Pókerarc: Kit érdekel a műveltség?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel hatalmas siker, ezért mérget vehetsz a folytatásra.
Nekem például qrvára lenne. De az ilyen és ehhez hasonló csapnivaló vacak mûsorok elérték, hogy nem nézek tévét. Ha valami újdonság kerül adásba, adok neki egy esélyt, de sorra egyre keserûbbeket csalódok...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mondjuk az elsõ szériát nyilván le fogják adni, de utána szerintem erõsen megy a kukába.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ha te képes vagy "röhögni, nevetni" egy csapat tapló, alulfejlett, alacsonyan kvalifikált büdös cigányon, akkor rettentõen sajnállak. ilyen elkorcsosult ízléssel élni... én nem szeretnék.
"van másik komédiasorozat egyáltalán?"
és ha nincs??? talán kibírjuk nélkülük ebben az elfuserált országban. jó lenne ha az lenne a legnagyobb problémánk, hogy nincs komédiasorozat. röhejes, ahogyan te is.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Vagy esetleg Victorpictor??
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a cikkíró-e vagy? Már régóta gyanítom...
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Hogy azt a tahó cigányt ki nézi, ki kiváncsi rá???
És az egyik havertól hallom, hogy õ nézi.
Az agyam eldobom. Ha valaki nézi, árulja már el, hogy mit lehet élvezni azon a tipikus cigány-szubkultúrás ordenáréskodáson?
Unatkozó családapák, háziasszanyok, nyugdíjasok?
Én TV-t is alig nézek, van helyette internet, inkább ott ütöm el az idõmet, ha már tényleg nincs jobb dolgom.
csak a magyar 1 és a duna tévé. hû harcostárs.
Blackmail the Universe
Amúgy a mûsor sztem is egész jó, bõven nézhetõbb, mint az ötötdikes a tv2-n.
Az alapötlet amúgy nem lenne túl rossz, ha valahogy meg lehetne oldani, hogy ténylegesen legyen valami halvány fogalmuk (téves vagy helyes) arról, hogy a többi hogy áll, és nem pedig csak hasalnának szimpátia alapján...
Mit keres itt? Azt nem mondta, hogy nem nézi egyetlen mûsorát a retekklubnak, csak hogy ez a véleménye. Mint ahogy itt sem olvas el minden cikket gondolom.
Egyébként pedig emp-nek nagyon is igaza van, mert a napi vetítésekkel gyorsan elhasználódik a játék.
Az 1. hsz-re: bár úgy izgalmasabb lenne valóban, viszont akkor azokat a nézõket végleg elveszítenék, akiket a játékosok tudása is érdekel.
Hattyú? Hol?
egyébként gyakran nem is lehet tudni kié a csatorna mert elvileg az rtl a németnél vki közben meg onnan megy tovább a szál furcsa eredetû számlákra bukkantak rá vmi kis szigeten bejegyzett számlákra szal vki még onnan igazgatja a dolgokat és miért ilyen gyanus az egész - tuti akié ténylegesen az egész nem akarja közhírré tenni mivel nagy sáros dolgokban is benne lehetett vagy ha nem akkor vmi vezetõ politikusé és azért
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Amugy egyátálán nem rossz ez a játék, könnyedebb és pörgõsebb mint a Legyen Ön is Milliomos de alapvetõen szórakoztató. Egyébként fölösleges is a kettõt összehasonlítani.
ezt elõszõr
"napi átlagfos"-nak olvastam. úgy jobban/igazabban hangzana pedig....
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Zene nélkül mit érek én?
én is szégyellem, hogy magyar vagyok, de a lent említett dolog csak az egyik ok... <#szomoru1>#szomoru1>
Blackmail the Universe
azt persze nem értem, hogy mit keresel az sg-n, ami dettó egy külföldi oldal, csak magyarul beszél.
Az SZDSZ egy náci párt.
Szégyenlem hogy magyar vagyok.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Egyébként 2 részt megnéztem, de nem tetszett.