Guitar Hero III: Legends of Rock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Itt van a megoldás: LINK
Eddig évekig jó volt, de most valamiért elbaszódott, de csak a GH3-ban, mert a WT-ben mûködik tökéletesen.
Pedig régebben is Win 7 64 biten játszottam...

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
pá!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy régen ismerõsnél játszottam sokat ezzel a játékkal. Most kedvem szottyant kicsit elpötyögni rajta, de szigorúan amatõr szinten. Csakhogy a kedves GH3-am az easy szinten is 5 gobot teszt be... innentõl lehetetlenné téve nekem a játékot. A legelsõ 2 zene normál 3 gombon megy, ahogy annak kell mûködni. De amint átléphetek a második "tour"-ba vagy mibe, és ott megjelenik 3 szám azonnal 5 gombbal mûködik. Beállítások közt semmit se találtam erre. Valaki valami tipp? <#gonosz3>#gonosz3><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Miért laggol a játékom? Elindítok egy számot és kb fél percenként belaggol. Nem a gépem a szar mielõtt valaki ezt mondaná. Hiába veszem vissza teljesen a grafikát, akkor is csinálja. Mit tudnék ellene tenni hogy ne szaggasson be?
ui.: félreértések elkerülése végett hangsúlyozom NEM ilyen noname által kreált akármit akarok betenni pl.: scorehero.com hanem gyártó által készített "eredeti" zenéket.
A választ elõre is Köszönöm!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az elején nekem is ez volt a gondom, és aztán rájöttem, hogy nem pengetek.
Alapból a pengetõ az enter billentyû.
Köszi
FORZA MILAN!!!
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
Pc-vel kompatibilis, ennek ellenére miután leszedtem a rock legends-et/installálom és belépek a játékba, nem akarja felismerni a gitárt és csak klaviatúrával tudok irányítani. 4 órája szenvedek vele de sehogy nem akar mûködni.
Windows a csatlakoztatás után csak annyit írt, hogy usb HID kapcsolat telepítése sikeres volt (vagy valami hasonló), de az eszközkezelõkben sem látok olyat, hogy Gibson Les paul guitar vagy akármi hasonló eszköz ott szerepelne. Gyors segítségre lenne szükségem, mert az agyvérzés kerülget,hogy nem tudom kipróbálni végre élesben.
Próbáltam a JoyToKey-es megoldást, de egyáltalán nem tudom ,hogy a programon belül mit kell mahinálni, hogy jó legyen.
Mivel látom, hogy 1-2 hetente születik egy post itt, ezért túl gyors segítségre nem számítok, de próba szerencse.
Tyron /// Asmo ránxer /// Telemachus
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy kaptam páromtól egy world tour szettet pc-re, már az emberfeletti teljesítmény volt, hogy egyáltalán talált, csak az az egy gondom van vele, hogy azzal a gitárral, nem sikerült játszani a legend of rock-al, ennek mi az oka.
A másik kérdésem meg, hogy vennék egy xboxot is és valahogy össze lehet kötni a world touros pc gitárral??Usb- madzag nélküli.
Köszi!!
Elõször nekem sem tetszett a zenék nagy része, de most már ott tartok, hogy kb 1-2 kivételével az összes tetszik.
A bonus számokat csak akkor lehet elérni, ha végignyomom a careert, vagy van vmi cheat? Mert ez a sok dzsi-dzsi koponya-szemfolyás zene inkább idegesitö, mint élvezhetö. Az a Tom Morello a párbajban meg ahogy van, undorító, a tetris zenéjével együtt, szal, ha lehetne, átugranám vhogy
Úgy rémlik, néha nem indul el rendesen, szövegel hogy korrupt a profile és felkinál egy döntést hogy törlöd e.
Na, ha ott Yes-t választasz...
Ilyenkor inditsd újra ajátékot, általában 2.szor már nem mondja.