Beowulf

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Na legyõztem Grendelt. Megkaptama kürtöt mega kardot, és a Balkonban ZOOM-olnom kell, h beszéljek vele. Na ezt h kell? átnéztema controlert, de semmi...
ami ezekre vonatkozik: "R" gomb, meg "Mouse" (és ezt nem lehet átállítani)

Prince23
Pffff. Nem csodálom, h nem komálják, pedig ez egy jó játék -is lehetne. Már rég túl vagyok a tengeri szörnyön, de azt a mocskos hajót nem tudom irányítani. A cél a morál erõsítése, de valahogy mindig lemaradok...
asszem nem sokáig lesz fennt a gépemen ez a gém 😄

grebber
Majd én is megprobálok full nyugodtan újra nekülni ennek a mocskos 7. epizodnak.Ha ez ilyen nehéz milyen lehet a többi 😞

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Na már csak kikéne végezzem, de mindig nem sikerül, mert kiejtem a kezembõl a száját, és mewglóg...._:SSSSSSSSSSSS

grebber
Ez még az elején van nagyon le kell zuni a gyíkokat.
Amikor el akar kapni a szigeten elkapod azt megfelelö gombokat nyomogatva elintézed.
Ez nem nehéz.Gyakorlatilag amik lesznek a játék során ez nevetségesen könnyü azokhoz képest.

Prince23
Itt mit kell csinálni?

Pedig nyomom azt, amit ki ír... press and hold key (Q-ra állítottam)

grebber
Nem mind a Crysis az eredeti.

Prince23
És ez mind wrz, mi? xD

grebber
Épp ez az hogy ez az én hülyeségem 😞
57 (megszámoltam) telepitett game van fennt azokból már 13-at végigvittem.Az a baj hogy a régi játékok amiket már végigvittem jobban tetszenek mint amik fentvannak és mire végigviszem az összeset újra összegyülnek a gamek 😄
És még mennyi van ezeken kivül telepítetlenül te jó isten 😞

nem vagy gyenge vazze,jól nyomod amúgy ezzel még játszasz

mi a faszé van az h csak a menüben van kép?mikor kezdõdene a Breccas challenge semmi sincs.se szín se formák csak fekete meg fehér vmik.miért?a gép simán bírja elvileg
Helló mindenki!
A játék angolul van meg, nem tudja valaki hogy lehet találni magyar nyelvi fájlokat?

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Rage47
jahh boccs.😄
grebber
4-5 ? 40 telepitett game van a gépemen azt mindig ahogy érzem!

Rage47
áh akkor te több(4-5) játékot is játszol párhuzamosan?😊
grebber
Továbbrais #204-el görcsölök 😞

Rage47
elég hamar kifogott rajtad😄

vki végig tudta játszani ezt a játékot?
Azt hiszem nekem ennyi elég volt.

Thx

Én is most kezdem el a játékot

PC hardware minimum requirements

Supported OS : Windows XP / Vista
Processor : Pentium IV 3.0 GHz or AMD 3000
RAM : 1GB RAM
Video Card : Nvidia 6800 / ATI X1600
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX : DirectX 9.0c (included on DVD)
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free

PC hardware recommended requirements

Supported OS : Windows XP / Vista
Processor : Intel Core 2 duo 4400 or AMD X2 4800+
RAM : 2GB RAM
Video Card : Nvidia 7900 / ATI X1900
Sound Card : DolbyDigital 5.1 and EAX 4.0 compatible
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 8.0 GB free

Helló a járékhoz sm 3.0-ás vga kell??????

grebber
Megfelelõ ütemben nyomkodni a gombokat!

Prince23
Egy tengeri sárkánnyal kell megküzdjek... még az elején vok. De az istennek sem akar összejönni a combo. pedig nyomom a jobbra nyílt, de semmi😞 mit kell ott tenni?

RedDevilsza
Ja tényleg azt valaki nem tudjja hogy az miért lehet, hogy qaz ilylen bosspüfölõs részeknél szegény beowulf a levegõt csapkodja a szörny helyett? 😄 elég mókás amikor grendol fekszik a földön a kari meg csapkodja a homokot tõle 2 méterre, szal szét van csúszva az egész! ektek volt ilyen probléma?

