Beowulf

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
bill.-el ugyanúgy irányítható sztem. eszméletlen jó game, alig lehet abbahagyni :)
grebber
Szerintem ha belekezdek ebbe csakis gamepaddal fogom tolni!

Next PC upgrade: 2022

bladex
Nekem se veszi be a space gombot. Mi a retket kell csinálni?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

enneg már kiidegel ez a sz*r a hajós résszel az elején nem tom meg csinálni azt a hülye hosszú rövid vagy mi a rákot valakinek nincs valami tippje hogy könnyû ?
Enosh Chan
Mit mondtok mivel jobb, gampaddal vagy bill+eger comboval?

Es amd athlon 64 3500+os procin meg x800xl-es kartyan 1 giga rammal hogy megy?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

tobias88
isteni, isteni, isteni... nem tudom mért nem reklámozták, sose hallottam róla, de isteni! 1 baja van csak, hogy optimalizálatlan(low vagy high között lehet választani) -> core 2es proci alatt be-be szaggat miközben a videókártyám meg elmehet fagyizni...,

az elején egy sima gyakorló pálya után már is 3 óriási szörny ellen kell menni, na azért az durva volt<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Rage47
Jah ezt a játékot nem igazán reklámozták...
Enosh Chan
Hat en szemely szerint azt sem tudtam, hogy keszul <#zavart1>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

grebber
Lehet sokan mást vásásrolnak ebben a nagy dömpingben a "plázákban" és még nem jutottak el idáig !

nemértem mért nincs nagyobb érdeklõdés a játék iránt...

Ez a játék hangulatilag teljesen megegyezik a 300 címû filmmel! Iszonyatos mozdulatok a filmben látott lassítással. nagyon a toppon van a játék!

Gyõri Devi
valakinek nem volt olyan gondja hogy a játék iszonyatosan gyors, vagyis a karakterek gyorsan mozognak nagyon

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Seth
"Gépigény túlzottan magas"

PSN ID.: Beegabor

tobias88
kevés a vkari és a proci is...
tobias88
nekem nem veszi be a spacet a menünél!!! valakinek van még ilyen gondja?
dante3
Képeket nem akarsz bedobni?<#whatever>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
<#buck>
Aki játszik vele, gamepaddal nem könnyeb nyomatni?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

grebber
Nforce-forumán valaki tett be képeket szép elsõ blikkre!
Sajnos majd csak akkor tudok vele játszani ha összegyülik a "pénz"<#eplus2>

dante3
Oksa! Amúgy már a vinyón van, csak még nincs installálva!<#kacsint>

Én folyamatosan tolom , nextgen grafika , pörgõs játékmenet , NAGYON HANGULATOS muzsikák , kötelezõ játék. már 5 órája tolom folyamatosan, emgéri a sávszélességet.

dante3
Kipróbáltad már? Szerinted is olyan fos a game?

grebber
Én azért teszek egy probát!

Seth
God Of War akkor még mindíg tartja magát, jöhet itt Conan vagy Beowulf, ki vannak herélve :D

Mondjuk a POP nem tudom hogy került a képbe, nem kéne ahhoz hasonlítani szerintem, az ugrabugra gondolkodós játék, ez meg totál hent:)

PSN ID.: Beegabor

Ilyen egy istenverte SZART még nem láttam!

Összes prince of persiát végigjátszottam, élvezetes volt, de ez valami félelmetesen fosch!
Gépigény túlzottan magas: 3500+, 2G ram és egy 7600GT nem elég neki hogy mindent levéve (gyakorlatilag a Post-Pricessing-et és a Shadow-t lehet állítani) is szaggat, még gagyin is néz ki.
Az irányítás meg.. Alig mozog ez a szerencsétlen, van legalább 2 mp "megáll" animáció (gondolok itt arra, hogy elindulsz, meg akarsz fordulni, de nem fordul hanem steptáncol kicsit).
A csata meg.. a legelsõ szörnyig vittem el. Inkább felvázolom hogyan kellene, és hogy miért nem megy:

Szóval állunk egy kis kõsziklán, jön egy nagy kék tengeri sárkány. Ordibál, majd bedugja a fejét a sziklára kb. 5mp-ig, aztán eltûnik és csap egyet a farkával, de az akkora hogy az egész sziklát beteríti - instant hp vesztés. KIVÉVE ha belépsz Carnal Rage-be, aminek nem tudom mi a lényege (most kb. annyi, hogy megüthet akárhányszor, nem halsz meg).
Nos, a stratégia az, hogy le kell ütni valameddig a HP-ját azalatt az 5sec alatt amíg belóg. HA ez megtörténik, akkor meg lehet fogni a fejét.
Itt kezdõdik a móka!
Van egy ilyen "struggle"-rendszer, ami kéri tõled hogy nyomogassad a jobbra gombot valameddig, aztán a felfelé gombot valameddig.
Izgalmas, ugye?

