Valódi da Vinci kódot találtak

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picizöldfül
Neked is ez jutott eszedbe?😄DDDDDDDDD (sp rulz?😄😊

Ez nem más, mint a vallás bújtatott marketingje. A reklámszakmában már rég ismert a dolog, hogy nem az a lényeg, hogy mit mondanak valamirõl, a lényeg, hogy beszéljenek róla az emberek. Az egyházak folyamatosan veszítik el a befolyásukat, így bármi misztikusnak látszó dolog jól jön nekik.

Egyébként meg - elismerve, hogy Leonardo nagy mûvész volt -, miféle titkokat, és honnan tudott volna csakis õ?
akyyy
nékem is.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

várj, ez már megtörtént!

http://hosted.ap.org/specials/interactives/_audio/davinci_music.mp3

Kensin
Sõt, a festményt olyan különös jpg kódolással mentette le a mennyezetre, amit ha a tudósok megnyitnak, az agyukba kerül a vírus, ami lassan idiótát csinál belõlük.
zeus89
ez egy goaud nyelv 😊

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
Da Vinci tudott az UFOkrol .... az 100% 😊 az is benne van ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Ott a pont! 😊
azért valljuk be okos ember volt ez a da Vinci.
Ilyen képet összehozni amibe ennyi fasságot bele lehet magyarázni ezzel lekötve az utókor "tudósait"...

A legkézenfekvöbb megoldás még mindig az hogy szent Péter egy nyúl volt😄

A türelem rozsdát terem.

Nagy hülyeség!Én zenélgetek és ez simán a Tankcsapda-Legjobb méreg bevezetõ bassztabja!!<#idiota><#idiota>

Kíváncsi vagyok arra a zenére.

Halo 2 végigjátszás is ott van!

Akármit belelehet ebbe a képbe magyarázni csak ész kell hozzá...

Nekem olvasás közben a Jim Carry film, a 23-mas szám jutott eszembe, hasonlóan erõltetett az egész.

Tomalak
Sõt ha nagyon odafigyelünk még egy csodafinom óhéber étel elkészítésének a receptjét is megkapjuk. 😄
Erdekes. Bar ez is olyan, mint a verselemzes, meg olvassuk ki a Bibliabol a jovot. Mindenki azt hoz ki belole, amit akar.

\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"

← ElőzőOldal 2 / 2