Pannónia Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellenek olyan vélemények, ami szerint a játék szar, mert ez is csak azt bizonyítja, hogy jó úton haladunk egy szimulátor felé, amit a többség képtelen értékelni, mert könnyed izgalmakra vágyik, és nem akar játék közben izzadságcseppeket termelni. 😊
Ez mindig is így volt, és így is lesz. Olyan játék nincs ami mindenkinek bejön.
Még egy GTA 4 sem képes arra, hogy 100%os támogatottságot szerezzen, pedig az aztán tényleg egy nagyon komoly alkotás!
Én ugy felhuztam magam hogy egy ilyen gyöngyszemet lefikáznak hogy csak na😊, ezen a gamén látszik az odadás és tudás, csak sajna ez sok embernek nem jön át.(sajna ez az élet minden területén általános)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.smart-bus.hu
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
ha ígyse jó akk szedd le még 1x az egész játékot
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ati x1400 és laptop wide monitor.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Hogy mikorra lesz kész? Hát sajnos nem tudom megmondani. Ha látom a végét, akkor elõtte közölni fogom.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
www.smart-bus.hu
Várom a véleményeket a változásról!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Büszkén gondolok a kereklámpásra, az 1500-ösre és számos más Lada típusra. Szeretem a Havassy tengelyt, a 45-ös Weber-t, a speer difit és a hosszú egyest. Itt élek Európa szívében. Keresztben menésben mi vagyunk a császárok, és igenis a Lada a legjobb kocsi a világon. Lada, én így szeretlek.
Vicctopikból.
Ranga Laci emlékére a Lancia Delta Integrale EVO III
Csak annyira volt durva az autó, hogy a kazári gyors rajtjánál mikor felváltott 2-be, 1 cm-t emelte az elejét...
Remélem minél hamarabb kijön végre egy minõségi rallygame 😊
rbr-sem rosz csak már öreg egy kicsit és nincs benne vfts 😄
Thank God, I\'m a Lada owner!