Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
akkor részvét neked 😞.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"It is also not mentioned what will be the system requirements."
Lófaszt se írtak a cikkben a rendszerkövetelményrõl.
"az Aspyr munkatársai megígérték, hogy maga a játék is zökkenõmentesebben fog futni, bármilyen géppel is rendelkezzünk."
Sakalnak meg valszeg azért szaggat, mert nincs fennt a patch!
Higgyétek el, sokaknak segített.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
ez van. nincs mese. nem is kell többet várni 😊
nekem is csak 1024*768ba van. hogy sehol se akadjon véletlen sem.
mondjuk le is ..arom mert itt aztán tökmindegy a látvány.
u dont have to listen anybody else but me
1534: ezzel aztán ki lett segítve 😄
1532: inkább a gitározáshoz kapcsolódó fórumokat nézd... De igaából újonnan is be lehet szerezni 20k-ért elektromos gityót. Tény, hogy vacak. Nem érdemes annyiért venni. Ha már veszel, legalább egy 40k-s ibanezt vegyél...
Igen, egy erõsítõ nem árt. de igazából szoftverrel PC-n is lehet tolni.
Én ezt néztem ki magamnak már rég, ha lesz egyszer pénzem rá, megveszem az tuti
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Guitar hero fan :)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
mind1, értem én õket és ettõl még resperct, örülök nekik, hogy csinálják a gh-t és jönnek az új és új részek, sajnos nem mind pécére, de lényeg, hogy van.

2.: ujratettem még a ght is...
Esetleg próbáld még meg azt, hogy újracsatlakoztatod a vevõcuccot, és bekapcsolod a gitárt.

Be dugod a vevõt a gépbe -> felismeri a gép.
Csinálj egy print screent a játék fõmenüjérõl, kivi vok milyen verziószámot ír a játék.
#1513: persze 1 vasdarabra sokkal több értelme van... amivel még össze is töröd magadat.... én koriztam nagyon sokáig és rájöttem h nem kell nekem leamortizálnom magam... (fark csont törés orr csont törés megannyi seb és vágás ínszalag szakadás + 1 lyuk a vádlimba) ha pályára jársz akkor nem 20k-t fogsz bicóra költeni... haveromnak már 120k-ban van.. +nézheted a srácot a youtube-omon
#1514: elérhetõ persze de nincs mindenkinek ideje energiája annyit gyakorolni h esetleg 1 santana v slayer v metallica számot +tanuljon eljátszani szal ezt is a példák közé veheted.... mivel h te most 1 ember vagy aki azt mondja h úú de fasza a gh elkezdek gitározni... de lehet h van olyan elmebeteg állat aki azt mondja h de fasza ez a gta elkezdek lopni + gyilkolászni... v de jól veszem a kanyarokat az nfs-ben hátha megy élõben is.... és ehhez még elmebetegség sem kell...
#1515: ps3as gitárt próbáltam pcn de nem megy nem ismeri fel... vmi drivert kér de sehol nem találtam... (bár gh3as gitár volt)
Mint az elõzõ résznél, a PS3-as irányítók 100%-osan kompatibilisek!
SZóval a world tourral mûködik a Ps3-as dob, mikrofon + gitár is, átalakító nélkül.
a messze elérhetetlen dolgokat persze hogy helyettesítjük... lövöldözõs játékok. valószínüleg ilyen jeleneteket sosem fogunk átélni életünkben,...
Száguldozás. no igen, ezt saját érdekedben kerüld el 😄 még ha van is pénzed egy drága kocsira...
de egy gitár.. egészen elérhetõ közelségûnek tûnik a többihez képest.
bárki vehet gitárt, és bárki megtanulhat rajt alapfokon.
De az is igaz, hogy a Gutiar Hero-t sem kell elásni.
míg igazi gitáron elég komoly tudás kell egy nehezebb számhoz, addig Guitar Heron félév aktív játék után vérprofi lehetsz és egy csomó bitangnehéz gitárszólót lenyomhatsz hibátlanra, teljesen beleélve magad.
Szerintem mind2 jó. Ezért is ûzöm mind2-t 😄
Egyébként ha választhatnék, hogy veszek valami olcsó 20k-s elektromos gitárt vagy veszek egy gitárkontrollert, hát inkább az elöbbit választom 😉
bicóra gyûjtök.
Lacee: rohadtul igazad van 😄
Nekem van gitárom, élvezet rajt játszani. bár bénácska vagyok, nem járok gitártanárhoz.. meg hát kis tehetség is kell hozzá. és sok türelem.
de gitározni nagyon nagy élmény 😄
#1505 am + nem értem h h jön ide h ennyiért már veszel 1 igazi gitárt... ha játszol 1 gta-val pölö elkezdesz gondolkodni h veszel 1 uzit??? XD mert akkor nem szeretnék veled 1 városban lakni... v ha repülõ szimulátorral akkor repülõt v h megy ez??? értsétek már + EZ 1 JÁTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!! semmi köze a valósághoz....

én nem engedhetem meg magamnak, hogy akár egy szaros kis gitárkontrollert vegyek... de az az igazság, ilyen áron nem is kell.. vannak értelmesebb dolgok. nekem jó billentyûzettel.
dob meg nem kell végképp... bár hatalmas élvezet lehet, de...
Fontos tudni:Csak szoftver. Gitárt vagy egyéb kiegészítõt nem tartalmaz.
ez a cdgalaxis konzol verziójánál van írva. pécére is seggek lesznek kiadni gitárt, v dobot? mer akkor faszom... honnan vegyem meg azokat?
A sima Bundle elvileg a gitár + játék, (legalább is konzolnál) de itt nem írják, hogy mi tartozik bele.
Amúgy miért ennyire olcsó! Mit takar a PC-s Bundle? Nem egy gityó, dob, mikrofon és egy játék? 😮
Mert ez 80dollárért! Hmm...