625
Mutasd be kedvenc autód a játékból, a többieknek! Lesznek versenyek, stb!
-
Szabi1991 #305 nézd meg a játék FAQ jában ;) -
fernandez93 #304 Sziasztok!MEg vettem a gamet nagyon teccik de nem találom a lexus-t benne az van benne egyáltalán?mert litába láttam de gameba még nem.előre is thx. -
#303 A BMW tetszik! :) -
#302 Szép verdák. A driftelős,és a BMW is nagyon megnyerő,mint ahogy Gibor drift járgánya is megnyerte a tetszésem. Egyébként meg teljesen egyénfüggő a véleményezés,ezt azért írom,mert valaki a matricás autókat favorizálja,én inkább az alattam hozzászólóval értenék egyet,miszerint a kevesebb néha többet jelent a látványban. Én szeretem az egyszerűséget. Nekem a sok matrica giccs. Természetesen ez egy szubjektív vélemény. ;) -
#301 Még pár:
-
daneszbaby #300 Semmi gond =)
Nemvagyok nagy tuningoló csak gondoltam megmutatom a kocsikat. -
#299 Jah, trafi fotón nem láccik az arcom -.- -
#298 Speed = Mafia BMW? -
#297 Nos, akkor a gépsárkányaim:
Drift:
Grip:
Drag:
Speed:
-
Gibor #296 Itt látszik hogy nagoyn sokan azt csinálják hogy minden 100%-ra huznak mert a szélcsatornában ugy mutatja a legjobb végsebességet... most nemazért de sztem egy 5km/h nem számit... -
#295 Ne haragudj de elég erősen kellett kapaszkodnom amikor ezeket megláttam. -
daneszbaby #294
És a mostani kedvenc autóm:
-
daneszbaby #293 Új képek:
-
#292 bocs, a tesóm szórakozik, töröljétek -
#291 bannoljanak már ember.. -
daneszbaby #289 Dobok énis képeket:
-
#288 müxik, csak az alapautokra pakolja őket, ezért elég szar minden! pl: 140Le-s veyron :S -
#287 ja..jo XD -
Szabi1991 #286 szal müxik a mentés -.- -
Gibor #285 Hogy tudjanak ebédelni... :D -
#284 Hogy miért tolja fel mindenki ezeket a tálcákat a kocsik elejére-hátuljára... -
#283 ronda lett mint a bűn, de hajszának megfelel XDDDDD
-
nono55 #282 ja ezt én is tudtam, de hátha...:P
akkor csinálom a saját szisztémám szerint, mint az EVO-t. -
#281 mert a képen egy renderelt rx7 van, nem játékból szedett. valószínűleg pont ilyen body-kit sincs a játékban, ahogy ezeket a matricákat sem fogod megtalálni, és akkor a spoilerről, meg a sötétített hátsó lámpabúráról nem is beszéltem.
maximum egy hellyel-közzel hasonlító verziót lehet csak csinálni. -
nono55 #280 mé? -
#279 ilyenre nemsűrűn fogod tudni megcsinálni -
nono55 #278 nem figyeltem soha, hogy hogyan néz ki.
viszont az RX-et szeretném olyanra csinálni mint ez.(csak hiányoznak a matricák)
-
#277 Ryo Watanabe szar evo-ját mindenki olyan ügyesen tudja utánozni :DDD -
nono55 #276 estére elvileg elkészül az RX7-es MAZDA is.
közkívánatra felrakom azt is! -
#275 De szépek! Szerintem messze ebben az NFS-ben a legjobb a tuning! Végre használható a matricázás! :) -
nono55 #274 -
nono55 #273 http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picturezoom/2007/11-27/norb/EVO02_060843.jpg
-
nono55 #272 -
#271 Ó köszönöm :) -
#270 :) amúgy egészen szépek -
#269 Jajj ne már. Ne akadjunk fent a nyelvtanon. Inkább az autókról mondd, hogy ilyen rondát még életedben nem láttál, de tudtommal ez nem az "Álljunk meg egy szóra, tanár úr" topic... -
Szabi1991 #268 és? mi hunul beszélünk -.- -
#267 nincs ilyen kifejezés az angolban arra hogy régi. akkor oldie, vagy olden, de semmiképp sem olds... -
#266 1,5 gb -
#265 szép munka. csak az a baj sok emberrel hogy összedobálják az autót tele matricával, ami nem gond, csak ezt a lenehezebb mecsinálni mert mindennek harmónikusnak kell lennie hogy ne keltsen összevisszaságot.