345

Beowulf: The Game
  • Rage47
    Ő adta az erődet, a hatalmadat. A kürt összekapcsol vele. És Beowulf ad neki egy gyereket, mivel elvette tőle Grendelt, aki a csaj gyereke volt. Én így értettem :)
  • grebber
    Hm egész jó ez a game.
    Ahogy a harcban meglehet fogni ellenfelet és különbözö csapásokat lehet rá mérni fegyverét elvenni.
    Csak kár hogy nem magyar mert így nem igazán értem ki hol merre miért :(

Pl miért adtuk oda annak a csajnak azt az aranykürtöt.Ki volt ő egyátalán? Egyik pillanatról a másikra hogy lettünk királyok?

Mellesleg aki végigvitte hány Episode-ból áll a játék?
  • Rage47
    valaki? #125
  • kenderzen
    Pedig onnan indul a játék igazán .
  • Rage47
    nekem tök jól megy 8600 gt amd x2 4800+ 2giga ram 1024x768
  • tobias88
    az 1.1es patchet feltetted amúgy?
  • tobias88
    az biza
  • dante3
    Vizes részeknél nagyon beszaggat nálam, már levettem 640x480-ra, minden alapon, és így is! Foshatár optimalizáció!
  • ellington
    kössz!
  • kenderzen
    ismételten 1 filmböl készült fos ,gondoltam ,aztán kiderült hogy mégsem ...
    zsirgame.)
  • tobias88
    mellesleg a stranglehold is szaggat, pedig bőven megvan a gépem hozzá
  • tobias88
    a játék most már szabályosan játszhatatlan... mért lehet az hogy néha, de a mostani résznél pl borzalmasan beakad? minek a gyengesége?
  • tobias88
    nyomod a caps lockot, odamész, elkezded verni, leteszi a fejét, odamész, a középső gombal megfogof és nyomod a gombot amit kiír
  • ellington
    a tengeri egyszemű szörnyet hogy kell kinyírni?
  • Rage47
    Á dehogy. Vörös parázsló szellemkatonákat kellene legyőznöm...
  • Dopti
    Nagyon könnyű nyomkodni ha rájössz hogy kell... hosszúakat hosszan lefele, rövideket röviden felfele (vagy fordítva, mutatja) eleinte nekem se ment, de ha levágod onnantól már zsír
  • dante3
    Aranyos, odaadtam neki a sipomat! :DD

• dante3
    Itt jársz?

• Gnorb
    Hát nyomkodja időre a gombokat akinek Imre az anyja! A hajós résznél már kikészültem idegileg. :)
    Nekem ennyi ebből elég volt. Nagy kár érte.
  • bladex
    Srácok meg lehet valahonnan szerezni a játék zenéjét? Volt egy szám aminél gombokat kell nyomkodni a főellenség megérkezése elött az tök király volt, Az a szám jól jönne példáúl.
  • Rage47
    Aki volt már a Kill the shadow thanes küldinél légyszi írja le mi a trükk.:)
  • mama2
    LOLLL
  • c3124c
    thx, kvadom van nekem is :) , ha a kollegánál ment, remélem nálam is. thx
  • Dopti
    overlord+lotr+manhunt ^^, sztem zsír a game ha az első két episode ban türelmesek vagyunk ezekkel a nyomkodós cuccokkal akkor onnantól már nagyon jó. 7. ep nél vagyok, de az a legjobb, mikor felkapsz 1 dárdát és üvölti hent közben hogy: THIS IS SPARTAAAA (najó ilyen nincs... de dárda van)
  • tobias88
    lehet nekem is ki kéne kapcsolni a felező módot és akor begyorsulna?
  • Csuhai G
    KÖSZÖNÖM! Már működik. :) Q6600-asom van, kikapcsoltam 3 CPU-t a 4 közül és már megy!
  • Seth
    amd procid van? dual core-os?
  • CalebJoe
    Játék közben CTRL+ALT+DEL megkeresed a beowulf.exe-t jobb gomb affinitás beállítása és az 1.cpu-t kikapcsolod majd vissza a játékba.
  • Csuhai G
    Sajnos nálam is ezt csinálja... :((
  • c3124c
  • tobias88
    az tuti v-sync probléma, csak nem tudom hogy lehet akkor megcsinálni
  • c3124c
    Sajnos maradt a gyorsított felvétel probléma, javaslat??? thx
  • dante3
    Néha iszonyatosan belassul a játék! Amúgy tetszik, a harmadik episode végén az a karkitépés nagyon cool!
  • c3124c
    hali, ugy csináltam :S, megpróbálom peccs nélkül, hátha, thx.
  • IgH
    Nálam is ez volt a hiba,aztán újraraktam a gémet,és előbb patcheltem, majd utána crackeltem. Ezután ment rendesen.
  • c3124c
    thx, de a probléma maradt :S, illetve a gammában nincs v-sync opció, csak a driverben . :S Ugyhogy plz vki help , thx
  • pihe83
    próbáld meg kapcsold be a v synch -et ,nekem Pro evo soccer8 nál volt ilyen gondom h gyors volt,bekapcsoltam és megy rendesen
  • c3124c
    hali, arra tud vki vmit, hogy olyan mint a gyorsított felvétel? :). Kezdeném az elejét, és pörög mindenki mint állat, elég vicces, de játszhatatlan :S . Thx
  • tobias88
    nekem is volt
  • Rage47
    jah erről olvastam más fórumon is. de úgy emléxem ide is leírta már vki