Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a legjobb szám az Eye of the tiger a wt-bõl az már más kérdés hogy iszonyú kinszenvedés eljátszani

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

én is kipróbáltam kontrollerrel és iszonyú kényelmetlen.

Prince of Máté
Amikor elõször játszottam a játékkal, csak 4-5 szám jött be, de most már mindegyiket megszerettem 😊

akyyy
vót egy táblázat, rosszul emlékeztem kicsit, azt hittem, több gitárral nem lehet valamelyik játékot játszani.

de tökmind1, jelenleg semmi pénzem sincs gitárra nem is akarok venni, csak 1 év mulva talán, ha megjelenik olyan gh amibe több olyan zene is van ami tetszik és nem csak egynéhány😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
vezetékes kontrollerhez nem kell átalakító, és ez ócsó volt teszkóba 6500, mikor hozzájutottam.

Prince of Máté
Nem akarja elfogadni, hogy 11 ezerbõl kijön a gitár + origi game 😊

akyyy:most v én vok qrva hülye v te beszélsz össze vissza...

Guitar hero fan :)

nem tom de érdekes mert h ha ugyan olyan kontrollered van amit linkeltél akkor ahoz alapból 20k az átalakító amivel pcn is lehet játszani.. szal nem értelek...

teljesen igazad van és a gh 5-höz is jó és a smash hit's hez is matallicahoz is jó a régi wthez is szal nem tom h mirõl beszélsz akyyy....

Prince of Máté
Az összes gitárral megy a legújabb rész is... Nagyrészt csak külsõre különböznek, max pár extra cucc, mint a touch pad, de anélkül is lehet élni 😊

akyyy
_Szóval én most ezzel játszok gépen, tökmind1 mivel, lehet billel, kontrolerrel, meg gitárral, tudomásom szerint, és én a másodikkal játszom😄

és most nemtudom mi az az encore. valami ráadás vagy mi?

akyyy
#1583 😄

akyyy
Én a GH3-al szeretnék pc-n játszani kontrollerel. nem gitárral. xbox kontrolerrel. ez rendbe is van, ezt csinálom most, meg is van minden kellék hozzá.

majd késõbb, nem most, hanem akár évek múlva, majd xboxon akarok egy teljesen vadiúj GH-t játszani gitárral. ujjonnan nem lesz olcsó, minimum 24 ezer szokott lenni. pláne ha régebbi gitárok nemjók az uj részekhez. de ne régit vegyek már egy uj játékhoz, hanem egy újat, egy hozzávalót😄

Prince of Máté
Már bocs, de kurvára nem értelek 😄
Most te milyen platformon akarsz GH-zni, és milyen kontrollerrel?
Mert ha konzolon, akkor 6 ezer a gitár + 5 ezer az ÚJ játék. Új játék barátom, fóliás bontatlan. Ezt bárhogy is számolom, 11 ezer, akkor hol van a te 20-30-40 ezred? :/
Ha meg PC-n, akkor a játékot letöltöd, gitárt meg 6 ezerért veszel.
De nem érdemes PC-n GH-zni, mert konzolra 2-szer annyi rész van.
X-Box kontrollerrel a GH3 utáni részeket nem lehet játszani.

Prince of Máté
Már bocs, de kurvára nem értelek 😄
Most te milyen platformon akarsz GH-zni, és milyen kontrollerrel?
Mert ha konzolon, akkor 6 ezer a gitár + 5 ezer az ÚJ játék. Új játék barátom, fóliás bontatlan.
Ha meg PC-n, akkor a játékot letöltöd, gitárt meg 6 ezerért veszel.
De nem érdemes PC-n GH-zni, mert konzolra 2-szer annyi rész van.
X-Box kontrollerrel a GH3 utáni részeket nem lehet játszani.

akyyy
Fog még megjelenni gh xyz nevû is, és majd ujjonan megveszem. nincs 24ezrem, vagy megveszed nekem?😄

akyyy
de én pc-n játszom a GH-t, nem értitek? xboxon csak demóval játszottam, mert nincs most felesleges 14ezrem a hülyeségre.

igen, vehetnék használtam játékot is jatekaim.hun de nem veszek, bocsi.
meg minek venném jó nekem pc-n a letöltött, majd a jövõbe, ha megjelenik egy új, és lesz is rá pénzem ujjonnan megvenni, ami tényleg 25knál kezdõdik megveszem, gitárostul, xboxra, mert arra tuti megjelenik.

ez, a 3, megy pc-n és xboxon is kotnroleller, azzal játszok, tök mind1, hogy amerikai fórumon azt irták nem lehet, akkor én mégis hogy játszok????

akkor sztem már ne gh3-t vegyél hanem gh metallica-t vagy gh world tour-t de inkább metallica mert wt 1 héten belül jön pc-re...

xbox-on csak a 3 és az aro ismeri fel a kontrollert az újabbak nem érzékelik, csak énekelni lehet.

az a felrántás az kapcsolja be a star powert... am azt olvastam 1 amerikai fórumon h nem lehet az xboxos joyal gh-zni...

