Beowulf
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Tudsz képet mutatni errõl a helyrõl?
Egyébként én szeretem az ilyen megoldásokat, nem lesz olyan egyhangú a game, nem csak hentelni kell, hanem kell egy kis ügyesség is😊
Amugy végig ilyen nyomkodos lesz a game mert akkor törlöm a rákba!?
No mindegy majd talán átsikerül vinnem valaha!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Meg mondom tolom gamepaddal ha nem is lehet legalábbis nem jöttem rá hogy kéne 😞
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
OFF/on
Nem tudom mikor jön már egy normális autós game, TDU óta nem igazán volt"
OFF
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Úgy is egy kalap sz@r az új nfs!<#duhos2>#duhos2>
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Gépem ati X1900 4200
a nótás rész nagyon jó..:-)
Mindig a filmet ismétli.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
PC Processor Type
Intel® Pentium® 4 processor, AMD Athlon™ processor
PC Processor Speed
3GHz
PC Operating System
Windows XP, Windows Vista
PC System Memory
1GB RAM
PC Hard Drive Space
7GB
PC Video
256MB DirectX 9.0-compatible video card
PC Sound Card
DirectX 9.0-compatible sound card
PC Drive Type and Speed
DVD-ROM 4x