Viva Pinata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
nincs magyar felirat, de nem is szükséges hozzá, kevés a szöveg.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
a daisyk is csak magas fûben nõnek, ha jól tudom. szóval nekem még azt ki kell gazdálkodnom, és csak azután tudom termeszteni, amit a nyulak megesznek, és szaporodni kezdenek (mint a nyulak, hehe). szóval tényleg elég összetett a játék, a 3+ korosztály elég rosszul lett belõve
Amúgy kipróbáltam a "vízi világot", egy kert, aminek kb. 80%-a víz. Jöttek is a kacsák és a békák szép számmal, így azokat tenyésztem itt. Jönnének a gõték is, de azok állandóan balhéznak a békákkal (hehe), így ha be is költözik, egybõl eladom (1000 mani). Békákat állandóan etetem zöld pillangóval, hogy szaporodjanak, így azoknak daisy-t kell ültetni és watercress-t, hogy bezöldüljenek. A kacsák harangvirágot esznek, így azokból is van mindig elég.
A kacsákra elvileg nemsokára jönnek a krokodilok! Szegény Dodó Kacsa és Hápi Kacsa nem sok jó elé néz! Hehe! 😄
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ha egy teljesen ugyanolyan építesz, akkor nagyjából ugyanazok az állatok fognak menni.
De ha csinálsz pl. egy magasfüveset, egy 90%-ában tavat, vagy fával telit, vagy akármi mást, azokba más és más állat fog menni.
pók
borz
kutya
pávián
nyúl
ölyv
méh
kanári
unikornis
víziló
majom
csirke
krokodil
varjú
szarvas
sárkány
szitakötõ
sas
elefánt
grizli
kígyó
sün
maki
bárány
ló
kaméleon
yeti
lúd
macska
béka
mosómedve
farkas
tehén
moly
egér
gõte
papagáj
malac
póni
róka
vakond
galamb
kacsa
hangya
disznó
szentjánosbogár
oroszlán
szalamander
kígyó
denevér
veréb
hattyú
hód
sikló
légy
kukac
pillangó
zebra
Illetve néhány állat "sour" változata, vagy pl. kétfejû kígyó.
Lehet új kertet nyitni, ekkor már tutorial nincs, és szemét sincs, amit el kell takarítani, hanem egy üres területet kapsz (elsimítani még el kell). Minden unlockolt dolgod megmarad (szint, segítõk, ásó, fejlesztések...), és a pénzedet is átviszed.
Egyik kertbõl a másikba a postával tudsz küldözgetni mindenfélét.
Érdemesebb 3-4 fajtát maximum, és inkább több kertet gondozni egyszerre, nem egyet.
Kipróbálom ma, kicsit szortírozok, meg pakolgatok (pl. kacsák, nyulak, disznók egyben, rókák, mókusok másikban, stb.)
Sikerült már valakinek megszelídíteni a "sour" pinata-kat?
Igen, kéri a termékkódot.
A PC verzió "rendes", gyakorlatilag az Xbox360-as verzióval megegyezõ.
Azért egy tipp a könnyû pénzszerzéshez:
Ássunk 4-5 gödröt, és vessünk bele chilli-magot.
Öntözzük meg õket, max. az elsõ kék levélig.
Vegyünk PIROS fertilizer-t, és minden tõre szórjunk 3 adagot.
Így lesz szép óriáscsilink, ami 400 pénzt ér "fejenként".
Ezt egymás után ismételgetve egész hamar össze lehet szedni a szükséges pénzt.
bye
Nyelvi file-ok csak a következõk:
spanyol, svéd, kínai, norvég, lengyel, portugal, szlovák, spanyol, olasz, koreai, francia, német, holland, angol, cseh.
Tehát magyar nincs.
Ez amúgy egy ilyen sandbox jellegû játék. Neveled, növeszted a kerted, jönnek új jószágok, lehet õket pároztatni, ekkor eljárják a szuper párzási-táncukat. 😊
Nem tudom mi lehet a vége - ha van egyáltalán -, még csak 1-2 napja játszom vele. De nagyon jó játék!
gamertag: kenobita
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.