Viva Pinata

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudja esetleg valaki hova ment ez a játék pc-n?

kisgabo
spore v viva pinata, meiket vennétek?

akciózzák mindkettõt, a viva ritkább...

köszi szépen<#wink>
Shan
Szia!

Itt egy magyar leírás:

Pinata leírás
segíenétek nekem,hogy a kigyo a tafly és még sok másállat hogyan tud továdd fejlõdni pl.kétfejû kigyó.

meg a fehérfluttersotból hogyan lesz piros zöld stb.
kisgabo
eladó pinata érdekelne...

kisgabo
pukk

kisgabo
4000 a pinata, de már alig kapni. tudtok olcsó helyet, ahol van pesten?

Egyenlõre senkitõl se kaptam <#kerdes>
Fel szoktam nézni csak nincs mihez hozzászólnom <#pardon1>. Kellenek válaszok vagy megkaptad már õket?
CheeChoo995

Nekem most éppen úgy tûnik hogy te nem írsz hát akkor mér panaszkodsz? Egyépként abban igazad van hogy ez már egy temetõ éjszaka! Mért? <#kerdes>
brikk lenne még valami

Félek hogy valami rosszat tesznek az Arocknid-ok (Pl megmérgezik a pinátákat vagy felzabálnak minden növényt) ugye meg lehet szabadulni tõlük?
brikk

Nekem kéne segítség!

1. Egy youtube videón láttam hogy egy bárány pinata támad egy izére azt (mármint azt az izét) el kell pusztítani vagy csak hadjuk hadd pattogjon?

2. A románcból lesznek kölykök?

3. Át lehet-e nevezni az állatokat?

4. Van-e ennek magyar segítség oldala?

Shan

Köszi a pénzszerzési ötleteket

Mama és Kalyber

Ezt már én is annyi ideje keresem mint a zoo tycoon 2 Endangered African marine és rollercoaster sorozatokat. Találtam egy torrentoldalt ugyan de ott angol nyelvû és 7 GB. Az oldal neve mesevilag.com

BGYI

Én még egyenlõre nem tudtam kipróbálni de próbáltad-e valami Miss Petula boltjában

dugesz1112

Én nagyon örülök hogy rájöttél! Megosztanád velem(velünk) is?

radical

Ezt én is szeretném tudni a magyarítások.hu-n azt mondták hogy magyarul jelent meg de magyarítási letöltést még én se találtam

MrKeating

Van torrented mert ha igen rengeteget lehlehet tölteni de magyart azt nem találtam

És CheeChoo995

A ilyen randán beszéltek ezen nem is csodálkozom!
A nagy büdös senki sem fórumozik mostanság vagy mivan <#smile><#smile><#smile> De plz segitsetek mer igy elég unalmas a game <#zavart2>
Látom nincs nagy túljelentkezés <#confused>
Köszi
Gyógyszert mézbõl lehet tákolni. Ehhez kérd Bart segítségét ha jól írtam a nevét.
Sziasztok!2 dolgot szeretnék kérni.Az egyik az,hogy-hogy lehet gyógyszert szerezni?A másik dolog meg az,hogy honnan lehet letölteni PC-re?Ha lehet akkor 1 linket adjatok az utóbbihoz.
Elõre is köszi!
Hello! Valaki el tudná küldeni nekem ezeket a fileokat? C:\Program Files\Microsoft Games\Viva Pinata\bundles\hungarian.bnl -t és a C:\Program Files\Microsoft Games\Viva Pinata\xwavebankloc\hungarian mappát és tartalmát. Aki eltudná írjon rám ezen az e-mailen: [email protected] ! Elõre is köszi!
cenobite
De, jó játék. Szerintem már mindenki kijátszotta vele magát (bár még nekem sem 100%-os), ráadásul van folytatás is - igaz csak 360-ra.

gamertag: kenobita

kisgabo
jó játék nem? :) kutya nem ir a fórumba.

Hogyha végig akarjátok játszani ezt a játékot akkor menjetek fel a http://pinataisland.info-ra ami rengeteget segít a játékban,de tõlem is nyugodtan kérdezhettek bármit.
Rip
Hangulatos, nézz a youtube-on videókat, azokról átjön, hogy milyen.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

milyen játék ez? úgyértem ellehet vele ütni az idõt? mer hétvégén lenne idõm leszedni
JackSparrow88
csá, a vadásztól lehet, de ahhoz h elérhetõ legyen, elõbb csinálnod kell egyet saját magad a következõképp: reptess át egy tafflyt egy fáklyán majd amikor már ég akkor locsolóval oltsd el. Nem sokkal ezután átalakul és már kész is van a red hotod :)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Császtok azt szeretném kérdezni,hogy hogy lehet red hotot venni. Sûrgös légyszi segítsetek!Köszi elõre is.
dugesz1112
már megvan de azért thx

dugesz1112
Üdv, tudnátok abba segíteni, hogy hogyan kell "mester romantikát" csinálni?

