345
Beowulf: The Game
-
#305 Hy.Vki megszánna egy mentéssel.Az a mentés kéne ami közvetlenül a hajózás után van mert akadozik a game és lehetetlen megcsinálni.Vki kérem segítsen. -
ApPa123 #304 Fölvettelek -
ApPa123 #303 Ok thx -
#302 Felveszel msn-re és átküldöm.Ennyi. -
ApPa123 #301 mind1 Ha valaki el tudja küldeni akkor külje már elt THX -
#300 Nincs fennt a gépen... meg össze kéne illesszem újra tc-vel, mert ketté osztottam, 2 lemezen van.
ami túl sok idő... -
ApPa123 #299 el tudnád küldeni???? [email protected] PLS!!! -
#298 Így már igen :) -
ApPa123 #297 reélem így lehet érteni -
ApPa123 #296 a setup.exe hiányzik pár száz kb nem sok -
ApPa123 #295 Elindítom az autorunt rámegyek a setupra és nem telepít -
#294 Érthetetlen xD -
ApPa123 #293 a setup file megvan az egész minden csak hiányzik 1 file a Setup file van autorun elinditom rákattintok a setupra de nem indítja el mert hiányzik a setup file:D -
#292 Most akkor mi nincs? -
ApPa123 #291 Hy megvan a game de sajnos hiányzik 1 file a setup file van autorun de nincs setup és nem tudja elkezdezdeni a telepítést HELP valaki átküldené??, vagy link?????THX -
#290 Nincs demo sajnos.RLD cracken kívűl van még vmi? -
#289 Szedjél le akkor egy demót, ha van. És ha tetszik, csak akkor. Valóban szép játék, csak elcseszték ezzel a megszabott reflex játékokkal... de alapjából véve még egy pár jelenet is nagyon feelinges volt a kombókkal. Tér nagyon kicsi és lineáris, csőlátás jellemzi. nem rossz játék ez, de idegesítő is tud lenni nagyon soxor. -
#288 Sehogy sem megy.Akkolátatlanban leszarozom a gamet.Pedig tetszik. -
#287 Hát.majd akkor leszedem még1x máshonnan.most crc ellenőrzést végeztem,nem volt hiba.újrabontottam az isot.Így semjó.Sajnos.De köszi a segítséget. -
dániel222 #286 A megoldás rendkívül egyszerű The Protector.TÖLDS LE MÉG 1X-r.nekem is ezt csinálta eleinte aztán letöltöttem máshonnan és az ment.bár nem rendesen mer nem látok semmit mer nincsenek színek meg formák csak foltok de ez a z én gépem baja:(.Szóval szedd le még 1x-r máshonnan akkor sztem megoldódik a gond.nekem jó lett.
-
#285 Nekem meg az új billenytűzetem nem müködik a játékban :( Nem reagál semmire sem :(
Visszadugom a régit egyből jó. -
#284 Ez vmi nagyon nagy rejtély... nekem is rld van. -
#283 Vki vmi ötlet? -
#282 Nem megy sehogy sem sajnos.yasuval is próbáltam -
#281 Ok.ittvan másik.megnézem hátha jó.kössz a linket. -
#280 Akkor keress hozzá cracket. -
#279 Így csináltam akkor is szar. -
#278 No akkor törld le...és újból :D
1. Install the game
2. install patch, aztán crack -
#277 Aha.Ezt próbáltam de nem megy. -
#276 Patcheld fel először, aztán crackeld.
Ugye Rld? -
#275 h indíthatom el? -
#274 hy.nem indul el a game.az exe hibát lészlelt ezért leáll.ezzel fogad.van vmi mód patchel is ezt csinálja -
#273 sztem ott tartottam én is, mindenki csak 11.-ig jutott.d.:D:D -
#272 Kellene save game fájl azt kihagyom a 7. edpizodot.
De csak 11 epizodosat találtam. -
#271 Inkább Unistall :D a 4.-ik epizódik zsír király a játék...
főleg mikor a hajót kellett irányítani, és a hab a tortán Grendel előcsalogatása volt az mámori ének zajra! Tiszta morált adott még nekem is. Hangszórór fel is húztam ezeknél a részeknél (hajó irányítás, Grendel csapda) -
#270 lol akkor meg ugyanugy game over mert a szörny elviszi a csajt.
Mindegy lehet én is feladom mert esélyt nemlátok at átvitelére. -
#269 hát mikor Rage módban vagy, menj távolabb a társaktól... :D -
#268 Ez a legkevesebb gond a kard eltörés csak mondtam.
És ha még ezsem elég a felesztők ügyesen megcsinálták hogy a csapattársad is szét lehessen verni ha közelvan gratula basszák meg.
Legalább menet közben lehetne menteni akkor nem lene gond egy szál sem. -
#267 én kard után váltottam bármire amit találtam. asszem vmilyen dárda vagy ilyesmi -
#266 Na ja, az a rohadt kard, pedig a 3. epizód után kaptunk egy kardot a cinematic trailerben, amit mi is tudunk irányítani, már mint abeszédeket.
Ekkor ezt mondtam magamba:
Végre már! Mosmár nem fog eltörni a kard! XD