Prince of Máté
5 ezerért találsz jatekaim.hu-n, vagy hardveraprón.

akyyy
a játékot is meg kell hozzá venni, xboxra. mediamarkba tudok csak megvenni. akkor már 20-ról beszélünk😄

Prince of Máté
Milyen 20-30-40 ezrekrõl beszélsz te?
6 ezerért van X-plorer gitár, akkor mirõl beszélünk?
Egyébként a whammynek csak star power gyûjtésnél van hatása, sima freteknél nem kapsz dupla pontot.

akyyy
nem gitárom van, kontroller:

ebbe a két nagy fekete "karral" lehet elvileg pengetni a húrokat, vagyis hullámzik az egész, mikro folyamatosan kell nyomni.

a kereszt formájúval pedig villámcsapásokat és egyéb dolgokat lehet az ellenférel irányitani ha battle van, plusz ekkor válig kékké az egész cucc ami több pontot ad.

tutorialt most csináltam meg, ott a giráton mutat valami kart amit fel is le is lehet nyomni meg forgatni lefelé asszem. az mi azmit csinál?

meg valami oylasmit is magyaráz, hogy fel kell emelni a gitárt?😄 van bene valami érztékelõ? érdekes.
majd xboxhra akarok venni GH-t, de igy, hogy a 3 van gépre is, tuti hogy valami ujabbat fogok venni, ha lesz rá pénzem.

ezt nem értem ha demóval játszottál akkor milyen kontrolleren nyomod???

tessék a tutorial:

akkor érdemes intenzíven whammy-t használni amikor a fretsek csillag formályúak mivel akkor töltõdik a star power-ed ami felduplázza a szorzódat és ezáltal hamarabb megy zöldbe a rock meter 😊 de ha csak simán jön 1 hosszab fret akkor is whammy-zheted mivel akkor az is felduplázza a pontot amit eredetileg kapsz érte!

ha kérdésed van még akkor írj

hehe... ez szívás... nah miért csinálok én minden 1es kilépés után biztonsági mentést??? 😄

am én is jót nevettem... 😊

akyyy
Huh eddig hol éltem, nem is tudtam hogy pc-re is van Gh. Xboxon játszotatm demójaival, csak drágának tartom 20-30-40ezreket kifizetni érte, gitárral, mikor én kontrollerrel szoktam hozzá.
ma észrevettem hogy van pc-re is, "meg is vettem torrenten", szerencsére a joy-t felismerte, irányitása ua mint boxon a demóba. 1 órácskát eljácadoztam, áhh, nagyon jó😄
tudtok valami trükköket, pl mikro sokáig kell nyomni, a karokkal lehet hullámoztatni, de lentebb olvastam hogy ennek az erõsségét is lehet állítani? nincs erre valami tutorial?

én is ezt a gitárt várom már 1 hete.. (azt írták h szállíts másnapra és kiderült h nincs raktáron... szal elvileg ezen a héten érkezik) am énnekem marha 1xû gitáron játszani sokkal jobb h nagyobbak a gombok... mondjuk én les paul gitáron nyomtam lehet h az másabb de a gitár készítõi tettek a sárga gombra 1 kis csíkot a tájékozódás miatt nekem az nagyon tetszett benne... 😊 és am eredeti gh-val vetted v xboxos kontroller?

