Guitar Hero III: Legends of Rock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bunny1
miért van az hogy csomószor mikor elinditom,törli a mentett adatokat??:O már vagy 10szer kezdtem újra -.- aztán meg mindig köcsögösködik és nem is veszi be a gombokat,pedig elõtte már tök jól ment <#oooo>

Lacee86
Hát amiket én próbáltam plusz zenéket, azok nem jók sajnos, nincsenek rendesen programozva. Gondolok arra, h ha melléütök, vagy az egész zene elhallgat, vagy pedig semmi nincs zene közben, ugyanúgy megy tovább, tehát nicns rendesen megcsinálva, h csak a gitár hallgasson el. És így nem vmi jó... :(

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nem gyari zeneket nagyon maceras berakni, ne eroltest sztem

benõmenõ
A játék karrierjében is rengeteg zene van mire végigjátszod, illetve a fellépésekért kapott pénzbõl még tudsz venni a boltban, haol a gitárokta, stb. veszed, illetve torrent oldalakról tudsz letölteni (ilyet neked kell találnod magadnak), hogy azokat hogyan kell használni fogalmam sincs, de általában szokott mellettük lenni egy minimális angol tudást igénylõ read me fájl. Ezeket azonban már nem a készítõk csinálták, ezért a minõségükre nincs garancia.
Na mostmár megy faszán, mediumon zúzom.
Gondolom azt a rengeteg zene amit az interneten látni pl youtubeon nincs benne a játékban alapból, honnan lehet rakni rá(nem eredeti verzióm van)?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Oszt pengetni pengetsz e?

Lásd 2363 lejjebb...

Közben rájöttem, sikerült beállítgatnom, de valamiért nem mûködik.Hiába nyomom le a megfelelõ billentyût amikor kell, a játék nem ad pontot és végül leáll a zene..

Ez a PCs verzió ugye? Lehet billentyûzettel játszani? Ha igen hogy ?:)

bunny1
:)van többféle ilyen tisztitó progi,érdemes hetente végigfuttatni.
közben az én problémám is megoldódott,rájöttem hogy az egeret is nyomni kell közben...20percet játszottam vele (jó bénán XD) de a szemem kiugrik a helyérõl O__X jó játék, majd belejövök ^^

megvan a megoldás. Windows installer clean up utility! ezt kell letölteni. hivatalos microsoft progi ami törli az ilyen maradékokat a windows installer adatbázisából. mindenkinek ajánlom. xD
a beállítások-programok eltávolítása alatt rámentem a guitar hero 3-ra és Program eltávolító futtatása. elindul az uninstall. elmegy a feléig. aztán visszafele megy a csík!? mi a sz*rt csináljak princess?
bunny1
töltsd le a ccleanert.vagy vmi hasonló programot,az törli az ilyen rosszul törlött cuccokat.és próbáld utána

sziasztok. nekem az a problémám lenne hogy valamikor még régebben a GH3-mat manuálisan (jobb klikk-törlés) töröltem le. most fel akarnám rakni a game-t és csak repair vagy uninstall lehetséges. bármeikkel is próbálkozom semmi. ezt írja : Rolling back action! hogy lehet felrakni a game-t ezek után?
bunny1
Sziasztok! nekem az a problémám hogy nem veszi be a gombokat mikor indulna a zenélés.mit csináljak??pedig idõben nyomkodom

Ja bocs, azt nem említettem, h PC verzióról van szó. Olvastam, h hivatalosan megjelent letölthetõ számok nincsenek PC-re, de mégis vannak "custom" számok. Szal azokra hol tudnék rátalálni? Keresgettem elég sokat Goggle-n, de nem jártam sikerrel :S
HEllo! Azt szeretném kérdezni, h honnan tudok letölteni új számokat a játékhoz?
Sziasztok!
Találtam egy oldalt ahol módosított guitar hero-k vannak! Van egy leírás is , hogy hogyan kel mindezt megoldani(tetszés szerinti számok:):):)!), de sajnos nem tudom lefordítani semmivel amivel megérteném:(.
Ha esetleg tudna valaki segíteni akkor írhat az e-mailem-re([email protected]), vagy ide a forumba.
Elõre is köszönök mindent.
ja és itt a link
http://www.taringa.net/posts/juegos/1863208/Varios-Guitar-Hero-Hack-%5BPS2%5D-+-Yapa.htm
Lacee86
Igazán nincs mit.

Igen igazad van quick playban játszottam. Tod hogy kicsit belejöjjek nem akartam azonnal carrier módba nyomni. Rendben köszi a segítséget!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Lacee86
Sztem nincs demo belõle, hanem valszeg a Quickplay-ben játszottál, ahol csak folyamatosan válnak elérhetõvé a számok, ahogy haladsz elõre a karrierben.

Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Kipróbálásra szedtem ezt a gamét de csak 8 szám van benne? neten sokkal többet láttam ezt külön kell letölteni? vagy az enyém csak demo lehet? Köszi a válaszokat!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Danus16

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Vezetékes X-plorer Guitar Hero gitár eladó PC-hez USB portra csatlakozik, mindhárom Guitar Hero játékkal használható

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

ja felrakta a tesóm az õ gépére és neki sem megy
még 1 : felrakta a tesóm a gitárhéró 4-et nem ment a gitár hangja delete...(a bill az ment)
én felrakom ugyanaz mint a 3-nál(nem veszi a jelet)
Szerintetek mi a baja ???
ha újrarakom a winfost jó lesz ?

