Viva Pinata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
És a többi:

Here is a list of which plants take which fertilizer.

RED

Apple Tree
Chilli
Poppy

YELLOW

Banana Tree
Buttercup
Corn
Daisy
Sunflower

ORANGE

Bird of Paradise
Carrot
Pumpkin

PURPLE

Blackberry Bush (bushes are counted as trees)
Nightshade Bush
Snapdragon
Tulip
Turnip
Water Lily

BLUE

Bluebell
Gem Tree

BROWN

Bullrush
Fir Tree
Hazel Tree
Monkeynut Tree

GREEN

Gooseberry Bush
Oak Tree
Orchid
Watercress

forrás: gamefaqs.com

gamertag: kenobita

cenobite
A chilihez a piros kell, az tuti.

Shan
Én is játszom, kisfiammal, aranyos játék kicsiknek is... Arra nem jövünk rá, hogy melyik színû trágya melyik növényre jó...Így mindíg az összes félét rányomatjuk, de ez sem sikeres általában. Valami leírás róla van? Egyébként én így szerzek sok pénzt:

1. Már benépesített kertben:
Békák mindígy veszekednek, ha beköltözik, márpedig be fog, akkor egybõl eladom.
Napraforgókat ültetek, 10-20-at a virága 100, a szára 50 pénz.
Elég jól hangzik a csilis dolog, ezt még nem próbáltam, de ma ki fogom (lentebb írták)

2. Üres kertben, (ne legyenek állatok)
Vénusz pinata csapda magot vetek, rengeteget 20-40 db-ot. elég gyorsan nõnek, 1 növénybõl, ha kivágjuk lehull a virága, ami azt hiszem 360 pénz, plusz kihullik belõle változóan 3-5 mag, aminek darabja 70 csokipénz. Azonban vigyázni kell a kihullott magokkal, mert egy idõ után, ha nem csinálunk vele semmit, akkor fejlõdésnek indul magától, tehát új növény lesz belõle, elég gyorsan szaporodik. Egyszer próbából benépesített kertbe ültettem 5 darabot, az összes állatomat kinyírta.

Na jó játékot. Ha valaki tud vmit fertilizer/trágya ügyben, akkor ossza meg velünk. Köszi.
zorrobomber
én is pinátázgatok pécén 😊

Rip
Olvass kicsit visszább, korábban már én is leírtam ezt.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

na olvastam h 4szer van területnövelés meg h érdemes külön kertekben jatszani(külön a vízi pinataknak meg stb). akkor én is igy külön kertenként jatszak???
Hello! Én is jatszok vele PC-n. most vagyok professional gardener asszem 19es szint eddig egyszer növelték csak a területemet de már rámférne mert nemtok újabb pinatakat befogadni meg épiteni sem és a tököm kivan h jatszok jatszok és nemtörténik semmi extra. vki nemtudja h mikor növelik a területet másodszorra? ja és h hányszor lesz területnövelés? köszi
cenobite
Én játszok vele néha. Igaz hogy X360-on.

kisgabo
senki?

kisgabo
hát nem...

kisgabo
nem pinátáztok?

Rip
Áz! 😄
Pedig tényleg jó! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kisgabo
ez is népszerû játék... 😊

Rip
Vagy town? Nem emlékszem.

Rip
Válaszd ki a Village funkciót, ahol megtalálod a fickót, aki építhet mindenféle állatlakhelyet. Az is lehet, hogy ott mászkál valahol a kertedben, ekkor csak beszélni kell vele.

kisgabo
építenék, de csak 2 eszköz van, ásó és fûmag..

