2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1695 Van benne valami csak untam az elején azt a sok pofázást és inkább kihagytam :D
Amúgy amiket megvettem videók azokat hol tudom megnézni?
Vagy az csak dísztárgy? :D -
#1694 végig kéne nyomni a tutorialt és nem kéne szenvedni hogy rájöjj :) -
#1693 Igen az volt köszönöm :D
mennyit szenvedtem mire rájöttem :D -
#1692 Már megvan rájöttem :) -
#1691 azt hiszem a space-t kell nyomnod és akkor elszáll a gitárja ja. star power a sima számoknál és battle power talán a battleben? nemtommá. -
#1690 Hello!
Elkezdtem játszani PC-n a játékkal de Slash-t nem tudom lenyomni.
Láttam videókban hogy néha neki is elszáll a gitárja.
Össze függésben van ez azokkal az ikonokkal amiket menet közbe gyűjtök?
És ha igen akkor hogy tudom ezeket használni? -
Lareee #1689 a technika beleszólt... nem lehet a webcammal videót rögzíteni hogyha van 1 futó alkalmazás teljes képernyőn... :S -
#1688 hehe, ezért jó az én billem :D
vékony, és a funkcióbillentyűk kicsik, így a 0 1 2 3 4-et nagyon kényelmesen elérem. -
Lareee #1687 nem azért mondtam... :) de am én is ilyet csinálok és sony vegasal + összevágom! :) -
#1686 én megfogom az ölembe, mint egy gitárt. így az asdfgh alapból ugrott.
maradtak a funkcióbillentyűk, mivel a számok se jók, azok már túl messze vannak és nem érem el őket. -
#1685 ajánlom, hogy a fel és a le nyilakkal pengess (asszem alapjáraton lehet velük) és nekem a húrok úgy vannak, hogy A S D F G H, Space a Whammy, és a NUM 0 a star power, tökéletesen kézreáll nekem, bár én normálisan asztalon játszok billen. -
#1684 akkor kell egy kamera rám, a hitelesség kedvéért,
kell egy kamera az ujjamra a gyorsaság miatt,
és kell egy kamera a monitorra. : D
szép lesz összehozni :P -
Lareee #1683 iomg milyen ujjaid vannak neked??? XD vegyed már légyszi a kezedet is mert erre kíváncsi vok... :) (nem azt mondom h nem hiszem el hanem kíváncsi vok) -
Lareee #1682 én is ezért szoktam külsővel csinálni mert nekem 2 fps volt... XD :D és nem volt vmi túl élvezetes... :) nah visszamásolom én is az eredeti packot és csinálok mindjárt vidit :) -
#1681 énis ugyan így csak a kurzoron. 50es combóig elmegyek, utána elvesztem a tempót. olyan 30-60 közöttit tudok lepengetni hiba nélkül. aztán megy tovább. csak épp a komób veszik el. de a zenébe nem hallani a hibát... -
#1680 mégis hogy tod ilyen gyorsan billel?
nagyon szenvedek.
jobb shift és ctrl a pengetés, mutató illetve középső ujjal csapkodom őket de nemtudom olyan gyorsan egyszerűen. -
#1679 szerk.2
felvétel közben 5fps.
szóval marad a külső kamera... :) -
#1678 szerk.1
alapból van csomó olyan pengetés hogy a felső 3húr, elég hosszan, azokat nem tudom lepengetni mert a bill... de majd látjátok a vidin. :) szóval azt számoljátok rá erre a 93%-ra :D -
#1677 nekem ugye csak trainingbe van meg a holiday zene.
de ez lett a vége experten. majd rakok egy frapselt vidit is. aztán döntsétek el hogy ezzel kidobna-e az elején...
-
#1676 naigen... énis ott akadtam el.
minden megy addig 4-5 csillagra, erre az meg puff kivág elején nem bírom at empót, és nem tudom megcsinálni :D
azon kívül majdnem minden számot eltudok játszani experten karrierben... még ilyen, hogy One (szóló) meg a raining blood. ott azt az őrült részt nem bírom az intro után.star powert rányomom de hosszú és kivág. -
Lareee #1675 hát ha szerzel 1 eredeti serialt és ujrateszed a játékot akkor nem... -
#1674 online játékot el lehet felejteni amúgy? : $ -
#1673 nálam nagy ritkán csinált pár napja. lehet a vírus írtó miatt volt, h ment, le is állítottam és jó volt.
nemtom.
mostanában nem csinálja. -
#1672 fire and flames high-on megy kvikpléjbe.
experten pikkpakk kivág.
hájgon kvikpléjbe 76% körüli
experten tréningbe, 63%körüli -
Lareee #1671 gyakorlásban v csak simán nyomod? -
Lareee #1670 vki nem akarja h nekem gitárom legyen már hetek óra várom azt a MÁSNAPRA postázzuk... :/ nah mind1... :S de am milyen szinten játszol?? -
#1669 az egyes szakaszokat igen, a váltás az már macerás.
fire and flames-be vannak ilyen sima zúzdák egyenesen hosszúak. azokra gondoltam spec.
szóval a lényeg, nem a pengetés sebességével van bajom, hanem a bal kezemmel :D -
#1668 gitáron is tekerni kell, nekem már elsőre megy :P -
Lareee #1667 Holiday in Cambodia elejét is???? :O én ott akadtam + expert karrierben... xD nem tudom olyan gyorsan nyomogatni vmiért... pedig ütöm 1000el... xD jó mondjuk Knights of Cydonia se lassú de ott már legalább van star powerem... xD :D és így sikerül eljátszani... :) majd csinálok 1 videót végre +találtam a webcam telepítő cd-jét szal veszem a kezemet is.. :) -
#1666 gyors pengetést perfektre lenyomom, a leggyorsabbat is, experten.
a fel és le gomb van. és két ujjal csapkodom ezerrel felválvtva. ennél gyorsabban nem lehet szerintem. -
Lareee #1665 így nem is tudnék játszani xD már az easí is kihívás lenne.. :D mondjuk amúgy is az Danus16 próbálj + eljátszani 1 easy számot fogadjunk nem lesz 1,re 100% mivel a szemed már neked is annyira +szokta az expert gyorsaságát h elsieted... :D non lol nem hittem el havernak amikor mondta h experten 100ra elnyomott 1 +adott számot easyn + 97% lett... XD -
Lareee #1664 meleg volt ma nem bírja annyira a hőt... :) am nekem is szokott szaggatni... de nekem azért mert nincs + a minimum gépigény... xD -
#1663 Basszus, amúgy ma elkezdett szaggatni a játék nálam, pedig eddig nem csinált ilyet. De ma néha játék közben be-beakad, és eléggé zavaró. Nálatok is csinált ilyet? -
#1662 Nem, de nem is titkolom. :) -
sakal6 #1661 nekem meg alapon van v,c,x,y,í így is tökéletes -
Lareee #1660 jah és lefty flip off -
Lareee #1659 vehhehehe... :) -
#1658 LOL!
nemtom én sima 0 1 2 3 4-re raktam freteket, pengetés shift és ctrl(termsézetesen jobb shift és ctrl...)
fogtál te már gitárt a kezedben? :D
-
#1657 Mivel minden jobbkezes gitáros a jobb kezével penget, ezért a bal kezével váltja a húrokat. -
#1656 Nem hangzik, rosszul, de az a gond, jobb kezes vagyok, és nemtom mennyire menne ballal, mert ugye itt bal kézzel nyomkodot F1 F2 F3 F4-et igaz?