345
Beowulf: The Game
-
#265 Hát megint toltam vele most 1,5 órát továbbra is sikertelenül.
Ami miatt kibaszott nehéz:
1. Ki kéne nyirni azt a kigyóhajú csajt mert öli embereimet mintha muszáj volt.
2. Megkléne menteni a csajokat (de volt hogy elsőt megmentettem már nem volt 1 emberem se és game over)
3. A kurva kard is eltörik. -
#264 persze nagyon hangulatos, jó kis game, de egy idő után rájössz, hogy minek játssz vele, mikor csak ideges leszel, és az idődet pazarolja:) -
#263 De még is van vmi varázsa, amikor az ember azt mondja, h most feltelepítem. Én már másodjára jártam így. Elsőre már a tuoriálnál felbaszódott az agyam, és le is uninstalláltam.
Másodjára mikor felinstaláltam, már annyit elértem, h eltudtam jutni a 4. epizódig xD -
#262 nem éri meg, csak szenvedni fogsz, mint mindenki
najó, persze élvezed is, de mikor már 14x kezdesz el egy mapot, akkor már idegesíteni fog:) -
#261 jajj ahol én voltam sokkal nehezebb. végigjátszásokban is írták... abba is hagytam ott:)
7.-ben csak gyorsnak kell lenni meg csapkodni kell -
#260 5-6 giga -
#259 Mekkora?ha azt elárulnátok?nem amit telepít hanem amit szednék? -
#258 Megéri... -
#257 Hy.megéri letölteni a gamet????Jó game imádom a hentelős gamekat főleg amiben sok és jó a grab. -
#256 Sajnos feladtam, ötszöri nekiesés után sem jött össze, mert vki mindig megdöglik! :P
Első benyomásom: Grafika szép, hangok kiválóak. Küldetések néhol gagyik, és nem tetszetősek a kombókkal együtt (néha).
Grafika: 7.2
Hangok: 9.5
Játszhatóság: 5.5
Hangulat: 8.8
Küldetések: 7.6
Összegzésem: 7.5 körüli -
#255 Nehogymár a 4.-nél feladd.Ha a 7-nél mondod azt megértem. :D
De én még bizok benne hogy valaha átviszem ezt a 7-eset. -
#254 Törölni fogom ezt a játékot. Pedig van vmi egyfajta varázslata a játék feelingnek. De valahogy nem akar bejönni... és ez köszönhető az agyatlan hentnek sajnos:( A 4. epizód teljesen átvág mint az AC legvégén lévő erdős területen jelenlévő 200 katonák lekaszabolásával, 1 versus 200. Képtelenség realitás terén, mármint ac-nál, de ez már off volt -
#253 Ezek még mind semmik mondom.
7. epizodnál lesz a kemény.
Meg kell védeni a lányokat hogy a nagy monszta ne vigye el őket ,de közben jönnek ellened és embereid ellen csomoan + olyan kigyóhajú nő is.Na erre aztmondom hogy nehéz. -
#252 Na meg volt xD... a space gomb volt.
Viszont most tartok Grendel anyja felé, és a barlang bejárata előtt egy csomó, hadosztálynyi barbár támad minket, 5 perc után a társaim meghallnak és Game over.
Nekem eddig tetszik ez a játék, amolyan klasszikusnak tűnik, csak sajnos a kombók meg hadseregnyi támadások szétcseszik ezt a játékot...:( -
#251 Nemtudom melyik gomb az hirtelen. -
#250 Te mivel csinátad meg? (combók) -
#249 Pedig beállításoknál irja mivel kell és müködött is nálam. -
#248 No akkor tisztázzom, h hol vagyok képpel. Gőzöm sincs, h mit kell itt zoomolni, végig zongoráztam a klaviaturát, de semmi, semmi ötlet sincs.
-
#247 Én még csak a 4.-ik epizódban vagyok... a Balkony-nál... kell beszéljek, de zoomolni kell, és nem tom h kell :O -
#246 Majd ha átvitted a 7.epizodot ird le hogy csináltad :D -
#245 Na legyőztem Grendelt. Megkaptama kürtöt mega kardot, és a Balkonban ZOOM-olnom kell, h beszéljek vele. Na ezt h kell? átnéztema controlert, de semmi...
ami ezekre vonatkozik: "R" gomb, meg "Mouse" (és ezt nem lehet átállítani) -
#244 Pffff. Nem csodálom, h nem komálják, pedig ez egy jó játék -is lehetne. Már rég túl vagyok a tengeri szörnyön, de azt a mocskos hajót nem tudom irányítani. A cél a morál erősítése, de valahogy mindig lemaradok...
asszem nem sokáig lesz fennt a gépemen ez a gém :D -
#243 Majd én is megprobálok full nyugodtan újra nekülni ennek a mocskos 7. epizodnak.Ha ez ilyen nehéz milyen lehet a többi :( -
#242 Na már csak kikéne végezzem, de mindig nem sikerül, mert kiejtem a kezemből a száját, és mewglóg...._:SSSSSSSSSSSS -
#241 Ez még az elején van nagyon le kell zuni a gyíkokat.
Amikor el akar kapni a szigeten elkapod azt megfelelö gombokat nyomogatva elintézed.
Ez nem nehéz.Gyakorlatilag amik lesznek a játék során ez nevetségesen könnyü azokhoz képest. -
#240 Itt mit kell csinálni?
Pedig nyomom azt, amit ki ír... press and hold key (Q-ra állítottam) -
#239 Nem mind a Crysis az eredeti. -
#238 És ez mind wrz, mi? xD -
#237 Épp ez az hogy ez az én hülyeségem :(
57 (megszámoltam) telepitett game van fennt azokból már 13-at végigvittem.Az a baj hogy a régi játékok amiket már végigvittem jobban tetszenek mint amik fentvannak és mire végigviszem az összeset újra összegyülnek a gamek :D
És még mennyi van ezeken kivül telepítetlenül te jó isten :( -
csabika1982 #236 nem vagy gyenge vazze,jól nyomod amúgy ezzel még játszasz -
dániel222 #235 mi a faszé van az h csak a menüben van kép?mikor kezdődene a Breccas challenge semmi sincs.se szín se formák csak fekete meg fehér vmik.miért?a gép simán bírja elvileg -
Örült kutya #234 Helló mindenki!
A játék angolul van meg, nem tudja valaki hogy lehet találni magyar nyelvi fájlokat? -
#233 jahh boccs.:D -
#232 4-5 ? 40 telepitett game van a gépemen azt mindig ahogy érzem! -
#231 áh akkor te több(4-5) játékot is játszol párhuzamosan?:) -
#230 Továbbrais #204-el görcsölök :( -
#229 elég hamar kifogott rajtad:D
vki végig tudta játszani ezt a játékot? -
csabika1982 #228 Azt hiszem nekem ennyi elég volt. -
ApPa123 #227 Thx -
csabika1982 #226 Én is most kezdem el a játékot