Beowulf

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elindítom az autorunt rámegyek a setupra és nem telepít

Prince23
Érthetetlen xD

a setup file megvan az egész minden csak hiányzik 1 file a Setup file van autorun elinditom rákattintok a setupra de nem indítja el mert hiányzik a setup file😄

The Protector
Most akkor mi nincs?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hy megvan a game de sajnos hiányzik 1 file a setup file van autorun de nincs setup és nem tudja elkezdezdeni a telepítést HELP valaki átküldené??, vagy link?????THX

The Protector
Nincs demo sajnos.RLD cracken kívûl van még vmi?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Szedjél le akkor egy demót, ha van. És ha tetszik, csak akkor. Valóban szép játék, csak elcseszték ezzel a megszabott reflex játékokkal... de alapjából véve még egy pár jelenet is nagyon feelinges volt a kombókkal. Tér nagyon kicsi és lineáris, csõlátás jellemzi. nem rossz játék ez, de idegesítõ is tud lenni nagyon soxor.

The Protector
Sehogy sem megy.Akkolátatlanban leszarozom a gamet.Pedig tetszik.

The Protector
Hát.majd akkor leszedem még1x máshonnan.most crc ellenõrzést végeztem,nem volt hiba.újrabontottam az isot.Így semjó.Sajnos.De köszi a segítséget.

A megoldás rendkívül egyszerû The Protector.TÖLDS LE MÉG 1X-r.nekem is ezt csinálta eleinte aztán letöltöttem máshonnan és az ment.bár nem rendesen mer nem látok semmit mer nincsenek színek meg formák csak foltok de ez a z én gépem baja😞.Szóval szedd le még 1x-r máshonnan akkor sztem megoldódik a gond.nekem jó lett.

grebber
Nekem meg az új billenytûzetem nem müködik a játékban 😞 Nem reagál semmire sem 😞
Visszadugom a régit egybõl jó.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Ez vmi nagyon nagy rejtély... nekem is rld van.

The Protector
Vki vmi ötlet?

The Protector
Nem megy sehogy sem sajnos.yasuval is próbáltam

The Protector
Ok.ittvan másik.megnézem hátha jó.kössz a linket.

Prince23
The Protector
Így csináltam akkor is szar.

Prince23
No akkor törld le...és újból 😄
1. Install the game
2. install patch, aztán crack

The Protector
Aha.Ezt próbáltam de nem megy.

Prince23
Patcheld fel elõször, aztán crackeld.
Ugye Rld?

The Protector
h indíthatom el?

The Protector
hy.nem indul el a game.az exe hibát lészlelt ezért leáll.ezzel fogad.van vmi mód patchel is ezt csinálja

Rage47
sztem ott tartottam én is, mindenki csak 11.-ig jutott.d.😄😄
grebber
Kellene save game fájl azt kihagyom a 7. edpizodot.
De csak 11 epizodosat találtam.

Prince23
Inkább Unistall 😄 a 4.-ik epizódik zsír király a játék...
fõleg mikor a hajót kellett irányítani, és a hab a tortán Grendel elõcsalogatása volt az mámori ének zajra! Tiszta morált adott még nekem is. Hangszórór fel is húztam ezeknél a részeknél (hajó irányítás, Grendel csapda)

grebber
lol akkor meg ugyanugy game over mert a szörny elviszi a csajt.
Mindegy lehet én is feladom mert esélyt nemlátok at átvitelére.

Rage47
hát mikor Rage módban vagy, menj távolabb a társaktól... 😄
grebber
Ez a legkevesebb gond a kard eltörés csak mondtam.
És ha még ezsem elég a felesztõk ügyesen megcsinálták hogy a csapattársad is szét lehessen verni ha közelvan gratula basszák meg.
Legalább menet közben lehetne menteni akkor nem lene gond egy szál sem.

