625
Mutasd be kedvenc autód a játékból, a többieknek! Lesznek versenyek, stb!
-
#264 Ez pontosan így van :) -
Szabi1991 #263 sztem arra hogy régi -.- -
#262 Tisztában vagyok vele. És új lenne? :D -
Gibor #261 kösz.. a driftre direkt lett így készítve... amugy simán fényes mert ez az Initial D-s hachi akar lenni... Csak mennyire kár hogy nemtudtam rátenni az oldalára a Fujiwara tofu kereskedést :D -
#260 ha az oldsmobile-ra céloztál volna az olds-al, akkor közlöm hogy az egy chevrolet chevelle. -
tompka #259 A hajsza gép nekem brutálul teccik. A Drift gép kicsit matt. Egy kicsit ha "fényes" lenne akkor az is teccene.
:DD szép -
Gibor #258 Az én verdáimhoz nem mer senki írni? vagy mitörtént vletek.. :D -
#257 Ezek meg ilyen csak poénból készített extra járművek
Pokoljárat
Olds
csak szerettem volna egy fehér-fekete kocsit :)
-
#256 2 részletben a jelenlegi kocsijaim. Véleményeket várom :)
Nagyon egyszerű grip járgányom
Nagyon egyszerű drag járgányom
A cápamobil, drift kocsi
Csontjárgány, speed kocsi
-
Gibor #255 Hajsza gép:
Evo X
Drift gép:
HachiRoku (Initial D edition)
-
#254 nájsz. -
#253 memóriád mennyi? -
#252 Hi nem tudjátok mér akadozgat állandóan a játék? Van FPS-em, menne simán faszán, de állandóan swappel. Meg a kocsik is remegnek amikor a starthoz állnak. Miért van ez? -
#251 szép munka :) -
Szabi1991 #250 -
nono55 #249 -
Gibor #248 Annyithogy a felnik sztem egyszinüek legyenek... -
#247 A bal oldalon a kék és sárga feliratokat tükrözni kéne ^^ vagy nem lehet (sajna még nincs meg a gém) -
#246 ezvan, játék -
#245 nézd, driftnél úgy NÉHA-NÉHA csúszkálhat az autó, aminek az eredménye hogy elpárolog a gumi csekkdizáut.
szóval ha ilyen kibaszott peres gumikkal akarna valaki a VALÓSÁGBAN driftelni, akkor bizony fél kör után a pálya mellett sóderágyban végezné (jobb esetben)
nagyon gizdán néznek ki ezek a baszomnagy felnik (NEM), csak egy drift gépre nem reálisak. -
#244 mekkorák legyenek? 13mas? wtf? -
#243 azért bírom ezeket a 28 colos gőzmozdony kerekeket :?DSA:S_?D.DA -
#242 -
#241 -
#240 mondjak? :D -
#239 hm.. télleg? :D első autó amire nem mondanak kritikát XD -
Neoncsoves #238 a 2. szép !: ) -
#237 nem volt már ötletem mit tegyek rá, ezért simán ilyen lett:
új drift autó:
(tudom nem a legszebb, de legalább nem olyan csupasz :D) -
#236 tudom nem véletlen ilyen kusza :P (a saját kocsim valahogy jobban néz ki) -
#235 1. ez a kék szín csúnya
2. a bmw matrica-összeállítása még hagyján, bár az ajtó környékén sikerült azt is csúnyán összezsúfolni
3. a hondára nem találok szavakat (annyira borzasztó).
egy jótanács: néha a kevesebb több. szóval nem kell rá 80 féle decal, és ha már többet raksz rá akkor legalább témában valamelyest stimmeljenek, mert ez így nagyon kusza. -
#234 Na akkor!
BMW:
Honda Civic:
Mostmár lehet okádékozni! :P -
#233 ok megfogadom tanácsod és intézkedem :D -
Gibor #232 Őszintén szólva én bocs de nem fogom letölteni... ne vedd sértésnek vagy bármi scak egyszerüen nincs lelkierőm töltögetni elég hogyha megnézem :D tegyél inkább be minden autóról 2képet at kész. -
#231 talán 1? -
#230 tippeld meg hányan fogják így megnézni őket ;) -
#229 látom olyan rosszak lettek a kocsik hogy mindenki behalt tőle -
#228 mert sok a kép... (nincs kedvem ide töltögetni) -
Gibor #227 és most miért volt jó rapidshare-re feltölteni? -
#226 Itt van 2 verda kezdésnek!
Honda Civic
BMW
ui.: Ha valami nem teccik nálam lehet beszóni! -
Gibor #225 Meg a felnik legyenek sztem ugyanolyanok.... azonkívül még nem csicsás hogy van rajta egy No fear matrica :D pl... most így hirtelen ennyi jutott eszembe.