Valódi da Vinci kódot találtak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Kara kánként folytatom tanításom.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha ez rekviem akkor amit én írtam az 5 felvonásos opera, ki ez a buta farok és miért kapott ekkora nyilvánosságot és ha neki fizettek ezért nekem is fizetnének? mer van számtalan hasonló értelmes ötletem!
Balumann"
MP3-ban van tömörítve! ;-D
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Senki nem tudja biztosan hogy nézett ki eredetileg, a kortásai leírása alapján nem úgy ahogy most...
Ennyit a kódról, ami nagy valószínûséggel belemagyarázás...
"gondolta a fene"
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Heszky"
Ha viszont a derékszöghöz, ami köztudottan 90 fok, hozzáadjuk a 10 Apostolt, mert ugye Mária Magdaléna nem férfi, Júdás meg áruló, akkor pont 100 fokot kapunk, ami a víz forráspontja.
Ez nem lehet véletlen!
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Blackmail the Universe
a Mindent Látó Szem :-))
Mellesleg meg megint egy értelmetlen mondatrész a cikkben:
"hogy én magam találok rá dekódolva Leonardo titkos üzenetét"
Mibõl állna egyszer végigolvasni a cikket, mielõtt kiekerül az oldalra...?
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
(Különben is, az összeesküvés elméletekben az a jó, hogy minden létezõ tény az agybeteg kitaláló által megalkotot baromságot igazolja, míg másik nemnormálisnál ugyan azon tények annak ellenkezõjét.)
egyesek mindenre rá akarják sütni azt a bizonyos bélyeget.
:) Nagyon tetszett ember :) Nálad a pont :P :)
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Mindjárt kideríti, hogy Vinci egy frusztrált zsidó volt. Tudtomal nem is tudtt héberül. Ehh..
Ennél csak az a jobb amikor Marinéni lekvárjából kiolvasom a világegyetem keletkezésének történetét.
(
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A héber betûk utalhatnak a kabbalára is, ahol minden betûnek számértéke, a szavaknak rejtett tartalmuk van. E rejtett tartalmakról Zóhár könyvében olvashatunk. Úgy hatnak, mint varázsigék, a rabbinista zsidóság K.u. I. századi kialakulása idején. Ez valódi mágia, de a mágiát inkább a misztika mellékjelenségének tartják. Hatott rá az újplatonizmus is.
A képen az apostolok hármas csoportokba rendezõdnek, Jé-tõl még el is húzódnak, mintha valami rossztól tartanának. Sõt gyanakodva súgnak össze, mutogatnak rá. Jézus látszólag maga elé meredve ül. Kicsit jobbra sandít, jobb kezével valamit el akar venni az asztalról. Igenám, de egy apo is nyúl (balkézzel) azért a valamiért. Ki lesz a gyorsabb? Jé- lába nem is látszik a képen, pedig lehet, hogy a lábak is fontosak a kotta, a ritmus szempontjából.
A türelem rozsdát terem.
Egy háború vessen véget az összesnek...
Egy háború vessen véget az összesnek...