Beowulf
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami ezekre vonatkozik: "R" gomb, meg "Mouse" (és ezt nem lehet átállítani)
asszem nem sokáig lesz fennt a gépemen ez a gém 😄
Next PC upgrade: 2022
Amikor el akar kapni a szigeten elkapod azt megfelelö gombokat nyomogatva elintézed.
Ez nem nehéz.Gyakorlatilag amik lesznek a játék során ez nevetségesen könnyü azokhoz képest.
57 (megszámoltam) telepitett game van fennt azokból már 13-at végigvittem.Az a baj hogy a régi játékok amiket már végigvittem jobban tetszenek mint amik fentvannak és mire végigviszem az összeset újra összegyülnek a gamek 😄
És még mennyi van ezeken kivül telepítetlenül te jó isten 😞
A játék angolul van meg, nem tudja valaki hogy lehet találni magyar nyelvi fájlokat?
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Supported OS : Windows XP / Vista
Processor : Pentium IV 3.0 GHz or AMD 3000
RAM : 1GB RAM
Video Card : Nvidia 6800 / ATI X1600
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX : DirectX 9.0c (included on DVD)
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free
PC hardware recommended requirements
Supported OS : Windows XP / Vista
Processor : Intel Core 2 duo 4400 or AMD X2 4800+
RAM : 2GB RAM
Video Card : Nvidia 7900 / ATI X1900
Sound Card : DolbyDigital 5.1 and EAX 4.0 compatible
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free
Segítsetek légyszi,most kezdtem a gamét a hajón vagyok ahol a command interface gombbal kéne parancsot adni az embereknek csak fogalmam sincs melyik az a gomb,már mindent végignyomogattam,de semmi.Amúgy nagy hülyeség hogy így írja ki,azt találd meg. Meg a controls-ban sem találtam. De az is lehet hogy csak én vok hülye 😄
Elõre is köszi !
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
neked sikerult? ha igen, ird ma lecci h hogy csinaltad
Egy Prince Of Persia-ban még elment volna ennyi ügyességi mászkálós nyomogatós feladat, de ettõl valahogy többet vártam volna...
rohatt idegesito, nem tuggya vki mi lehet a gond?
nem sok játék fogott ki rajtam, de ez...
Embereim mindig meghalnak.Van ez a hülye kinézetû csaj azt kéne kinyirni és akkor szerintem nem lenne gond az embereimmel mert az megbabonázza vagy mitcsinál velük és cska mennek az emberim mint a zombik.De ha a csajra forditom a figyelmem akkor meg a csajt öli meg a behemot 😞
Volt pár játék amin ideges lettem de ez túlszárnyalja mindet!
Most az Episode 7-nél görcsölök 38%-nál. Amikor jönnek nagy monszták <#nevetes1>#nevetes1> és vinnék el a hölgyeket.No nekünk ezt kell megakadályozni.
És két véglet szokott lenni már 200000. nekifutásra is már gyakorlatilag idegbeteg vagyok tõle le is tettem😄.Egyik az hogy a behemot megöli a csajt, a másik pedig közben özönlenek csomoan azt meghal összes emberem amik kb csak disznek vannak mert harcolni azt minek.
És ez 38%-nál.Agyilag leépült elmerokkant leszek ha ezt valaha végigviszem,de akkor az uninstall olyan örömteli lesz hogy ihaj.
A konzolos és a PC-s verzió között van különbség?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®