Danus16
a whammy bar arra való, hogybefesíztse illetve kilazítsa a húrokat, ezzel játszogatva a hangszínmagassággal.. ezzel pengetés nélkül lehet sikíttatnia gitárt, lehet hullámoztatni a hangokat, illetve egy jó hangosítóval akár fél percig játszani egyetlen hanggal.
a tremoló iszonyatjó 😄 ez a whammy bar másik neve. volt szerencsém hozzá igazi gitéáron, ha jó minõségû, elképesztõ dolgokat lehet vele mûvelni 😄

ezen a "vastagítani a húrt", ezen nagyot nevettem 😄

Gando: az szép 😄 You made my day 😄

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Gando
köszi 😄 bocsesz amúgy, de nagyon felidegesített

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

BB7
<#taps>
Gando
a romángitírhírókurvaannyátennekakibaszottgecinek.... úgy feltudja baszni az agyam ez a kib**ttt windózgenya, hogy nemigaz... Kiírja, hogy miapöcsöm hibát észelt ezért leáll, de azt az istenért nem mondaná meg, hogy mi a kurva annyja baja, csak azt hogy appcrash és osszad be apám... vagy csak az én gépem féreg ehez a tetûhöz... de tök fasza rakhatom újra és vihetem végig megint, vagy hagyom a gecibe és kibaszom az ablakon az egészetmárfaszkivan....

Gando
Én még a GH1el játszottam gitáron a Media Marktban 😄 a 3at meg kénytelen vagyok billel tolni, mert nincs pézem gitárra 😞

Streetlife
Aki billentyûzettel kezdte, annak elég nehéz átállni a gitárra, én Gibson X-Plorer(remélem jól írtam) gitárt vettem és elég nehéz rá volt számomra átállni billentyüzetröl, egy részt a gombok miatt (nagyobbak) meg a Whammy Bar(kis fémkar amivel hullámoztatni vagy vastagítani lehet a húrt) miatt, a Strum bar-al semmi gondom nincs az jó helyen van és kényelmesen kezelhetõ 😊 de persze gondolom vannak olyanok is akiknek egyáltalán nem okoz gondot a billentyûzetrõl - gitárra átállás. 😊

Egy kép a gitárrol ha valakinek nem ugrana be melyik is ez:

Gando
ezért egyenlõre végigvittem az alapot 1.3al és most felakarom tenni a custom packot, de nincs kedvem megint uninstallálgatni össze vissza

Gando
csak az a helyzet, hogy én felpatcheltem aztán rátettem a custom packot és nem indult el utána a cuccos. Ha meg a packot raktam fel elõször, akkor nem tudtam kihasználni az 1.3 elõnyét mert fos a gépem

nem akad össze az 1.3 semmivel... tökéletesen mûködik costum és az eredeti pack-el is... 😊

ehh... xD OFF

basszus mekkora kockák... xD vis mennyi mekkora kocka... xD

Lacee86
Nagyon is értem a fórumok mûködését, képzeld használom évek óta, és a keresõt is. "Feszengenek a gépükkel" -ez mit akar jelenteni, nem is értem, írjál magyarul. Ez a szánalmas...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Danus16
rohadtkiszámított starpowerezéssel.

basszus ezek h a sz*rban csinálják ???? :@ezt

Gando
valakinek van ötlete, hogy, hogyan tudnám felvarázsolni a custom packot anélkül, hogy összeakadtna az 1.3al?

Danus16
látom megint megy az értelem...

látom nem érted a fórumok lényegét és mûködését...

de én mielõtt kérdezek vmit rákeresek google-n v utánajárok máshogyan...

én + tudod mit útálok? ha az ilyen fórumozók mint te feszengenek a gépükkel... annyira szánalmasnak tartom h az nem igaz... de attól még normálisan írtam neked...

Lacee86
Neked semmit sem kellett volna reagálnod, mivel nem is tõled kérdeztem. Utálom, mikor vki elkezd ugatni meg jönni a kib*szott google-lel. Akkor nem is kellene fórum, úgy is ott a google... És lám, látod, lehetett válaszolni értelmesen is #1538

hát én biztos h nem fogom fejleszteni csak ezért a gépemet... xD am is anyám gépén gh-zok mert nekem sokkal gagyibb van... 😄 de non nem is érdekel... 😄 inkább konzolon fogok játszani úgyis... 😄

With the extra controllers, the game might need more powerful components.

azt írják h lehet... de az a hír amit te küldtél az Dátum: 2009.03.26. 00:24 amit én az + Friday, February 27th, 2009 | 2:14PM (PT) szal lehet h azóta új hírek szivárogtak ki... 😊 de non örülnék ha úgy lenne ah a cikkben le van írva... még annak is örülnék ha annyi lenne a gépigény mint a 3nak... xD igaz h az sincs + de legalább fut... xD

de figy én ha bármit + akarok tudni csak beírom google-be és máris +tudom rá a választ...

Lacee86
Ez jól néz ki, mondjuk nekem nem kéne ilyen pro cucc, szerényebb is megfelelne. De köszönöm a válaszod.