Nos, megfogod, nyomogatod a jobbrát, majd a felfelét. Ez még OK is lenne, ha a megfogás és a jobbra-nyomásra ne csak 1mp-ed lenne. Még az animációt játsza, aztán hirtelen megjelenik a kis nyomogatós-ikon, és hopp már el is tûnt mert "csak" 3x nyomtad le azalatt a gombot.
De nem adtam ám fel!:)

Mikor ez sikerül, utána felugrik a fejére, és ismét lehet nyomogatni. Ha nem sikerül, leráz és visszaesel a sziklára.
Egyszer megöltem egy ilyen lényt, ami a "boss hp"-nak körülbelül az 1/4-ét jelentette.
Ekkor megjelent két másik!
Felváltva dugták be a fejüket és csaptak a farkukkal.
Hja!!! El is felejtettem, amikor a farkukkal lecsapnak egy jó ideig a földön maradsz és nem tudsz csinálni semmit.
Csupa móka és kacagás, a földön fekszel, teszel két lépést, ismét a földön OWNAGE, két lépés, stb-stb..

Kár volt pazarolni a sávszélességemet erre...

Rage47
meg is jött, 5.5 GB. majd nyomjatok képeket, véleményt :)
dante3
Mondjuk én a PoP-ot nem hasonlítanám a god of warhoz!<#wow3>
Játszottam mindkettõvel, és a videók alapján a kivégzések tényleg god of warra hasonlítanak!<#finom>

Na az király... az a kedvenc sorozatom ^^

Rage47
Annak sztem egész jó irányítása volt. Kivéve a 2. részt, az rajtam kifogott, sztem az a legnehezebb rész. :)
wedge31
Olyan mint a PoP.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
God of War-hoz hasonlítgatják. Az milyen volt?:) Amúgy sztem TPS akció lesz.
wedge31
Ha olyan lesz az irányitás mint a videokban akkor nekem felejtös.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én is kíváncsi vagyok a játékra, kár hogy tudom mi a vége xD (feltéve ha ugyanaz a játék sztorija, mint az óangol versé) Képek alapján nem tûnt rossznak. Amúgy ez inkább valami akció játék, vagy RPG lesz?

Rage47
Remélem jól megoldják az irányítást, meg optimalizálják is valamennyire.:) Gondolom ez is konzol átirat lesz...
reaper4
jónak tûnik :)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Rage47
A trailerek alapján a filmben a szereplõk mozgása nem vmi élethû :S Max a párbeszédekben :)
z99999
jah és a gémhez: sztem a film fényévekkel jobb lesz, de a játék sem lehet majd rossz.

Pszt.

z99999
lol kicsit sem gyanus, hogy nem gold, mégis van már hozzá pacs:D
vkit naon át fognak csûrni ezzel...

Pszt.

Enosh Chan
De a surface-ben is ugy csinalt a kis ize? :D BEOOOOOO

Beast Machine
Beowuff :D

Mint amikor böfögök, 'ázz :DDDDD

...vágod?

Enosh Chan
Kivancsi leszek :)

+fav

nekem tetszik<#smile>

Rage47
Jah videóban is nov. 13-át írtak. Az meg elég fura, hogy már most van hozzá patch:D
Egyébént konzolra és PC-re is egy idõben jelenik meg, ez is egy jó pont.:)Mert általában konzolra jelennek meg mostanában elõbb a játékok.
grebber
Valahol már megjelent a game!
Elvileg November 13-ára van irva.

Már Patch is van hozá!

Videók képek alapján nekem is nagyon tettszik a game!

Rage47
Érdekes, hogy még nincs(már van:) topikja ennek a játéknak. A videók alapján nekem tetszik, van benne egy kis Overlord-feeling is, mikor a csapatunkat kell irányítgatni... :)Továbbá tökéletes stresszoldónak ígérkezik...:D Sztem jobb lesz, mint a film.
Video
sg.hu cikk
← ElőzőOldal 7 / 7