49
Criss Angel,David Blaine a világ mágusai. Valóság vagy trükk? Lehetetlen vagy lehetséges?
  • Dzsini
    trükk, több felvételnél látszik, hogy a színészek túljátszanak, túl hamar/rosszkor lepődnek meg...
    felveszik 50szer, a legjobban sikerültekből összerakják a homevideot.

A kettétépősről pedig:Rose Siggins, egy (gyakorlatilag) alsó test nélkül született nő, járógéppel.
  • Alexease
    Google/YouTube Video -> Criss Angel :)
  • Dave John
    Hmm vannak videók?Szívesen megnéznék párat
  • LordVenom
    Igen,ez természetes,hogy mindenki azt gondolja,trükk. Én is. Sok magyarázatot láttam/olvastam rá,de egyik sem hihető. Pl.:levitálásra is azt mondják,hogy lábujjhegy,és látószög kérdése. Vannak valami műláb hülyeségek is a magyarázatba,de milyen műláb kell ahhoz,hogy átrepüljek egy fát? :DD Ezt csak kameratrükkel lehet megoldani,akkor viszont ott mindenki beépített ember. Ráadásul mind színész,mert hitelesebben alakítják a megdöbbenést,mint a magyar színészek nagyrésze. :))
    Láttátok,mikor Criss kettétépi a nőt? Arra is volt magyarázat,de elég gyenge,pedig marhára kíváncsi lennék rá,hogy lehet fizikai lehetetlenségeket megoldani...
  • Alexease
    Hivatasos illuzionista, buvesz, kaszkador, stb., vagyis ebbol el. Nem az a kerdes hogy kamu, mert termeszetesen az (:D), hanem hogy hogyan csinalja:)

Copperfiled azert (volt) latvanyos, mert (elsokent?!) utcara, nagyszinpadra, filmre vitte a trukkoket, nagy felhajassal.

C.A.-ban az a plusz, hogy kezikameras, home videos megoldasok vannak, amitol meg "hihetobbnek tunik". De ettol meg ugyanugy megrendezett, fizetett showmusor;)

Nem gondolhatja senki komolyan, hogy ha valaki tudna vizen jarni, repulni, falon atmenni, stb., az ilyen lazan ugykodhetne, weboldala lenne, tv-ben mutogatnak:)
  • Lyan Kyj
    Ahogy Dzsini is mondja, ők BŰVÉSZEK.
  • Dzsini
    elég sok a leleplező videó is, mind Angelnél, mind Blaine-nél (Copperfieldről nem is beszélve)... azokat megnézve már nem tűnik elérhetetlennek, lehetetlennek, sőt egész sok bennük a hiba, amit persze elsőre nem veszünk észre.

Az pedig, hogy vannak-e ilyen mentális képességek megint más kérdés, de nem sok köze van ezekhez az utcai/színpadi mágusokhoz.

• mikike
    mi a valóság?
  • LordVenom
    Már régóta nézegetem Criss Angel és David Blaine videóit. Tudom volt már egy konkrét David B. topic is régen. Érdekelne ki hogy vélekedik ezekről az elképesztő dolgokról. Józan ésszel azt mondom trükk,de lehetetlennek tűnik megmagyarázni. Vajon vannak olyan mentális képességek,ami elérhetővé tesz elérhetetlennek tűnő dolgokat? Van mágia,ami működik trükk nélkül? Vagy csak szemfényvesztés hosszú és precíz előkészülettel?