2495
  • vdani94
    Az jó! Akkor max. szeptember végéig meg kell hogy jelenjen.
  • Prince of Máté
    Wikipediáról:
    "A version of World Tour for Microsoft Windows and Apple Macintosh has also been announced for a release in Q3 2009."
  • Danus16
    lehet kapni 6ezerért vezetékes Xplorer (x360) kontrollert, ezt azonnal rátudod kötni a gépre és készen vagyunk.
    Vagy vehetsz 13-ért egy PS3-as GH3 csomagot, amiben van egy vezetéknélküli LP gitár, plusz hozzá adóvevő, ami USB-s, csak bedugod és műxik... a szoftvert meg el tudod adni 5k-ért ha szerencséd van. Szal 8-ért kaphatsz Les Paul-t...

ezek az olcsóak, több lehetőséget nem érdemes fontolóra venni, sokkal drágábbak és nem érik meg.
  • radical@work
    Sziasztok,
    fel tudna valaki világosítani, hogy most mit-hol érdemes venni ha PCn akarok gitározni? A szoftver megvan, gitár kellene, főleg vezeték nélküli lenne jó de kábeles is megfelelne ha olcsó.
    Tudom hogy valahol már volt a topicban szó róla de olyan mértékben van szétoffolva a fórum hogy nincs idegem 25 oldalt végigolvasni.
    Köszi a segítséget.
  • Legend Killer
    vicceltem
  • Legend Killer
    :DD
  • VRSDM
    nem a százalék hanem a pont az érdekes : )
  • VRSDM
    star power duplázza a combo alapján kapott szorzódat így több pontot érhetsz el.
  • Snexi
    akkor még van pár hónap gyakorlási időd
  • Legend Killer
    én 200%osra pörgetem ki:D
  • acsati
    amugy a star power mire jó a battle játszmákon kivül?
    és egy szám végén mindig ugyanannyi összegü pénzt kapok?
  • VRSDM
    gyúrok a WT-ra :D
  • Lacee86
    Sztem ki kéne találni a Gipsy Hero-t. Mekkora lenne már: hegedű alakú kontroller, és olyan számok lennének benn, mint pl. Hosszú fekete haj.
  • Danus16
    FoFixben nem is láttam még dobot :D
    majd kipróbálom.
    hát igen, FoFiX nem crashel sose...
  • Lareee
    jah és a fofixben jobb a dob is... :)

1 kis ac/dc

• Lareee
    nekem 230 mega...jó mondjuk a fofix az 73... de sztem ez nem olyan marha sok de tényleg non instabil... csomó crash laggok sötöbö....
  • Danus16
    én inkább feladtam az Alariant, hogy egy sokkal stabilabb gamet hozzak össze. 3.12-es fofix és rá RB2 meg GH3 theme.
    MFH Alarian elég instabil tud lenni, én azt nem teszem fel többet. meg sokat is foglal.
  • Lareee
    lol doboltam 1 kicsit sztem ahhoz képest h tegnap doboltam így először egész jól megy

• Lareee
    igen alarian.. de ezt még 1 fizetős oldalról szedtem köbö 1 éve... szal nem tom h hol van fent... (másik vinyón volt amit nem használok)
  • Aradebil2
    megadnád a mod nevét amin van dob,és elég sok szám?alarian esetleg?
  • Lareee
    de jó h M.o-n már van wt de Angliában most júli 10-et írnak.... xD
  • Lareee
    Lol találtam 1 olyan frets on fire mod-ot ahol lehet a normális solo gitárt használni, bass gitárt, DOBOT (!) én most a dobbal szórakázok... :) non komoly... eye of the tiger már egész jól megy... :)
  • Legend Killer
    aha, kösz a válaszokat.
    kíváncsi voltam a véleményetekre.
  • Legend Killer
    jahh, igen, a topikját nem kerestem. de nem vok rajongója és ztem elcseszte életét, de kitudja. nem ismertem :D. csak mindenhonnan ez folyik és kicsit idegesítő. de azért szar az, ha vki meghal, szal1picit én is sajnálom, ja.
  • Prince of Máté
    Szívemből beszéltél
  • Danus16
    legnagyobb popsztár volt, kétség sem fér hozzá, nagyban hozzájárult a zeneipar népszerűsítéséhez.
    botrányos, de nagy ember volt.
    én sajnálom.

nem szeretem a popot, de pl a Thriller egy nagyon ritmusos szám, nem tudja megállni az ember hogy ne érezze azt a pörgést amit az a szám felbujt az emberben.
    másrészről rohadt botrányos ember volt, nem tudta kezelni a népszerűséget sajnos.
    meg hagyott a gyerekeire többmilliárd dollár adósságot... na mind1.

legnagyobb popsztár, de közel sem tökéletes. ahogy egy ember se.
  • Lacee86
    Ott a topikja, 100 üzi jön óránként. Írj oda, ha ilyesmire vagy kíváncsi. Amúgy én személy szerint nem vagyok rajongója, nem is nagyon ismerem a karrierjét, de ismerek pár jó számát. Abba, h milyen ember volt, ne menjünk bele, de mint énekes tehetséges volt sztem, és sajnálom, h meghalt.
  • Legend Killer
    nem is válaszolt senki MJ kérdésemre, pedig ez folyik mindenhonnan.

n1, csak kíváncsi voltam mit gondoltok.
  • Danus16
    nincs tippem, fejlődj, ügyeskedj.
    Nekem csak experten okoz nehézséget az utolsó boss.
  • kabel15
    A másik kérdésem hogy az ördögöt vagy kit hogy a fenébe lehet legyőzni medium szinten?
    5 percig nem jön semmi bónusz vagy micsoda amivel tönkre tudnám tenni utána meg olyan szinten nehéz játszani hogy nem bírom megcsinálni.
    Valakinek valami tipp? Az a rész nem megy mikor váltakozik iszonyat gyorsan 1-2-1-2-1-2 nem bírom olyan gyorsan váltani hogy jó legyen :S
  • kabel15
    Hello!

Letölthető számokat honnan kell leszedni?
    vagy ez hogy működik?
  • Danus16
    sajnos így van.
  • Lacee86
    Konzolra minden játék sokkal drágább mint PC-re, nem?
  • Prince of Máté
    Igen, mert PC-re olcsóbb a szoftver, konzolra 16, PC-re 8 ezer.
  • Danus16
    gyanúsan olcsó.
    konzolra GH WT 26k gitárral, pc-re meg 19 lenne? naneee
  • Legend Killer
    sávó=csávó:D.

elírtam :DD.
  • Legend Killer
    mer, ma meghalt a sávó, MJ, Michael Jackson, nem a Jordan :D. még csak az kéne! :P air Jordan rulz!

de nem offolok má tovább, sry érte, csak érdekel a véleményetek.
  • Legend Killer
    rendelj mindannyiunknak és fizesd te és majd cserébe én ujjongok a legjobban, ha még ebben, v a köv hónapban kijön a géjm, aztán megyünk világ körüli GH turnéra all series benne lesz, összes szám.

:D

off: vki Michael Jackson rajongó? én nem :D, nem is nagyon érdekel az egész felhajtás körülötte, sztem elcseszte életét. de gondoltam megkérdem ki rajong érte és mit gondoltok róla.

on
  • Prince of Máté
    Mit találtam:
    GH WT Bundle PC
    GH WT software PC
    Na ki mer rendelni egyet?
  • Legend Killer
    :D