Beowulf

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Õ adta az erõdet, a hatalmadat. A kürt összekapcsol vele. És Beowulf ad neki egy gyereket, mivel elvette tõle Grendelt, aki a csaj gyereke volt. Én így értettem 😊
grebber
Hm egész jó ez a game.
Ahogy a harcban meglehet fogni ellenfelet és különbözö csapásokat lehet rá mérni fegyverét elvenni.
Csak kár hogy nem magyar mert így nem igazán értem ki hol merre miért 😞

Pl miért adtuk oda annak a csajnak azt az aranykürtöt.Ki volt õ egyátalán? Egyik pillanatról a másikra hogy lettünk királyok?

Mellesleg aki végigvitte hány Episode-ból áll a játék?

Next PC upgrade: 2022

Rage47
valaki? #125
Pedig onnan indul a játék igazán .
Rage47
nekem tök jól megy 8600 gt amd x2 4800+ 2giga ram 1024x768
tobias88
az 1.1es patchet feltetted amúgy?
tobias88
az biza
dante3
Vizes részeknél nagyon beszaggat nálam, már levettem 640x480-ra, minden alapon, és így is! Foshatár optimalizáció!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kössz!

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

ismételten 1 filmböl készült fos ,gondoltam ,aztán kiderült hogy mégsem ...
zsirgame.)
tobias88
mellesleg a stranglehold is szaggat, pedig bõven megvan a gépem hozzá
tobias88
a játék most már szabályosan játszhatatlan... mért lehet az hogy néha, de a mostani résznél pl borzalmasan beakad? minek a gyengesége?
tobias88
nyomod a caps lockot, odamész, elkezded verni, leteszi a fejét, odamész, a középsõ gombal megfogof és nyomod a gombot amit kiír
a tengeri egyszemû szörnyet hogy kell kinyírni?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Rage47
Á dehogy. Vörös parázsló szellemkatonákat kellene legyõznöm...
Dopti
Nagyon könnyû nyomkodni ha rájössz hogy kell... hosszúakat hosszan lefele, rövideket röviden felfele (vagy fordítva, mutatja) eleinte nekem se ment, de ha levágod onnantól már zsír

dante3
Aranyos, odaadtam neki a sipomat! 😄D

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Itt jársz?

Hát nyomkodja idõre a gombokat akinek Imre az anyja! A hajós résznél már kikészültem idegileg. 😊
Nekem ennyi ebbõl elég volt. Nagy kár érte.
bladex
Srácok meg lehet valahonnan szerezni a játék zenéjét? Volt egy szám aminél gombokat kell nyomkodni a fõellenség megérkezése elött az tök király volt, Az a szám jól jönne példáúl.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Rage47
Aki volt már a Kill the shadow thanes küldinél légyszi írja le mi a trükk.😊
mama2
LOLLL<#hehe><#hehe><#hehe><#idiota><#idiota><#idiota><#dumcsi>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

thx, kvadom van nekem is 😊 , ha a kollegánál ment, remélem nálam is. thx

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Dopti
overlord+lotr+manhunt ^^, sztem zsír a game ha az elsõ két episode ban türelmesek vagyunk ezekkel a nyomkodós cuccokkal akkor onnantól már nagyon jó. 7. ep nél vagyok, de az a legjobb, mikor felkapsz 1 dárdát és üvölti hent közben hogy: THIS IS SPARTAAAA (najó ilyen nincs... de dárda van)<#nyes><#idiota>

tobias88
lehet nekem is ki kéne kapcsolni a felezõ módot és akor begyorsulna?
Csuhai G
KÖSZÖNÖM! Már mûködik. 😊 Q6600-asom van, kikapcsoltam 3 CPU-t a 4 közül és már megy!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Seth
amd procid van? dual core-os?

PSN ID.: Beegabor

CalebJoe
Játék közben CTRL+ALT+DEL megkeresed a beowulf.exe-t jobb gomb affinitás beállítása és az 1.cpu-t kikapcsolod majd vissza a játékba.
Csuhai G
Sajnos nálam is ezt csinálja... 😞(

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

<#szomoru1>

tobias88
az tuti v-sync probléma, csak nem tudom hogy lehet akkor megcsinálni
Sajnos maradt a gyorsított felvétel probléma, javaslat??? thx

dante3
Néha iszonyatosan belassul a játék! Amúgy tetszik, a harmadik episode végén az a karkitépés nagyon cool! <#buck>

hali, ugy csináltam :S, megpróbálom peccs nélkül, hátha, thx.

Nálam is ez volt a hiba,aztán újraraktam a gémet,és elõbb patcheltem, majd utána crackeltem. Ezután ment rendesen.
thx, de a probléma maradt :S, illetve a gammában nincs v-sync opció, csak a driverben . :S Ugyhogy plz vki help , thx

próbáld meg kapcsold be a v synch -et ,nekem Pro evo soccer8 nál volt ilyen gondom h gyors volt,bekapcsoltam és megy rendesen
hali, arra tud vki vmit, hogy olyan mint a gyorsított felvétel? 😊. Kezdeném az elejét, és pörög mindenki mint állat, elég vicces, de játszhatatlan :S . Thx

tobias88
nekem is volt
Rage47
jah errõl olvastam más fórumon is. de úgy emléxem ide is leírta már vki
bladex
Gyerekek a joy miatt nem ment ez a ku***va space dolog. Lehúztam egybõl jó lett.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

dante3
Jah, az egy pöttynél nem tudtam mi van! Thx

A hosszú részeknél visszafelét(s) kell nyomni, és TARTANI, a rövid kis pöttyöknél elõre(w), de csak megnyomni. Nem nehéz méni gyakorlás után. Az éneklõs résznél kimondottan élveztem 😊
Rage47
pedig kiírja, hogy melyik irányt kell nyomni...
dante3
Most kezdtem el a játékot, visszaolvastam, a hajós részrõl azt írtátok, hogy vissza kell venni a felbontást! Nekem így sem sikerül, vagy csak nem értem a lényeget? Amikor megy az a kör, az elsõ rész kékre vált, de utána nem írja, hogy melyik irányt kellene nyomni, hogyan kell ezt?<#nemtudom>

elindulna... aztán, hogy onnantól mit csinál, azt nemtom 😄
tobias88
de nekem a minimumot üti meg a proci, de valaki írta hogy 7600 gtvel nincs semmi olyan gondja
tobias88
szerintem sehogy
szerintetek hogy menne a gépemen?
Rage47
nekem nincs ilyen gondom, 8600gt-m van