148
\"hősies\" zenék
-
#28 Vissza a jövőbe zenéje -
#27 Ezek de jok :)
Luca Turilli - Mother Nature se elhanyagolando :) -
#26 A power metal zenekarok nagytöbbsége fantasy világban harcolós, sárkányölős, gonoszt legyőzős zenét játszik, szóval.
Blind Guardian - Battlefield
Luca Turilli- Ancient Forest of Elves
stb. -
#25 ezisigenjómuzsika (Y) -
#24 Transformersből az Autobotok érkezése alatt szóló Steve Jablonsky által írt zene is idevaló szerintem -
#23 Rhapsody-nak van pár, ami szerintem beleférne az "epikusba", pl. Dawn of Victory, a Holy Thunderforce vagy az Unholy Warcry
de játékokba is vannak nagyon jók, pl a Baldur's Gate-ben is volt pár -
#22 Manowar - Hail and Kill -
#21 iron maiden - journeyman
a video is jó (gyürük ura feeling) -
#20 Klaus Badelt - The Black Pearl -
#19 óóóh a Nightwish koncertek elején mindig ezt a számot játszák a Last Samuraiból! Már régóta kerestem, hogy mi ez:) köszi:P -
#18 iron maiden - for the greater good of god
iron maiden - the wicker man
iron maiden - judgement of heaven. sajna nincs normális youtube-s linkje de oltári szám. meg van még 1-2 "tengerész" szám az iron maidentől azok nagyon jók (journey, ghost of navigator). főleg amikor vokáloznak bennük -
homeless #17 Craig Armstrong - Escape -
#16 Metallica - S&M album.
Nine Inch Nails - Just like you imagined -
haxoror #15 Carl Orff - Carmina Burana -
#14 +fav
Star Wars - Duel of Fates
The Last Samurai -
#13 egy pár
esetleg ezek is -
#12 ő bizony:) -
#11 Michael Karmen - Band of Brothers (Elit Alakulat) -
#10 Igen O -
#9 nagyon szép zenéket szerez..
azt hiszem a Gladiátor zenéjét is ő szerezte..
-
#8 Ez is baromi jo de ezt csak viccnek szantam -
#7 bár youtube-n nincs, mert rohadtul nem mainstream, de ilyenekre keress rá, hogy Elend, Arcana, esetleg Die verbannten kinder Eva's...
hirtelen ezek jutnak eszembe. -
#6 Hans Zimmer - The krakken
Nem tudom mit gondoltok errol a darabrol, a Karib tenger kalozaiban csupa jo szolal meg, es maga Hans Zimmer munkaja figylemre melto -
#5 Nos igen ezelg jore sikerult :) -
#4 /fav
Tyler Bates - Returns A King (300) -
#3 Hmmm, okos topic, ha talalok adok linket :) Kivancsi vagyok majd a tobbi zenere :)
+fav
Halkan megjegyzem hogy itt meg csak hajnali 3 szal majd este 7 fele porog be a topic nalad :)))) -
#2 Helyesírási hibákért bocs. Reggel háromnegyed 10 van és még nem aludtam. -
#1 Ebben a topikban olyan zenéket szeretném összegyűjteni, amik úgy nevezett epikus zenék (ha jól tudom).
Főleg fantasy filmek bemutatója alatt szoktak ilyenek menni. Van ugye a már unalomig ismételt Requiem for a Dream zenéje, aLacrimosa - Immediate (vagy mi), meg még jó pár ilyeneket keresnék. Lehetőleg olyat amit YouTubon egyből meg is lehet hallgatni.