2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1815 apjuk faszát XD
snexi: megnézed a képet: worldtournotreal.jpg
NOTREAL. ez csak egy fake hülyeség. nem FoF-os theme egyébként? -
Lareee #1814 sztem itt mindenki warezol... xD szal semmi gond... am ha nézted az amazon-t akkor láttad h 2-3 hét alatt viszik ki... szal még sztem várni kell... -
Lareee #1813 ghwt pc-n.... -
#1812 ezmiez -
#1811 ha lenne pénzem megvenném xD
de mivel nincs
Inkább azt mondjátok, mi van World Tour-ban.
elvileg rendelhető amazonból, mától boltokban van. de torrenteken sehol se látni. már elnézést a warez témáért :D -
#1810 Na látod, ez már egy meggyőző érv. :) -
#1809 Nekem (és még jó pár embernek az ismerősi körömben)
Vágod több mint 5 embert ismerek akinek ilyen gitárja, akkor mi vagyunk Uri Geller utódjai? Ne legyél már ilyen pesszimista. Nem volt igaza a srácnak ennyi. Én csak jót akarok nektek, azért ajánlgatom ennyire a Les Paul gitárt. -
#1808 És ha épp te fogtál ki egy extra jó darabot, hm? :) -
#1807 De mért nem jó szerinte? Mert hibásat fogott ki. Ilyenek alapján osztályoz valaki valamit... és akkor ezek után -> LP-t ne vegyetek, mert 2 nap alatt lemerül az elem. Tévhit. -
#1806 Szted jó, szerinte meg nem. Különbözik a véleményetek, de attól még nem kell lebalfaszozni a másikat. Nincs a világon semmi olyan termék, amire minden egyes vásárlója azt mondaná, h jó vagy rossz... -
#1805 Rossz -> Jó -
#1804 Hát bocsi, de idegesít, ha valaki hülyeséget mond egy rossz termékről :D -
#1803 Milyen "kedves" vagy vele... Te vagy balfasz, ha ilyeneket írogatsz. -
#1802 Akkor vagy balfasz vagy, és kifogtál egy hibás darabot, vagy szar elemet raktál bele. Nekem (és még jó pár embernek az ismerősi körömben) több hónapot is kibír elemcsere nélkül, úgy, hogy heti 7 órát mindig használva van. -
Lareee #1801 2 nap alatt 2x cseréltem elemet benne... szal erről ennyit... -
#1800 ??? Miről beszélsz...
Február óta 1-szer volt elemcserém a LP-mben, kb 1 hete, és ugyanolyan mint újkorában. PS3-ashoz meg nem kell adapter, mert ját hozzá.
Egyébként én nem tudok semmiféle X-plorer gyári hibáról. Ez nem Xbox... -
Lareee #1799 jó figy köbö 2 napig volt nálam és nem volt itthon baj amég új elemek voltak benne... de utána... -
#1798 és nem fog kibírni többet 1évnél ;) -
Lareee #1797 mondjad milyen hibái vannak? csúnya?? XD és?? -
#1796 miért lenne fos?
mert az xplorer még nagyon az elején volt a gitároknak, ezért millió gyári hibával rendelkezik.
jó példa erre a kezdeti háromledes boxok. gyárilag szar.
szóval ha én vennék akkor lespault. és mellé egy btooh adatpert. mert tuti ideges lennék ha beszarna az xplorerem.
ami már sokakkal megesett. -
#1795 Tuti hogy nincs semmi lag, az über gitár hírók is ezt használják, sőt les pault használtak a Guiness rekord megdöntésnél is... -
Lareee #1794 #1788: de jó h 8ért rendeltem... xD még 2 hete... :@ de ha hnap nem jön + délig visszamondom és +rendelem innen... jah és mellesleg 2000ért hozták vna ki... XD
#1789: Miért lenne fos???
#1790: ez így nekem se tetszik... :$
#1793: ez így van.. :) de otthoni használatnál nem annyira rossz... :D -
#1793 de Lareee pont azt magyarázta :D -
#1792 Nincs wireless lag :) -
#1791 sztem pont így ronda, matricával :D:D
talán előnynek is el lehet könyvelni a vezetékes kapcsolatot.
nincs wireless lag. -
#1790 Fos... hát ez ízlés dolga.
Szerintem csúnya, de matricával széppé lehet tenni:
Egyetlen hátránya, hogy vezetékes. -
#1789 de az xplorer gitár fos, nem? -
#1788 tessék -
#1787 hol van 6-ért xplorer? -
#1786 Kössz! -
#1785 Igaz, jobb a WT-s gitár, csak sokkal drágább... Annyit nem ér.
X-plorer van 6 ezerért... Les Paul meg játékkal együtt 12, játékot el tudod passzolni 5-ért, és így 7 ezerbe fáj gitár :) -
#1784 mer van rajt tapipad és mert a stratocaster forma sztem a legjobb :D meg mert halkabb a strum bar, hosszabb a whammy bar, és az egész gitár nagyobb, mint az LP, így jobban hasonlít egy igazi gitárra :D
de igazad van, jóval drágább, mint az LP kontroller... pedig én már azt se tudom kifizteni :S
6k-nál többem nincs rá.. -
#1783 Először letöltöm megnézni hogyan fut, és ha normális multi van benne, akkor megveszem origiben :)
Mért pont WT-s gitárt akarsz venni? Les Paul meg X-plorer már elég olcsó. -
#1782 ejnye ejnye, a kalózkodás bűn xD
énis aktívan nézem torrenteket, és őszintén reménykedek, hogy a PC-s WT gitár olcsóbb lesz, vagy lemennek az árak vagy valami...
alig várom a holnapot :D bár sztem úgyse jön ki 22-én. -
#1781 Jöhetne már... Amazonon 22-ét írnak, tehát holnap.
Elvileg holnap fent kell lennie warezon. -
#1780 Hello! Tudjátok már, hogy mikor jön ki a WT? -
#1779 jó, azért formázásnál el lehet vele szöttyögni xD
a kibaszott vistát pl. nem tudtam feltenni, mert felismerte a rendszerpartíciót, írtam, hogy formázza, telepítsen, erre az a barom az egész vinyót leformázta, ugyhogy az összes zeném, filmem, szoftverem elveszett a másik partícióról, amit nem mentettem le.
ugyhogy utána úgy kiakadtam, soha többet nempróbálkoztam vista telepítéssel :D -
#1778 az a baj, h későn tettem rá vírus írtót. avast. szoftverbzisról. és írta is este multkor a probléma előtt, h amikor a vírusok aktiválódnak a gépen, akkor bootolva kéne írtani, de késő volt és éjjel nem engedik ősök futatni a gépet ehh. szal lehet az a baj, h nem hallgattam avastra, nemtom, ed mikor töröltettem vele a vírusokat, trójikat jelzett. nemtom. lehet tele volt má minden szarral :S, meg ugye a memória hiba :S :S... szal nekem mindig vmi gáz van a géppel és mindig bedöglik és ilyenekkel mindig pechem van :S. -
#1777 jóvanm, kösz szépen, mondom faternak. -
sakal6 #1776 neked meg 90% hogy virusos a géped, win reinstall. én már rég megcsináltam volna. nem nagy dolog egy 6 éves kölyök megtudná csinálni aki tud olvasni. álltalába csak tovább tovább tovább.