Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gondolom azt a rengeteg zene amit az interneten látni pl youtubeon nincs benne a játékban alapból, honnan lehet rakni rá(nem eredeti verzióm van)?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Lásd 2363 lejjebb...
közben az én problémám is megoldódott,rájöttem hogy az egeret is nyomni kell közben...20percet játszottam vele (jó bénán XD) de a szemem kiugrik a helyérõl O__X jó játék, majd belejövök ^^
Találtam egy oldalt ahol módosított guitar hero-k vannak! Van egy leírás is , hogy hogyan kel mindezt megoldani(tetszés szerinti számok:):):)!), de sajnos nem tudom lefordítani semmivel amivel megérteném:(.
Ha esetleg tudna valaki segíteni akkor írhat az e-mailem-re([email protected]), vagy ide a forumba.
Elõre is köszönök mindent.
ja és itt a link
http://www.taringa.net/posts/juegos/1863208/Varios-Guitar-Hero-Hack-%5BPS2%5D-+-Yapa.htm
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhûtõ, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Új videók:
Frets on Fire - Jordan Rudess - Insect Among Us (Expert) 96,5%
Nagyon jó progresszív billentyûs instrumental szám a Dream Theater billentyûsétõl!
Frets on Fire - Time Requiem - Milagros Charm (Expert) 90,5%
Billentyûs-központú power metal nagyon jó billentyûs szólókkal.
Frets on Fire - Rusty Cooley - Hillbilly Militia (Expert) 94,2%
Nagyon ritmusos, rockos, headbangelõs szám a shredmastertõl :)
Frets on Fire - Symphony X - Fallen (Expert) SR 96,7%
Frets on Fire - Iron Maiden - The Prophecy (Expert) SR 99,6%
Frets on Fire - Demonoid - End of Our Times (Expert) SR 96,3%
Zúzós Death.
Frets on Fire - Ark - Heal the Waters (Expert) SR 96,6%
Frets on Fire - Dark Tranquility - Insanity's Crescendo (Expert) SR 98,3%
Jófajta melodic death.
http://www.youtube.com/user/kilipeti
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
még 1 : felrakta a tesóm a gitárhéró 4-et nem ment a gitár hangja delete...(a bill az ment)
én felrakom ugyanaz mint a 3-nál(nem veszi a jelet)
Szerintetek mi a baja ???
ha újrarakom a winfost jó lesz ?
Köszi,Hapci :D
köszi a válaszokat. kár.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
amúgy én nemtok segíteni, várd meg a többiek válaszát.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
PS2-n má pró vok !!!
elõre is kösz
Új videók
Angevilnek készített videók a The Human Abstract - Nocturne albumról:
Sotto Voce, Desiderata, Polaris, Self Portraits of Instincts, Movement from Discord, Harbinger
Puppetz Hero IV:
Frets on Fire - Protest The Hero - Sequoia Throne (Expert) 94,2%
Frets on Fire - Impellitteri - 17th Century Chicken Pickin (Expert) 96,9%
Frets on Fire - Children of Bodom - Kissing the Shadows (Expert) 96,5%
Angevil Hero III:
Frets on Fire - Arsis - Overthrown (Expert) 95,8%
a ps2-es xplorer csak átalakítóval mûxik pc-n, ami plusz 3-4ezer ft...
egy ilyen xplorer szar sajnos 16k körül van...
gh3-as, ps3-as(USB-s, szóval PC kompatibilis) les paul kontrollert 4ezerért is tudtam volna szerezni, csak nem érdekelt(szoftverral együtt kellett volna megvenni 8-ért, nem akarok bíbelõdni a szoftver eladásával, meg nekem inkább world tour kontroller kéne...)
100-as board speeden olyan mint a GH... lehet akár 50-re is kapcsolni, csak nemsok értelme van mert eszelõsen lassú...
én 160-on használom, elég gyors...
persze aztán lehet állítgatni a végtelenig, de szvsz a 200-ast már alig lehet látni..
Tudna vki segíteni???
Az lenne a problémám h amikor custom songokat akarok berakni a gh3 ba megvan hozzá minden(songlist editor, chartmid2) berakom a számokat annak elindítom mûködik is, ám amikor elindul a nóta, a hang mindig csúszik és elõbb indul a zene mint a gombócok:S
Már próbáltam az offsetet is állítani de egyszerûen nem történik semmi!!!
Nem tudja vki h tudnám ezt megoldani???
Elõre is köszi
és a pécés controller jó a ps2höz is.
A hétvégén vásároltam 2 GH kontrollert, ám a vezetékes explorernek eléggé ki van kopva a pengetõ része, gyakran nem veszi be a hangokat, vagy eldobja a tartott hangokat. Mit lehet ezzel csinálni?
Van valami házi gyógymód, vagy el lehet vinni valahova, ahol megszerelik?
Esetleg ez már kuka állapot?
Elõre is köszi a választ!!!
meg utálják baszki itt a topikban, hogy easyn játszom.
NEM MINDEGY?!
vki nem olyan gitár zseni billentyûzeten és akkor? saját maga szórakozására nem játszhat azon a szinten, ami neki megfelel? nekem az easy felel meg. meg mediumot elvittem még úgy ahogy.
akkora marhaságok ezek.<#rolleyes>#rolleyes>. szal nekem nem jön be a fof, de majd lehet megpróbálom megint, de örök kedvenc GH3, véletlen elírtam és 4t írtam, de idõben észre vettem.
Aztán belemerültem a FoF-ozásba, visszatértem GH-hoz és ezt mondtam: FÚJ DE SZAR EZ TEJÓÉG.
Tényleg, nagyon meg tud változni a vélemény :)
Amúgy így visszanézve nekem GH4 jobban tetszett külsõre, mint a 3, bár túlságosan le lett egyszerûsítve..
Részletek itt
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763