Viva Pinata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Here is a list of which plants take which fertilizer.
RED
Apple Tree
Chilli
Poppy
YELLOW
Banana Tree
Buttercup
Corn
Daisy
Sunflower
ORANGE
Bird of Paradise
Carrot
Pumpkin
PURPLE
Blackberry Bush (bushes are counted as trees)
Nightshade Bush
Snapdragon
Tulip
Turnip
Water Lily
BLUE
Bluebell
Gem Tree
BROWN
Bullrush
Fir Tree
Hazel Tree
Monkeynut Tree
GREEN
Gooseberry Bush
Oak Tree
Orchid
Watercress
forrás: gamefaqs.com
gamertag: kenobita
1. Már benépesített kertben:
Békák mindígy veszekednek, ha beköltözik, márpedig be fog, akkor egybõl eladom.
Napraforgókat ültetek, 10-20-at a virága 100, a szára 50 pénz.
Elég jól hangzik a csilis dolog, ezt még nem próbáltam, de ma ki fogom (lentebb írták)
2. Üres kertben, (ne legyenek állatok)
Vénusz pinata csapda magot vetek, rengeteget 20-40 db-ot. elég gyorsan nõnek, 1 növénybõl, ha kivágjuk lehull a virága, ami azt hiszem 360 pénz, plusz kihullik belõle változóan 3-5 mag, aminek darabja 70 csokipénz. Azonban vigyázni kell a kihullott magokkal, mert egy idõ után, ha nem csinálunk vele semmit, akkor fejlõdésnek indul magától, tehát új növény lesz belõle, elég gyorsan szaporodik. Egyszer próbából benépesített kertbe ültettem 5 darabot, az összes állatomat kinyírta.
Na jó játékot. Ha valaki tud vmit fertilizer/trágya ügyben, akkor ossza meg velünk. Köszi.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Pedig tényleg jó! 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
már az elején elakadtam, ahol a négyzetben kell simitgatni, majd füvesíteni.
ott itt látok puplit, de nemtudom már megszüntetni, fõleg a szélén, csaj csak sétálgat de nem enged tovább...
help
A gépeden valószínû elfut/döcög, de le kell majd butítanid a grafót.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Nem tudsz profilt létrehozni?
Már nem emlékszem hogy én hogyan csináltam, de egészen biztosan nem a Home lenyomásával. Simán egérrel kattingattam valahová.
leírja, hogy melyik pinata mikor tûnhet fel.