Rage47
én kard után váltottam bármire amit találtam. asszem vmilyen dárda vagy ilyesmi
Prince23
Na ja, az a rohadt kard, pedig a 3. epizód után kaptunk egy kardot a cinematic trailerben, amit mi is tudunk irányítani, már mint abeszédeket.
Ekkor ezt mondtam magamba:
Végre már! Mosmár nem fog eltörni a kard! XD

grebber
Hát megint toltam vele most 1,5 órát továbbra is sikertelenül.
Ami miatt kibaszott nehéz:
1. Ki kéne nyirni azt a kigyóhajú csajt mert öli embereimet mintha muszáj volt.
2. Megkléne menteni a csajokat (de volt hogy elsõt megmentettem már nem volt 1 emberem se és game over)
3. A kurva kard is eltörik.

Rage47
persze nagyon hangulatos, jó kis game, de egy idõ után rájössz, hogy minek játssz vele, mikor csak ideges leszel, és az idõdet pazarolja😊
Prince23
De még is van vmi varázsa, amikor az ember azt mondja, h most feltelepítem. Én már másodjára jártam így. Elsõre már a tuoriálnál felbaszódott az agyam, és le is uninstalláltam.
Másodjára mikor felinstaláltam, már annyit elértem, h eltudtam jutni a 4. epizódig xD

Rage47
nem éri meg, csak szenvedni fogsz, mint mindenki
najó, persze élvezed is, de mikor már 14x kezdesz el egy mapot, akkor már idegesíteni fog😊
Rage47
jajj ahol én voltam sokkal nehezebb. végigjátszásokban is írták... abba is hagytam ott😊
7.-ben csak gyorsnak kell lenni meg csapkodni kell
Prince23
5-6 giga

The Protector
Mekkora?ha azt elárulnátok?nem amit telepít hanem amit szednék?

Prince23
Megéri...

The Protector
Hy.megéri letölteni a gamet????Jó game imádom a hentelõs gamekat fõleg amiben sok és jó a grab.

Prince23
Sajnos feladtam, ötszöri nekiesés után sem jött össze, mert vki mindig megdöglik! 😛
Elsõ benyomásom: Grafika szép, hangok kiválóak. Küldetések néhol gagyik, és nem tetszetõsek a kombókkal együtt (néha).
Grafika: 7.2
Hangok: 9.5
Játszhatóság: 5.5
Hangulat: 8.8
Küldetések: 7.6
Összegzésem: 7.5 körüli

grebber
Nehogymár a 4.-nél feladd.Ha a 7-nél mondod azt megértem. 😄
De én még bizok benne hogy valaha átviszem ezt a 7-eset.

Prince23
Törölni fogom ezt a játékot. Pedig van vmi egyfajta varázslata a játék feelingnek. De valahogy nem akar bejönni... és ez köszönhetõ az agyatlan hentnek sajnos😞 A 4. epizód teljesen átvág mint az AC legvégén lévõ erdõs területen jelenlévõ 200 katonák lekaszabolásával, 1 versus 200. Képtelenség realitás terén, mármint ac-nál, de ez már off volt

grebber
Ezek még mind semmik mondom.
7. epizodnál lesz a kemény.
Meg kell védeni a lányokat hogy a nagy monszta ne vigye el õket ,de közben jönnek ellened és embereid ellen csomoan + olyan kigyóhajú nõ is.Na erre aztmondom hogy nehéz.

Prince23
Na meg volt xD... a space gomb volt.
Viszont most tartok Grendel anyja felé, és a barlang bejárata elõtt egy csomó, hadosztálynyi barbár támad minket, 5 perc után a társaim meghallnak és Game over.
Nekem eddig tetszik ez a játék, amolyan klasszikusnak tûnik, csak sajnos a kombók meg hadseregnyi támadások szétcseszik ezt a játékot...😞

grebber
Nemtudom melyik gomb az hirtelen.

Prince23
Te mivel csinátad meg? (combók)

grebber
Pedig beállításoknál irja mivel kell és müködött is nálam.

Prince23
No akkor tisztázzom, h hol vagyok képpel. Gõzöm sincs, h mit kell itt zoomolni, végig zongoráztam a klaviaturát, de semmi, semmi ötlet sincs.

Prince23
Én még csak a 4.-ik epizódban vagyok... a Balkony-nál... kell beszéljek, de zoomolni kell, és nem tom h kell 😮

grebber
Majd ha átvitted a 7.epizodot ird le hogy csináltad 😄