2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#1895 Az jó! Akkor max. szeptember végéig meg kell hogy jelenjen. -
#1894 Wikipediáról:
"A version of World Tour for Microsoft Windows and Apple Macintosh has also been announced for a release in Q3 2009." -
#1893 lehet kapni 6ezerért vezetékes Xplorer (x360) kontrollert, ezt azonnal rátudod kötni a gépre és készen vagyunk.
Vagy vehetsz 13-ért egy PS3-as GH3 csomagot, amiben van egy vezetéknélküli LP gitár, plusz hozzá adóvevő, ami USB-s, csak bedugod és műxik... a szoftvert meg el tudod adni 5k-ért ha szerencséd van. Szal 8-ért kaphatsz Les Paul-t...
ezek az olcsóak, több lehetőséget nem érdemes fontolóra venni, sokkal drágábbak és nem érik meg. -
radical@work #1892 Sziasztok,
fel tudna valaki világosítani, hogy most mit-hol érdemes venni ha PCn akarok gitározni? A szoftver megvan, gitár kellene, főleg vezeték nélküli lenne jó de kábeles is megfelelne ha olcsó.
Tudom hogy valahol már volt a topicban szó róla de olyan mértékben van szétoffolva a fórum hogy nincs idegem 25 oldalt végigolvasni.
Köszi a segítséget. -
#1891 vicceltem -
#1890 :DD -
#1889 nem a százalék hanem a pont az érdekes : ) -
#1888 star power duplázza a combo alapján kapott szorzódat így több pontot érhetsz el. -
#1887 akkor még van pár hónap gyakorlási időd -
#1886 én 200%osra pörgetem ki:D -
#1885 amugy a star power mire jó a battle játszmákon kivül?
és egy szám végén mindig ugyanannyi összegü pénzt kapok? -
#1884 gyúrok a WT-ra :D
-
#1883 Sztem ki kéne találni a Gipsy Hero-t. Mekkora lenne már: hegedű alakú kontroller, és olyan számok lennének benn, mint pl. Hosszú fekete haj. -
#1882 FoFixben nem is láttam még dobot :D
majd kipróbálom.
hát igen, FoFiX nem crashel sose... -
Lareee #1881 jah és a fofixben jobb a dob is... :)
1 kis ac/dc
-
Lareee #1880 nekem 230 mega...jó mondjuk a fofix az 73... de sztem ez nem olyan marha sok de tényleg non instabil... csomó crash laggok sötöbö.... -
#1879 én inkább feladtam az Alariant, hogy egy sokkal stabilabb gamet hozzak össze. 3.12-es fofix és rá RB2 meg GH3 theme.
MFH Alarian elég instabil tud lenni, én azt nem teszem fel többet. meg sokat is foglal. -
Lareee #1878 lol doboltam 1 kicsit sztem ahhoz képest h tegnap doboltam így először egész jól megy
-
Lareee #1877 igen alarian.. de ezt még 1 fizetős oldalról szedtem köbö 1 éve... szal nem tom h hol van fent... (másik vinyón volt amit nem használok) -
#1876 megadnád a mod nevét amin van dob,és elég sok szám?alarian esetleg? -
Lareee #1875 de jó h M.o-n már van wt de Angliában most júli 10-et írnak.... xD -
Lareee #1874 Lol találtam 1 olyan frets on fire mod-ot ahol lehet a normális solo gitárt használni, bass gitárt, DOBOT (!) én most a dobbal szórakázok... :) non komoly... eye of the tiger már egész jól megy... :) -
#1873 aha, kösz a válaszokat.
kíváncsi voltam a véleményetekre. -
#1872 jahh, igen, a topikját nem kerestem. de nem vok rajongója és ztem elcseszte életét, de kitudja. nem ismertem :D. csak mindenhonnan ez folyik és kicsit idegesítő. de azért szar az, ha vki meghal, szal1picit én is sajnálom, ja. -
#1871 Szívemből beszéltél -
#1870 legnagyobb popsztár volt, kétség sem fér hozzá, nagyban hozzájárult a zeneipar népszerűsítéséhez.
botrányos, de nagy ember volt.
én sajnálom.
nem szeretem a popot, de pl a Thriller egy nagyon ritmusos szám, nem tudja megállni az ember hogy ne érezze azt a pörgést amit az a szám felbujt az emberben.
másrészről rohadt botrányos ember volt, nem tudta kezelni a népszerűséget sajnos.
meg hagyott a gyerekeire többmilliárd dollár adósságot... na mind1.
legnagyobb popsztár, de közel sem tökéletes. ahogy egy ember se. -
#1869 Ott a topikja, 100 üzi jön óránként. Írj oda, ha ilyesmire vagy kíváncsi. Amúgy én személy szerint nem vagyok rajongója, nem is nagyon ismerem a karrierjét, de ismerek pár jó számát. Abba, h milyen ember volt, ne menjünk bele, de mint énekes tehetséges volt sztem, és sajnálom, h meghalt. -
#1868 nem is válaszolt senki MJ kérdésemre, pedig ez folyik mindenhonnan.
n1, csak kíváncsi voltam mit gondoltok. -
#1867 nincs tippem, fejlődj, ügyeskedj.
Nekem csak experten okoz nehézséget az utolsó boss. -
#1866 A másik kérdésem hogy az ördögöt vagy kit hogy a fenébe lehet legyőzni medium szinten?
5 percig nem jön semmi bónusz vagy micsoda amivel tönkre tudnám tenni utána meg olyan szinten nehéz játszani hogy nem bírom megcsinálni.
Valakinek valami tipp? Az a rész nem megy mikor váltakozik iszonyat gyorsan 1-2-1-2-1-2 nem bírom olyan gyorsan váltani hogy jó legyen :S -
#1865 Hello!
Letölthető számokat honnan kell leszedni?
vagy ez hogy működik? -
#1864 sajnos így van. -
#1863 Konzolra minden játék sokkal drágább mint PC-re, nem? -
#1862 Igen, mert PC-re olcsóbb a szoftver, konzolra 16, PC-re 8 ezer. -
#1861 gyanúsan olcsó.
konzolra GH WT 26k gitárral, pc-re meg 19 lenne? naneee -
#1860 sávó=csávó:D.
elírtam :DD. -
#1859 mer, ma meghalt a sávó, MJ, Michael Jackson, nem a Jordan :D. még csak az kéne! :P air Jordan rulz!
de nem offolok má tovább, sry érte, csak érdekel a véleményetek. -
#1858 rendelj mindannyiunknak és fizesd te és majd cserébe én ujjongok a legjobban, ha még ebben, v a köv hónapban kijön a géjm, aztán megyünk világ körüli GH turnéra all series benne lesz, összes szám.
:D
off: vki Michael Jackson rajongó? én nem :D, nem is nagyon érdekel az egész felhajtás körülötte, sztem elcseszte életét. de gondoltam megkérdem ki rajong érte és mit gondoltok róla.
on -
#1857 Mit találtam:
GH WT Bundle PC
GH WT software PC
Na ki mer rendelni egyet? -
#1856 :D