2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#2455 Hát nekem ha az összes nem is, de elég sok olyan szám van (régebbiek is), amikre azt mondom, h ez igen! Örülök, h megismertem a Guitar Herot, mert sok jó zenét megismertem, és eszembe juttatta a játék, h milyen is lehet gitározni, úgyh nemrég el is kezdtem. :) Ha nincs a játék, sztem eszembe sem jut. -
Először nekem sem tetszett a zenék nagy része, de most már ott tartok, hogy kb 1-2 kivételével az összes tetszik. -
#2453 Legendás zenészek legendás számait ratyizod le, úgyh ezzel vigyázz. Max neked nem jön be, de ez a te bajod. :/ -
stefanov #2452 végülis tök 8, mert a gh3-ban, meg az aerosmithben csak gitár van, a world tourba viszont nem lehet saját számot berakni, amúgy meg ratyi zene van az összesben leginkább, szal sztem ennyi volt -
stefanov #2451 Meglett közben, options/cheat és kétszer zöldet lenyomni. Ez unlockolt mindent quickplayben, igy megjelent a bonus songlistben az általam berakott nóta. Most már csak chartolnom kéne medium fokozatra, mert experten kicsit nehéz billentyüzettel -
#2450 Nem lehet átugrani, meg kell csinálni, ha tovább akarsz jutni. Bónusz számokat a virtuális boltban tudsz venni, a koncertekért kapott cashből. -
stefanov #2449 Üdv
A bonus számokat csak akkor lehet elérni, ha végignyomom a careert, vagy van vmi cheat? Mert ez a sok dzsi-dzsi koponya-szemfolyás zene inkább idegesitö, mint élvezhetö. Az a Tom Morello a párbajban meg ahogy van, undorító, a tetris zenéjével együtt, szal, ha lehetne, átugranám vhogy -
lammaer #2448 Olvasd el és értsd meg mit ir ki... -
#2447 de ott vmit kiír,de bármit nyomok eltűnik a mentés :S de azt nemértem miért lesz olyan nehéz utána a játék:O -
lammaer #2446 Véletlenül nem szoktad a törlés opciót választani, amikor betöltéskor az elején ugat vmit hogy a profilet nem tudta betölteni?
Úgy rémlik, néha nem indul el rendesen, szövegel hogy korrupt a profile és felkinál egy döntést hogy törlöd e.
Na, ha ott Yes-t választasz...
Ilyenkor inditsd újra ajátékot, általában 2.szor már nem mondja. -
#2445 miért van az hogy csomószor mikor elinditom,törli a mentett adatokat??:O már vagy 10szer kezdtem újra -.- aztán meg mindig köcsögösködik és nem is veszi be a gombokat,pedig előtte már tök jól ment -
#2444 Hát amiket én próbáltam plusz zenéket, azok nem jók sajnos, nincsenek rendesen programozva. Gondolok arra, h ha melléütök, vagy az egész zene elhallgat, vagy pedig semmi nincs zene közben, ugyanúgy megy tovább, tehát nicns rendesen megcsinálva, h csak a gitár hallgasson el. És így nem vmi jó... :( -
lammaer #2443 Nem gyari zeneket nagyon maceras berakni, ne eroltest sztem -
#2442 A játék karrierjében is rengeteg zene van mire végigjátszod, illetve a fellépésekért kapott pénzből még tudsz venni a boltban, haol a gitárokta, stb. veszed, illetve torrent oldalakról tudsz letölteni (ilyet neked kell találnod magadnak), hogy azokat hogyan kell használni fogalmam sincs, de általában szokott mellettük lenni egy minimális angol tudást igénylő read me fájl. Ezeket azonban már nem a készítők csinálták, ezért a minőségükre nincs garancia. -
MaRee #2441 Na mostmár megy faszán, mediumon zúzom.
Gondolom azt a rengeteg zene amit az interneten látni pl youtubeon nincs benne a játékban alapból, honnan lehet rakni rá(nem eredeti verzióm van)?
-
lammaer #2440 Oszt pengetni pengetsz e?
Lásd 2363 lejjebb... -
MaRee #2439 Közben rájöttem, sikerült beállítgatnom, de valamiért nem működik.Hiába nyomom le a megfelelő billentyűt amikor kell, a játék nem ad pontot és végül leáll a zene.. -
MaRee #2438 Ez a PCs verzió ugye? Lehet billentyűzettel játszani? Ha igen hogy ?:) -
#2437 :)van többféle ilyen tisztitó progi,érdemes hetente végigfuttatni.