Császtok az lenne a kérdésem hogy hogy lehet venni redhotot?
Sûrgös!Elõre is köszönöm.
JackSparrow88
Én am 80 vhányas szinten vok és még lenne mit csinálni mondjuk de 100 %-ra nem fogom végigvinni, az még elég sok idõ lenne sztem. Ráadásul nekem mostanság fagyni is szokott a game nomeg a hibaüzenettel való kilépés sem túl ritka dolog nálam. Ezenkívül lentebb már írtam h a mentés is elveszett már 1-2 szer. És ami talán a legszörnyûbb h naon optimalizálatlan is, még az én viszonylag elég jó teljesítményû gépemen is meg-megáll, akad olykor, de mindez sok hiba ellenére király játék...

Köszi az oldalt, rá is világított, hogy mi felett siklott el az asszonyság: csak megszerezte, de nem nevelte fel a sárkányt.
De sajnos már nem is fogja, mert vmi programhiba folytán a vadász nem engedi, hogy lerakjuk sárkány komát a kertbe, mondván, hogy már ott van, pedig nincs :)
Azé'hála
cenobite
Hú, passz, de gratula az asszonynak! Én még közel sem vagyok itt. :)

Szerintem nézz körül néhány külföldi faq oldalon.
Pl. itt.

Kérdés az ártatlan fajtából:
van olyan megveszekedett ember fia/lánya, aki végigtóta' a gémet?

Csak mert asszonyság 106-os szintû. Minden állat, valamennyi változata megvan neki, mindegyik románcmesterség, minden növénytért kapott növekedési izéjt'Tehát most már lövése nincs, hogy hova tovább...
Amivel nem is lenne semmi baj, de kicsit baszarintja a csõrt, hogy nincs semmi befejezés...(hamár beleölt vagy 50 óra játékot :P)

Tapasztalat, ötlet, vélemény?
JackSparrow88
Szal tkp. az volt rossz addigi fáradságos munkám kárbaveszett és h ezután meg elgondolkoztam azon mennyire zseni ember lehetett aki kitalálta ezt az "egy mentés helyet"...

JackSparrow88

JackSparrow88
Egyébként ezt írta ki amikor betöltöttem a kertemet:

JackSparrow88
Na a microsoft feldughatja a seggébe a játékot, h rohadnának meg. Nem igaz h nem lehet vmit megcsinálni normálisan. Eddig a game-mel még smi bajom nem volt, minden tökéletesen mûködött. Erre amikor néhány napja beindítom h nyomuljak vele kicsit, kiírja h nem olvasható a mentés. Hát ez kurva jó, ráadásul azóta már mindent megpróbáltam h hátha mégis ki tudja olvasni vhogy de sajnos eredménytelen volt mindegyik próbálkozásom. Még az a jó hála a jó égnek h tesóm néha kimenti a game-k mentéseit, így szerencsére ennek is volt egy régebbi save-je, igaz kb 1 héttel ezelõtti állapot, aminek szintén nem örültem, hiszen én 1 hét alatt is sok mindet csináltam benne, de legalább nem a legeslegelejérõl kellett kezdenem.(amúgy sem kezdtem volna onnan, akkor tuti h delete lett volna belõle).Mindenesetre ez azért elég idegesítõ volt, nemtom másnak is volt-e már ilyen hibája, de engem eléggé kiborított, mind1(ezért rühellem az egy mentéshelyû game-ket, mer ha ilyen van mint nekem most akkor szoptál), most már úgyis minden játék
után kimentem a profilom h tuti ne kerüljek még1szer ebbe a hibába...

cenobite
van pc-re, magyar nyelv kimaradt.

ööö... ez csak boxra magyar vagy pc-n is?

ha van pc-n is, biztos bennem van a hiba. le lehet esetleg tölteni a magyarítást?
FZoleee
Én is a GTA4-gyet tolom most :) Igaz, eddig küldikbõl nem sokat csináltam, csak 19 van meg :)
cenobite
<#eljen><#eljen>
Én is nagyon bírom, csak most a GTA4 veszi el az energiám Box-on. :)

FZoleee
Aranyos kis játék, ma lett meg az xboxom, és alapból járt hozzá :)
Es honnan kell elocsiholni mert elsore en sem talaltam meg.
kisgabo
van.

akkor most a reloaded verzióban van magyar felirat?
cenobite
Majd a játék során fogsz kapni nagyobbat. Addig próbálj meg az alap-kertben ügyeskedni!

blackfire001
Van egy alap kertem, de már nem tudok benne építkezni. Hogyan tudom növelni a kertem területét?
Shan
Köszi...
cenobite
Elvileg megjelent, de hogy hol lehet kapni... ? Passz. Én 360-on játszom... A többiek pedig "biztonsági másolattal" nyomják..

Sziasztok! Biztos buta kérdés, de megjelent már PC-re egyáltalán a Viva Pinata? Csak mert egyszerûen nem látom egyik online áruházban sem (576, galaxisnet), csak az XBOX360-as verziót. Szóval, ha megjelent, hol lehet megvenni, ha meg nem jelent meg, mikor fog?
Oldal 1 / 4Következő →