehet felejteni amúgy? : $
  • Legend Killer
    nálam nagy ritkán csinált pár napja. lehet a vírus írtó miatt volt, h ment, le is állítottam és jó volt.
    nemtom.
    mostanában nem csinálja.
  • VRSDM
    fire and flames high-on megy kvikpléjbe.
    experten pikkpakk kivág.
    hájgon kvikpléjbe 76% körüli
    experten tréningbe, 63%körüli
  • Lareee
    gyakorlásban v csak simán nyomod?
  • Lareee
    vki nem akarja h nekem gitárom legyen már hetek óra várom azt a MÁSNAPRA postázzuk... :/ nah mind1... :S de am milyen szinten játszol??
  • VRSDM
    az egyes szakaszokat igen, a váltás az már macerás.
    fire and flames-be vannak ilyen sima zúzdák egyenesen hosszúak. azokra gondoltam spec.

szóval a lényeg, nem a pengetés sebességével van bajom, hanem a bal kezemmel :D
  • Prince of Máté
    gitáron is tekerni kell, nekem már elsőre megy :P
  • Lareee
    Holiday in Cambodia elejét is???? :O én ott akadtam + expert karrierben... xD nem tudom olyan gyorsan nyomogatni vmiért... pedig ütöm 1000el... xD jó mondjuk Knights of Cydonia se lassú de ott már legalább van star powerem... xD :D és így sikerül eljátszani... :) majd csinálok 1 videót végre +találtam a webcam telepítő cd-jét szal veszem a kezemet is.. :)
  • VRSDM
    gyors pengetést perfektre lenyomom, a leggyorsabbat is, experten.
    a fel és le gomb van. és két ujjal csapkodom ezerrel felválvtva. ennél gyorsabban nem lehet szerintem.
  • Lareee
    így nem is tudnék játszani xD már az easí is kihívás lenne.. :D mondjuk amúgy is az Danus16 próbálj + eljátszani 1 easy számot fogadjunk nem lesz 1,re 100% mivel a szemed már neked is annyira +szokta az expert gyorsaságát h elsieted... :D non lol nem hittem el havernak amikor mondta h experten 100ra elnyomott 1 +adott számot easyn + 97% lett... XD
  • Lareee
    meleg volt ma nem bírja annyira a hőt... :) am nekem is szokott szaggatni... de nekem azért mert nincs + a minimum gépigény... xD
  • Lacee86
    Basszus, amúgy ma elkezdett szaggatni a játék nálam, pedig eddig nem csinált ilyet. De ma néha játék közben be-beakad, és eléggé zavaró. Nálatok is csinált ilyet?
  • Lacee86
    Nem, de nem is titkolom. :)
  • sakal6
    nekem meg alapon van v,c,x,y,í így is tökéletes
  • Lareee
    jah és lefty flip off
  • Lareee
    vehhehehe... :)
  • Danus16
    LOL!

nemtom én sima 0 1 2 3 4-re raktam freteket, pengetés shift és ctrl(termsézetesen jobb shift és ctrl...)

fogtál te már gitárt a kezedben? :D
  • Prince of Máté
    Mivel minden jobbkezes gitáros a jobb kezével penget, ezért a bal kezével váltja a húrokat.
  • Lacee86
    Nem hangzik, rosszul, de az a gond, jobb kezes vagyok, és nemtom mennyire menne ballal, mert ugye itt bal kézzel nyomkodot F1 F2 F3 F4-et igaz?