közben az én problémám is megoldódott,rájöttem hogy az egeret is nyomni kell közben...20percet játszottam vele (jó bénán XD) de a szemem kiugrik a helyéről O__X jó játék, majd belejövök ^^ -
marty999 #2436 megvan a megoldás. Windows installer clean up utility! ezt kell letölteni. hivatalos microsoft progi ami törli az ilyen maradékokat a windows installer adatbázisából. mindenkinek ajánlom. xD
-
marty999 #2435 a beállítások-programok eltávolítása alatt rámentem a guitar hero 3-ra és Program eltávolító futtatása. elindul az uninstall. elmegy a feléig. aztán visszafele megy a csík!? mi a sz*rt csináljak princess? -
#2434 töltsd le a ccleanert.vagy vmi hasonló programot,az törli az ilyen rosszul törlött cuccokat.és próbáld utána -
marty999 #2433 sziasztok. nekem az a problémám lenne hogy valamikor még régebben a GH3-mat manuálisan (jobb klikk-törlés) töröltem le. most fel akarnám rakni a game-t és csak repair vagy uninstall lehetséges. bármeikkel is próbálkozom semmi. ezt írja : Rolling back action! hogy lehet felrakni a game-t ezek után? -
#2432 Sziasztok! nekem az a problémám hogy nem veszi be a gombokat mikor indulna a zenélés.mit csináljak??pedig időben nyomkodom -
Evoluti0N #2431 Ja bocs, azt nem említettem, h PC verzióról van szó. Olvastam, h hivatalosan megjelent letölthető számok nincsenek PC-re, de mégis vannak "custom" számok. Szal azokra hol tudnék rátalálni? Keresgettem elég sokat Goggle-n, de nem jártam sikerrel :S -
Evoluti0N #2430 HEllo! Azt szeretném kérdezni, h honnan tudok letölteni új számokat a játékhoz? -
hardtechnofan #2429 Sziasztok!
Találtam egy oldalt ahol módosított guitar hero-k vannak! Van egy leírás is , hogy hogyan kel mindezt megoldani(tetszés szerinti számok:):):)!), de sajnos nem tudom lefordítani semmivel amivel megérteném:(.
Ha esetleg tudna valaki segíteni akkor írhat az e-mailem-re([email protected]), vagy ide a forumba.
Előre is köszönök mindent.
ja és itt a link
http://www.taringa.net/posts/juegos/1863208/Varios-Guitar-Hero-Hack-%5BPS2%5D-+-Yapa.htm -
#2428 Igazán nincs mit. -
rigaman #2427 Igen igazad van quick playban játszottam. Tod hogy kicsit belejöjjek nem akartam azonnal carrier módba nyomni. Rendben köszi a segítséget! -
#2426 Sztem nincs demo belőle, hanem valszeg a Quickplay-ben játszottál, ahol csak folyamatosan válnak elérhetővé a számok, ahogy haladsz előre a karrierben. -
rigaman #2425 Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Kipróbálásra szedtem ezt a gamét de csak 8 szám van benne? neten sokkal többet láttam ezt külön kell letölteni? vagy az enyém csak demo lehet? Köszi a válaszokat! -
#2424 Frets on Fire
Új videók:
Frets on Fire - Jordan Rudess - Insect Among Us (Expert) 96,5%
Nagyon jó progresszív billentyűs instrumental szám a Dream Theater billentyűsétől!
Frets on Fire - Time Requiem - Milagros Charm (Expert) 90,5%
Billentyűs-központú power metal nagyon jó billentyűs szólókkal.
Frets on Fire - Rusty Cooley - Hillbilly Militia (Expert) 94,2%
Nagyon ritmusos, rockos, headbangelős szám a shredmastertől :)
Frets on Fire - Symphony X - Fallen (Expert) SR 96,7%
Frets on Fire - Iron Maiden - The Prophecy (Expert) SR 99,6%
Frets on Fire - Demonoid - End of Our Times (Expert) SR 96,3%
Zúzós Death.
Frets on Fire - Ark - Heal the Waters (Expert) SR 96,6%
Frets on Fire - Dark Tranquility - Insanity's Crescendo (Expert) SR 98,3%
Jófajta melodic death. -
sanyi150 #2423 Vezetékes X-plorer Guitar Hero gitár eladó PC-hez USB portra csatlakozik, mindhárom Guitar Hero játékkal használható -
Lorant999 #2422 ja felrakta a tesóm az ő gépére és neki sem megy
még 1 : felrakta a tesóm a gitárhéró 4-et nem ment a gitár hangja delete...(a bill az ment)
én felrakom ugyanaz mint a 3-nál(nem veszi a jelet)
Szerintetek mi a baja ???
ha újrarakom a winfost jó lesz ?
Köszi,Hapci :D -
#2421 Á, én pengetés nélkül nem tudok. Röhejesen hangzik, de World tourban, mikor azok a részek vannak, mikor elvileg nem kéne pengetni, én még általában akkor is pengetek, mert csak úgy megy. :D -
#2420 Annyi, hogy nem kell pengetni, csak a megfelelő fretek-hez rendelt gombokat nyomkodni a megfelelő időben. Nagy hátránya, hogy a Paranoid kb. agyhalál és kézgörcs. -
#2419 Mondjuk gamepaddal fura lehet tolni, igazából el se tudom képzelni... Én igazából jól elvagyok bill-vel PC-n, csak jönne már új rész... -
#2418 :(.
köszi a válaszokat. kár. -
#2417 A 3-at és a régebbi részeket igen, az újabbakat már nem sajnos. -
#2416 Tudtommal nem lehet.