RedDevilsza
tabtól ctrl-ig próbálgasd, az egyik tuti az lesz csak már nem tudom melyik

Sziasztok!
Segítsetek légyszi,most kezdtem a gamét a hajón vagyok ahol a command interface gombbal kéne parancsot adni az embereknek csak fogalmam sincs melyik az a gomb,már mindent végignyomogattam,de semmi.Amúgy nagy hülyeség hogy így írja ki,azt találd meg. Meg a controls-ban sem találtam. De az is lehet hogy csak én vok hülye 😄

Elõre is köszi !
koszi, ez segitett 😊
grebber
Ha neten lenne már ittis lenne tehát nincsen!

balee4
tényleg magyar felirata van vkinek a game-hez? (magyarul jött ki)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Szal ctrl+alt+del játék közben, rákattintasz a 'folyamatok' fülre, kikeresed a 'beowulf.exe'-t, jobb gomb az exe-n és affinitás beállítása, itt a 1. CPU-t (ha Quad-od van még 2-t) letiltod. (leveszed a pipát)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

igen, es ugy be jon a feladat kezelo, es ott hogy kell?

neked sikerult? ha igen, ird ma lecci h hogy csinaltad
balee4
Na visszaolvastam, megpróbálom, ctrl+alt+del-el játék közben letiltani az egyik magot.

balee4
Hogyan tudnám egy magra állítani a procimat? Egy Core 2 Duo E6750-em van és iszonyú gyors a game? Kell hozzá egy külön progi?

es azt hol kell? 😄
De kitartóak vagytok azért, én már a legelsõ mázdmeg a hegyet és fuss versenytnél kiábrándultam, de aztán a hajós rész kikészített végleg 😊
Egy Prince Of Persia-ban még elment volna ennyi ügyességi mászkálós nyomogatós feladat, de ettõl valahogy többet vártam volna...

Rage47
próbáld egy magra állítani a procidat
hi all, nekem az a problemam lenne h a game igy nagy fel gyorsitva megy
rohatt idegesito, nem tuggya vki mi lehet a gond?
Rage47
kösz^^ ettõl függetlenül én is töröltem, pedig nagy rajongója voltam a játéknak 😄
nem sok játék fogott ki rajtam, de ez...
grebber
Akkor fogad teljes elismerésem!

Rage47
az még a legkönnyebbek közé tartozik, nekem 1.-re sikerült😊
grebber
Megint megnéztem ezt a 7. episode-ot mondom hátha.De nem 😞
Embereim mindig meghalnak.Van ez a hülye kinézetû csaj azt kéne kinyirni és akkor szerintem nem lenne gond az embereimmel mert az megbabonázza vagy mitcsinál velük és cska mennek az emberim mint a zombik.De ha a csajra forditom a figyelmem akkor meg a csajt öli meg a behemot 😞
Volt pár játék amin ideges lettem de ez túlszárnyalja mindet!

Ja engem is idegesitett ugy hogy uninstall volt...<#falbav>

grebber
Nem szar csak számomra pl nehéz.
Most az Episode 7-nél görcsölök 38%-nál. Amikor jönnek nagy monszták <#nevetes1> és vinnék el a hölgyeket.No nekünk ezt kell megakadályozni.
És két véglet szokott lenni már 200000. nekifutásra is már gyakorlatilag idegbeteg vagyok tõle le is tettem😄.Egyik az hogy a behemot megöli a csajt, a másik pedig közben özönlenek csomoan azt meghal összes emberem amik kb csak disznek vannak mert harcolni azt minek.
És ez 38%-nál.Agyilag leépült elmerokkant leszek ha ezt valaha végigviszem,de akkor az uninstall olyan örömteli lesz hogy ihaj.

Nagy szar ez a játék, az irányitása meg pfüü<#shakehead><#shakehead>

ha nem hallok játék közben szinte semmi hangót az mér lehet beszéd közbe is csak tátognak meg hasonlók
FLeT
csá nép!
A konzolos és a PC-s verzió között van különbség?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

f
Búék mindenkinek
hello hogy kell játszani itt?