Rip
Építs nekik házat.

kisgabo
szórom egy órája, 2 kukac van, és semmi...

cenobite
Nem baj, ha nem tök sima a talaj. Maradhat egy kicsit hepe-hupás is. Szórjad a füvet, fognak jönni a kis kukacok és a többiek is lassan! 😊

kisgabo
üdv

már az elején elakadtam, ahol a négyzetben kell simitgatni, majd füvesíteni.

ott itt látok puplit, de nemtudom már megszüntetni, fõleg a szélén, csaj csak sétálgat de nem enged tovább...

help

sziasztok érdeklödni szeretnék,hogy hol lehet kapni xbox 360 gémpadot windows-hoz?Mert felhivtam legalább 5 vagy hat bolto és fingjuk nem volt róla miaz.
Kipróbáltam ,tényleg nagyon aranyos,de kérdem hogy lehet benne menteni?vagy a profilt létrehozni (offline) módba?
Köszönöm a választ.
cenobite
Lehet net nélkül is játszani, nem szükséges a Live.
A gépeden valószínû elfut/döcög, de le kell majd butítanid a grafót.

sziasztok szeretném megkérdezni hogy mien gépigény kell hozzá?remélem egy ati radeon 9800-a videokarin meg egy 2.0 procin 1 gb memorián eldöcög? JA és mégvalami.ehez ugye nem kell net hogy singlebe játszál?lehet ezt Live nélkül is játszani? kérlek titetek válaszoljatok rá legyetek szivesek.
cenobite
Úgy tudom a pc-s verziót nem lehet magyarul játszani. Nincs benne a magyar nyelv. 😞

Rájött már valaki hogyan lehetne magyarul beszélõvé tenni? A gyerek így nem fog tudni játszani vele. <#szomoru1>
JA és mégvalami.ehez ugye nem kell net hogy singlebe játszál?lehet ezt Live nélkül is játszani?
sziasztok szeretném megkérdezni hogy mien gépigény kell hozzá?remélem egy ati radeon 9800-a videokarin meg egy 2.0 procin 1 gb memorián eldöcög?
Rip
www.gamefaqs.com

de nemtud vki segíteni?:S
mama2
Amúgy, az új pcguruban, van egy teszt róla, szóval õk már megszerezték.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Cdgalaxist megkérdeztem, azt mondták, hogy csak xboxra van😛. Úgy hogy nem tudom:S.

Nekem is ugyanez a problémám elvileg már novemberben megjelent pc-re de semmilyen boltban sem lehet kapni
mama2
Ez mikor jelenik már meg pc-re? Mert meglepném magam karácsonyra a játékkal😄. A pc guru szerint már novemberben meg kellett volna jelennie, de ahhoz képest nincs még sehol:S.

V GOMBÁT???
NEmtudja vki honnan szedjek a varjú megszelídítéséhez gyógyszert(medicine)?
Na a problémám még most se oldódott meg, valaki nem tudna adni egy linket, ahonnan le lehet tölteni CSAK Vitality cracket. De ha elküldené valaki emilbe azt is tudnám díjazni!
Azt olvastam hogy a Swanana és a Rashberry otthon keresztezése de hogy lehet keresztezni?
gondolom el kell érni hozzá egy nem kis szintet.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Ok kösz de hogy lehet Mystery Haust építeni mert nekem nem engedi!?
http://pinataisland.info/viva/Pigxie

Helló mindenkinek ! Hogy lehet Pigxiet szerezni azt tudodm hogy mlacból meg hattyúból van de hogy lehet ba**tatni õket hogy repülõ disznó legyen? Légyszi segítsetek!
Ja pontosan az. Már én végigpróbálgattam a kattingatást pixelenként, de sehogy se müxik. Legalább tudnám, hogy hova menti(melyik mappába) a profilokat, akkor talán megoldható lenne. Ja és csak a játékban nem fogadja el a home-t.
Rip
Mi pontosan a probléma?

Nem tudsz profilt létrehozni?

Már nem emlékszem hogy én hogyan csináltam, de egészen biztosan nem a Home lenyomásával. Simán egérrel kattingattam valahová.

Na ennek örülök akkor csak én nekem lenne xar? Valaki küldjön már egy profilt vagy mentést lécci. Már csak ennyi kell a boldogságomhoz XD.
Rip
Nekem megy.

PC.Reloaded-es verzió másnak müxik, mondjuk én az elsõ 10%-át más torrentoldalról szedtem le.
http://pinataisland.info/index.php?title=Category:Species

leírja, hogy melyik pinata mikor tûnhet fel.

http://shop.pcworld.hu/index.php?main_page=product_info&products_id=848