2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
sakal6 #1775 szerintem a win7 rc is szar, nekem mindig kékhalált kap, valami baja van a winyommal állandóan pörgeti és egyszercsak bummm. xp-nél is vistanal semmi baja. -
#1774 nekem 1éves a rendszerem és semmi baja.
szép karban van tartva! :) (xp home) -
#1773 hát igen, ez a legjobb megoldás.
adatlementés, formázás aztán jónagy winreinstall
az se baj ha kipróbálod a Win7 RC-t. stabilabb mint ez a fos XP. szétesik 2hónap alatt... de újabban már 3hét után elkezdi a hülye dolgait. mindig van valami marhasága amiből nem lehet kigyógyítani. vicc az, hogy vírusom egy sincs, és nem is nézek gyanús oldalakat...
szal néha faszkivan az ikszpével... -
#1772 ok -
#1771 akkor reinstall másik vinyóra. aztán arról átmenteni ami kell az előzőről... -
#1770 ja, hát akkor írd oda, h nem tod. csak ezen jár az agyam két napja és kissé ideges vok, szal nézzétek el nekem.
a poén az, h csökkentett módban rendszergazda fiókkal se tudok belépni :S :'( :(.
úgy, h nemtom.
most anyukám gépéről vok, de itt nemtok mindig lenni. -
#1769 ha nem tudom akkor minek írjak rá bármit is?
általános dolgok vannak ilyenkor.
rendszervisszaállítás csökkentett módból?
csak tipp. -
#1768 kurvára örülök, h ti is csesztek rá válaszolni arra, amit beírtam. szar a gépem és elkell minden segítség...
-
#1767 ennek a topiknak úgyis mind1, csak mi vagyunk itt :D
de mind1. -
Lareee #1766 de ez már nem gh 3 szal csináltam 1 fórumot ahol folytathatjuk.. :) -
Lareee #1765 gőzöm sincs de ezt írták... :@ már a flash player 10et is felraktam + a legújabb java-t... szal nem tom h mi a tököm a baja... :@ -
#1764 LOL
miköze lenne az msn-hez ennek a játéknak.
baromság.
nemtom, nekem megy tökéletesen.
csak néha olyan laggos hogy beszarsz. bevettem 5 embert saját szobába, ttfatf, úgy szaggatott mint állat. meg master of puppets alatt is....
átszokok erre a hülye online gamere, elfelejtek pengetni, aztán tök szar leszek GH-ban xD -
Lareee #1763 nem tom tegnap ment.... am olvastam fórumon h telepítsek vmi msxml-t telepítettem akkor telepítsem ujra az msnemet +tettem állítsam át az időzónát usa-ra + tettem és még mindig error h baszná +... :@ -
#1762 hogyapicsába -
Lareee #1761 de nem kapcsolódik... :@ -
#1760 ezmiez?
World Tour Theme Frets on Fire-re, vagy micsoda?
megyek RockFREE-zni énis, megtalálsz. -
Lareee #1759 mégse mert +int nem kapcsolódik... :@ -
Lareee #1758 mostmár elérhető vok.. :) szal ha látsz hívj + :) 11ig tuti fent vok :) -
Lareee #1757 bíztató jelek.. :) már csak a hétvégét kell kibírni... :) még szerencse h sűrű 7végém lesz és így gyorsan el fog telni.. :)
-
#1756 off
pls help itt
köaz. fontos nagyon.
on -
Lareee #1755 nem a pénzről van szó hanem arról h úgy is lesz kontroller igaz dupla annyiért de dupla annyi élvezet... :) csak mikor küldik már???? :@ mondjuk nem voltam most itthon szal lehet h voltak... xD -
#1754 vegyél új billt, mondtam :D
ha vanpénzed méregdrága konzolra meg gitárhírókontrollerekre, akkor egy 3k-s billre is.
nem csak keyboard heroskodásra ajánlom, hanem mindennapi használatra is, mert kényelmes, halk, kicsi. -
Lareee #1753 jó neked könnyű mert te minden gombot le tudsz nyomni de nekem még 12345el sem engedi.... :( úgyh nekem a te cannon rock-odhoz közöm se lenne... xD -
Lareee #1752 látom... :) nah nem baj majd hnap játszunk... am lehet h még olyan 10 11 óra fele leszek.. :) bele kéne lendülni ujra 6 nap kihagyás és már nem tok játszani... xD -
#1751 bocs Lareee :D elválaszt minket 13k.
beújítottam a songlistemet, ha gondolod, zúzhatnánk majd egy jó nagyot holnap :D csupa jóságos szám XD tetszeni fog. Meg ha addigra elfogadják a feltöltésem, lesz Joe Satriani is 1-2.
Meg feltöltöm értelmesen a Canon Rockot. a Puppetz verziót... mer a sok láma mindenféle nyomi verziót töltött fel, amik rohadtszarul vannak frettelve... -
-
#1749 próbáltalak invitálni folyton, de elutasítottad xD most az előbb.
namind1. ezt úgylenne értelmes játszani hogy tényleg a legnehezebbeket. dragonforce.. attól van 2 is. a másik nemtommi a címe, az is valami gyilkos szám, de nagyon jó :D egyszer játszottam egy szobában.
szerk: na most sikerült. jó volt xD -
Lareee #1748 hát igen elég gyengék lettek... xD mondjuk ttfatf-ben csak az elejét tom eljátszani... xD de itt eléggé furcsa volt... de rem jösz még fel és játszunk 1más ellen 1-2-t :) -
#1747 há cseszed. de azokkal nemnagyon tudtál mitkezdeni amiket nyomtunk xD Through the fire and the flames, Canon rock. xD
azok állatok voltak.
megnézném magam through the fire and the flames leaderboardon hányadik lettem teljesítményemmel. mert mondjuk sztem elég szépen lezúztam mindig mindenkit lenyomtam xD szóval kíváncsi vagyok. csakhát nemerélhető...:( -
Lareee #1746 bocs lenyomtam még 1x mostmár 3. vok... xD
-
Lareee #1745 én + smoke on the waterben vok 7. :) úgy h 3x olyat szaggatott... xD de nem tom h miért... :S -
#1744 ja, az időzítés, a fretting elképesztően fos.
ennek ellenére rockstaron nyomtam jópárat, elég jó eredménnyel, fél óra alatt 6-os szintű lettem xD -
sakal6 #1743 furcsa nekem semmi baja nincs. úgyhogy csak nálad van a gond -
Lareee #1742 ok +van régi volt a flash playerem... :) de köszi h mondtad h neked megy mert azt hittem h a szerverével van a probléma... :) -
#1741 nem maradtatok le semmiről!
nincs egy atomgépem, de azért bármilyen játék lazán elfut rajta.
szóval ha egy flash játék akad, és késik a hang, és minden baja van és pontatlan ... a lényeg hogy szar :D -
sakal6 #1740 pasz, nekem megy -
Lareee #1739 engem miért nem enged játszani???
error connecting to the server! Please try again.
már köbö 100x próbáltam.... -
#1738 Hello!
Grat a 92% amúgy én is gondolkoztam rajta hogy fel kéne venni az ujjaimat:D Én a ROCKBAND et PSP kezdtem el tolna ma csak az a fránya lemerült :( -
#1737 szabad kommentálni :D -
#1736 :P, csak kell lóvé. majd igyekszem.