2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1735 gitárkontrollerrel xD
itt az ideje, hogy beszerezz egyet. ha konzolon akarsz játszani.
1733: biztos piratebay...
1732: kösz az infót :D -
#1734 de ps2n mivel játszak akkor? :D
#1733: fake, az van szpojlerben. -
Lareee #1733 ez hol van fent?????:O -
#1732 Guitar.Hero.World.Tour-Reloaded
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fake -
#1731 és ha igen? nemondmár hogy egy gamepadel akarsz GH-t játszani...
még a billentyűzetet megértem, de a gamepad már tényleg túlzás :D
gyermekeim, megjelent Puppetz új pakc-ja: Rock Band X
Joe Stariani - If I Could Fly :D
azt játszom éjjel-nappal, tegnap levideóztam, csináltam egy rekord 92%-os teljesítményt :D
tessék
elég durvás lett, büszke vagyok rá :D
jah, ma meg levideóztam a kezem meg az ujjaim, hogy hogy járnak a billentyűzeten, mivel sose látom és kíváncsi voltam rá :D
Elég durva xD abból is lett egy 90%-os teljesítmény, de csak azért, mert sokszor nem figyeltem oda, hanem a kamerát néztem hogy vesz-e mindent.
Most próbálom feltenni youtube-ra, csak nem akarja hagyni magát(errorozik mindig...)
Majd ha feltölti, belinkelem :D -
#1730 nemtom, majd kiderül.
de lehet ps2n ps2 kontrollerrel gitár híró részeket tolni? -
#1729 nekem is lehet ez a bajom és ezért nem megy hardon, mert hozzá szoktam easyhez.
bónusz dalokat boltban vedd meg a pontokért. dragonfrocet meg akkor kapod, ha meg van mind asszem. az alap számok. -
#1728 Igen easy-n vagyok vagyis már végig toltam 2x. Medium mal meg az a bajom hogy hozzá szoktam hogy melyik ujjam melyik szint nyomja és mediumon 4 szín van ezért nehéz hozzá szoknom. Amúgy ott is a 2. szinten járok.
Bonusz dalokat mikor kapok? 1 van eddig. -
#1727 Amúgy az ötlet tényleg nekem is nagyon tetszik! :) -
#1726 Rohadtul nem pontos! -.-
Meg [nincs egy régi, s gyenge gépem, de...] úgy belaggol néha! -
#1725 nem lenne ez olyan rossz, csak 1: túlontúl könnyű.
2: nem pontos
3: fizetős... :@ -
#1724 Hard alatt nincs szórakozás... az csak bemelegítés ;)
Majd meglátod mennyivel jobb hardon tolni, ha egyszer eljutsz odáig. -
#1723 de erre vki pls heeeeellppp! :D -
#1722 ja, a bónusz számokból semmi nincs 100%n nekem, talán esetleg egy-kettő, Dragonforce 99% körül van, fejlődök :D. -
#1721 de akkor te most még easyn nyomod? :S mer ott má nekem minden 100%, kivéve a kibaszott raining blood :P. megvan összes videó, összes bónusz dal, meg jó pár gitár és Midori összes rucija :D. meg a másik két csaj összes ruhája asszem. meg megvan az összes plusz karakter :D és mediumon is megvan nekem kipörgetve :D, de ott sztem semmi, v nem sok van 100%-n, mer má az is nehéz nekem :D.
Lou elleni battle naaaagy nehezen lett meg csak :D.
nekem easy a király, úccse versengés miatt van a géjm, hanem azé, h szórakozzá :D, de látod, a többiek meg itt versengenek egymással, igaz TÖBBIEK? :P :D
aztán sír a szátok, ha nincs meg experten 100%ra és össze dől a világ :D. -
#1720 Grat. Én a Talk dirty to me-re és a Hit me with your best shot-ra gyúrok, h ezek sikerüljenek 100 %-ra (jelenleg 97-98 körül vannak), igaz csak mediumon. -
#1719 LOL.... újra küldte. nem zártam be az ablakot :D. -
#1718 grat -
#1717 grat -
#1716 erre majd választ, kösz. -
#1715 Sikerült megvan az első számom 100%-on :D
Egyet mindig rontottam de most sikerült. :D
Story of mile life :D -
sakal6 #1714 http://rockfree.acclaim.com/index.jsp -
#1713 hm? -
#1712 zzz
ne punnyadjon, ne halljon ki a topik :D.
kérdezek1t
ps2n télleg lehet a gamepaddal a ps2s gamepaddal tolni a gh részeket? wt, metallica? egyik haver ezt mondta :D. -
Balázs 17 #1711 hi
snakki custom pack-et hogy kell életre kelteni, mert nekem csak I love rock & rollt engedi lejátszani? -
#1710 Köszönöm!
Akkor már csak arra kéne rájönnöm hogy melyik gombbal lehet "FINISH ENTERING CHEAT" et elérni. mert ezeket már el tudom játszani de nem tudok másst csinálni a végén :( -
#1709 Tudom, én linkeltem :)
De március óta semmi hír sincs a WT-ről. -
Lareee #1708 de de GH WT PC szal valószínű h köbö 1 hét max 2 és játszhatunk -
#1707 Guitar.Hero.Smash.Hits.RF.XBOX360-MARVEL
Bezzeg a World Tour PC-re sehol... -
Lareee #1706 ha nem enged 4et lenyomni akkor próbáld ki ezt:
PK
PN
ZK
PS
SN
PS
PK
ZS
ZS
SK
SK
SN
SN
SK
S
P
PS
P
S
N
Z= ZÖLD
P= PIROS
S= SÁRGA
K= KÉK
N= NARANCSSÁRGA -
#1705 Nekem ezeket nem engedi lepengetni. Mondjuk nincs is gitárom billentyűzettel játszottam de valamiért nem enged 4-et lepengetni. -
#1704 és kösz. -
#1703 ok -
#1702 options/cheats/enter cheat
Unlock Everything (no sound will play while you enter the code):
At the cheat menu, enter G+R+B+O, G+R+Y+B, G+R+Y+O, G+B+Y+O, G+R+Y+B, R+Y+B+O, G+R+Y+B, G+Y+B+O, G+R+Y+B, G+R+Y+O, G+R+Y+O, G+R+Y+B, G+R+Y+O.
ezt kell csinálnod. magyarul lenyomod a Green-t Red-et Blue-t Orange-t, lepengeted. aztán green-red-yellow-blue és lepengeted. és így tovább.
végigcsinálod, mindent unlockol, és a quickplaybe lejátszhatóak lesznek a coop számok.
hálistennekc sake gyszer kell beütni a kódot, utána minden indításnál aktiválódik már. -
#1701 de co opot egyedül nem lehet tolni :D. -
#1700 ok, kösz mindenki. -
#1699 nekem a tréningbe van benne :D -
#1698 co-op carrier -
#1697 én meg viszont azt a kurva monsters c. számot nem találom sehol. unlock csíttel se találtam lehet régen custom packoknál, mikor leszedtem azokat.
pedig sokszor hallani menüben a számot. -
#1696 options-videos :D.