Köszi,Hapci :D
Lacee86
Á, én pengetés nélkül nem tudok. Röhejesen hangzik, de World tourban, mikor azok a részek vannak, mikor elvileg nem kéne pengetni, én még általában akkor is pengetek, mert csak úgy megy. :D

benõmenõ
Annyi, hogy nem kell pengetni, csak a megfelelõ fretek-hez rendelt gombokat nyomkodni a megfelelõ idõben. Nagy hátránya, hogy a Paranoid kb. agyhalál és kézgörcs.
Lacee86
Mondjuk gamepaddal fura lehet tolni, igazából el se tudom képzelni... Én igazából jól elvagyok bill-vel PC-n, csak jönne már új rész...

Legend Killer
:(.

köszi a válaszokat. kár.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

benõmenõ
A 3-at és a régebbi részeket igen, az újabbakat már nem sajnos.
Lacee86
Tudtommal nem lehet.

Legend Killer
ps2n gamepaddal lehet játszani vele, vagy mindenképpen kell hozzá gitár kontroller?
amúgy én nemtok segíteni, várd meg a többiek válaszát.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

heló lehet h hülyének néztek ,de olyan problem van,hogy amikor nyomok egy gombot nem veszi! minden gombra próbáltam állítani , de nem megy ...
PS2-n má pró vok !!!

elõre is kösz
Lacee86
Értem. Az jó, majd 1x kipróbálom a FoF-ot is. Ja amúgy köszi a válasz üzit a múltkor, tudod amikor RockFree-rõl kérdeztem.

Legend Killer
oké. kösz.

Danus16
nem igazán...
a ps2-es xplorer csak átalakítóval mûxik pc-n, ami plusz 3-4ezer ft...
egy ilyen xplorer szar sajnos 16k körül van...

gh3-as, ps3-as(USB-s, szóval PC kompatibilis) les paul kontrollert 4ezerért is tudtam volna szerezni, csak nem érdekelt(szoftverral együtt kellett volna megvenni 8-ért, nem akarok bíbelõdni a szoftver eladásával, meg nekem inkább world tour kontroller kéne...)

Danus16
FoF-ban nem hyperspeed van, ott végtelenféle lehetõség van...
100-as board speeden olyan mint a GH... lehet akár 50-re is kapcsolni, csak nemsok értelme van mert eszelõsen lassú...
én 160-on használom, elég gyors...
persze aztán lehet állítgatni a végtelenig, de szvsz a 200-ast már alig lehet látni..

sziasztok
Tudna vki segíteni???
Az lenne a problémám h amikor custom songokat akarok berakni a gh3 ba megvan hozzá minden(songlist editor, chartmid2) berakom a számokat annak elindítom mûködik is, ám amikor elindul a nóta, a hang mindig csúszik és elõbb indul a zene mint a gombócok:S
Már próbáltam az offsetet is állítani de egyszerûen nem történik semmi!!!
Nem tudja vki h tudnám ezt megoldani???
Elõre is köszi
hiiii
Legend Killer
hehh. olcsónt akartam írni.

Legend Killer
látom már elkelt. milyen olcksón és honnan lehet beszerezni1ilyet? én is vennék.

és a pécés controller jó a ps2höz is.

Sziasztok!

A hétvégén vásároltam 2 GH kontrollert, ám a vezetékes explorernek eléggé ki van kopva a pengetõ része, gyakran nem veszi be a hangokat, vagy eldobja a tartott hangokat. Mit lehet ezzel csinálni?
Van valami házi gyógymód, vagy el lehet vinni valahova, ahol megszerelik?
Esetleg ez már kuka állapot?

Elõre is köszi a választ!!!
bigapó
gombócból is megárt ha sok :D

The Matrix has you...

Legend Killer
gombócok :D. pro.

Lacee86
FoF-ban is lehet hyperspeedet is kapcsolni? Sajnos annyira megszoktam már, h anélkül tök béna vagyok, idegesít ha lassan jönnek a gombócok.

Legend Killer
amikor kipróbáltam a foft, szóltam itt, hogy nem tetszik, engem csesztek le.

meg utálják baszki itt a topikban, hogy easyn játszom.

NEM MINDEGY?!

vki nem olyan gitár zseni billentyûzeten és akkor? saját maga szórakozására nem játszhat azon a szinten, ami neki megfelel? nekem az easy felel meg. meg mediumot elvittem még úgy ahogy.

akkora marhaságok ezek.<#rolleyes>. szal nekem nem jön be a fof, de majd lehet megpróbálom megint, de örök kedvenc GH3, véletlen elírtam és 4t írtam, de idõben észre vettem.

Danus16
egy ideigén is erre gondoltam. hogy a GH3-nak mekkora hangulata van már! És hogy másnak nincs ilyen hangulata.
Aztán belemerültem a FoF-ozásba, visszatértem GH-hoz és ezt mondtam: FÚJ DE SZAR EZ TEJÓÉG.
Tényleg, nagyon meg tud változni a vélemény :)
Amúgy így visszanézve nekem GH4 jobban tetszett külsõre, mint a 3, bár túlságosan le lett egyszerûsítve..

szija csocso21, szerintem ne szenvedj vele énis megpróbáltam kb kiakadt a szemem de adok linket : http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=en|hu&u=http://www.mundayweb.com/progs/gh3-custom-songs.php Nekem ojan zenék kellenének amik alapból átvannak konvertálva és már csak bele kell teni a játékba, vagy a link alatt találhatóktól könnyeb eljárást nem tud valaki? pls HELP
Sziasztok. Valaki tudja esetleg h hogyan lehetne plusz zenéket hozzá letölteni és berakni?:D Ha igen pls szóljon. Köszi: csocso21
Vadonatúj, vezetékes X-plorer gitárok eladók PC-hez és Xbox-hoz. Mindegyik Guitar Hero és Rock Band játékhoz használhatók:

Részletek itt

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763