148
\"hősies\" zenék
-
#108 -
#107 Vindictus intro vidi
-
-
Kewell #105 epic zene, epic videó -
#104 -
Bugesz #103 Jaja akkor csak nem illesztettem be rendesen, másodjára meg elcsesztem és utána nem engedte :)
Viszont szerintem ez a zene üt a legjobban. -
infracore #102 a "video beszúrása" gombbal csináld,és az átalakítja a megfelelő formára.
mindig ezt a scooter videót rakja be alapban,nem tudom miért
Erre gondoltál? -
Bugesz #101 [
flash]http://www.youtube.com/v/LRLdhFVzqt4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB[/flash] -
Bugesz #100 Lool ez meg mi a ....? Én nem ezt linkeltem :D -
Bugesz #99 Csoda hogy ezt még nem láttam:
-
#98 -
#97 -
Norbbika #96 Ugy látom ezt még nem irta senki....ez az én személyes kedvencem -
#95 -
#94 nem ezt akartam hanem ezt:
-
#93 -
-
#91 lol.... nfl-hez ilyen zene??? érdekes, viszont a zene maga korrekt -
#90 kedvenc nfl zeném, a harangok a közelgő karácsonyt idézik :)
-
#89 Szerintem ez is ideillik, főleg 7:00-tól:
-
Pio #88 -
Pio #87 Én EZT az oldalt ajánlanám, több ezer album van rajta (többek között a teljes X-Ray Dog anyag).
Az utolsó linkért hálás köszönet, nagyon hasznos oldal a téma kedvelői számára. :) -
#86 ezek a zenék direkt trailerekhez ill. egyéb produkciós célokra készülnek, rengeteg ún. zenei könyvtár létezik, ahonnan az ilyen zenéket lehet licenszelni , ritkább esetben megvenni (persze nem akárkinek, csak azoknak, akik a médiában, ún. trailer houseban (trailereket készítő cég), stb dolgoznak). a rengeteg ilyen formációk (amik nem mások mint zeneszerzők társasága) léteznek, amik a zenéjüket ezekben a zenei könyvtárakban próbálják értékesíteni, vagy saját maguk direktbe. a legnagyobb iylen zenei könyvtár kétségkívül az apmmusic, ill. beatboxmd és extrememusicc, persze van még rengeteg.
egy bővebb, de nem teljes lista található még itt Trailermusicnews << egyébként ez az oldal az első és egyetlen, ami ezekkel a zenékkel foglalkozik. -
#85 semmi :) -
#84 sry elobb raktam mint hallgattam :$ -
#83 Én ugyanezt tettem be :D -
#82 -
#81 Ha már A Sólyom végveszélyben akkor ez az epik...
-
Pio #80 És ha a két zseni (Hans Zimmer, Klaus Badelt) összeáll, megszületik minden idők egyikk legjobb soundtrackje! :)
-
#79 Hans Zimmer tud valamit ;) -
#78 Ha már sötét lovag:
-
#77 -
#76 -
Pio #75 Szerintem inkább linkelj videót, úgy jobban jönnél ki a dologból... ;-) -
#74 Oké ezt én tudom, de az epic-et miért kell epikusnak fordítani? Na mindegy, majd valahogy túlélem amíg ez is kikopik a fórumokról.
Az alatta is írt "hősies" sokkal jobb lenne, de az gondolom nem elég angol. :) -
Pio #73 Epic Music Mix alávágott CGI videóval.
Van benne minden, Epic Score, Two Steps from Hell, KPM Music, Megatrax, 615 Music, Immediate Music, Audiomachine, játékzenék, satöbbi...
-
Pio #72 /facepalm
Amiről te beszélsz az egy irodalmi műfaj (epika) itt pedig egy zenei stílusról van szó. -
#71 epikus = elbeszélő
Bocs, csak zavaróan nagy hülyeség a a cím, a zenék viszont nagyon jók. -
mzprox #70 játék zenéknél maradva:
Advent rising:
FF7
Berserk
-
#69 Én is csak azért nem tettem be, mert annyira nem epikus, de amúgy isten. :)