Secret Files 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De a telefont nem tudom használni még, de tudom a kódot stb.-t, nem értem a fordítás szerint az egészet, hogy mikor üssem be a 2-est és meg zavaros minden

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

moonster
Ki kell kapcsolnod a riasztot, at kell irnod a kodot valamire, valamint az onmegsemmisitot be kell kapcsolnod
az onmegsemmisito kodja jobb oldalt a konyvon található a betuket at kell irni szamokra a telefon segitsegevel
bogyoka
Nem értem és nem megy <#falbav><#idiota>

bogyoka
Hm, elakadtam😄

Ott tartok, hogy (Turm - Kommandozentrale) tudom a kódot, de nem értem, hogy mikor használjam, és a telefont sem tudom még használni, szóval totál káoszban vagyok😊)

Segítséget kérnék!!😊

Ott rengeteg sok szöveg és egy hosszú átvezetõ van.Moonsternek igaza van,nézd meg inkább,hogy mi zavarja a videók lejátszását,mert nem fogod érteni a történetet a következõ mentéssel...
moonster
Ott asszem egy videoszerû dolog van, nem kis kavarodás.
Érdekes, h nem fagy ki másnál. Nem lehet, h valami codec probléma?
Nincs fenn valami codecpackod, ami bezavarhat?
Az én gépemet átok sújtja.😞 Megint megfagyott játék közben pedig már jó sokat haladtam elõre. Most ott tartok, hogy megcsináltam a kék kövekkel azt a sakkszerû feladványt. Bejut a csaj a terembe, megjelenik a pasi és elkezd neki mesélni és a második mondatnál kifagy a gép. Mi lehet ez? Driver frissítés megvolt. Esetleg valakinek nincs ott egy mentése pl. amikor a pasi befejezi a meséjét. Nem tudom mi jön utána és nem szeretnék sok dologból kimaradni.😞
Elõre is köszi...
bogyoka
Szépen haladok, sikerült egy-két dolog úgy örülök😊) Sikítok biztos nemsokára😄

moonster
majd sikitasz, ha kellunk
bogyoka
Köszönöm, sikerült egy része😄

moonster
Ha megvannak a zsákok, akkor a kutyaól helyén levõ elszenesedett fadarabokat betudod tenni a zsákba, de utána se könnyû, mert Ninat le kell juttatni
bogyoka
Nem tudom, hogy küldjem el a másik õrt, Nina már elvan dugva, és valahonnan szenet kéne szereznem de honnan? A cellába nem tudok már visszamenni, és egy a földön levõ ajtót nem tudom kinyitni.
Egész este ezen görcsöltem és nem megy.

Ha valaki segítene megköszönném.

Megcsináltam. Mûködik. Köszi.
moonster
stoffert: sajna a magyar verzio itt hibás, csak így lehet továbbjutni, vagy a jópár hsz-al lejjebb lehet a német verziót tuningolni.
Nincs mit...
A levélnek nálad kell lennie,ez így jó...Nina nem adta át a levelet,csak megnyugtatta az embert,hogy megtalálta.Magyarul eredetileg itt nem "levélátadásról"van szó,hogy érthetõbb legyen.
Köszi a segítséget. Megpróbálom.
üdv,angolul még mindig nem elérhetõ sehol?

Ezt a mentést másold be a mentéseid közé és innen nyomd tovább:

http://data.hu/get/1310910/2009-03-25_17-31_N64S8.sav.html

Egy rövid intró kimarad,de az nem lényeges./Kiúsznak a partra.../

Sziasztok. Én is elakadtam a levélátadásnál. (szerintem mindent megcsináltam), de nem engedi átadni és kimenni sem tudok az ajtón a fickó nélkül. Olvasgattam errõl a dologról, de nem igazán vagyok hozzáértõ. Magyar játékkal játszom. Valaki leírná, hogy mit kell tennem, hogy tovább juthassak. Köszönök elõre is minden segítséget.
bogyoka
Nem adom fel könnyen, csak már nagyon mérges voltam, sok kalandjátékot lejátszottam, a Syberia játék két részét is, de ez nagyon kifogott rajtam, persze még nincs vége.😊)

Játszottam a Still Life-el, és elbabráltam a zárral rendesen, de sikerült végül😊)

OFF!Próbáld majd meg egyszer a Still Life-ban a festõ ajtajának zárját álkulccsal kinyitni.<#falbav>
Nincs mit,nem szabad ilyen könnyen feladni,én is nézelõdtem egy keveset ott a parkban,mert nem figyeltem,hogy mehetek tovább balra is.Írtam,hogy ez szivatós a játékban egy kicsit.😄
Bár ehhez hasonló a Syberia-ban is van,bár úgy emlékszem,hogy ott talán jelezte valami,hogy tovább mehetek...
bogyoka
hjaa, értem akkor el voltam tévedve rendesen😄

Köszönöm szépen😊)

Nem a kupacot kell piszkálni,hanem a szemétkupactól balra a hídon a járdán van egy kék kõ,azt kell kipiszkálnod.Nem szabad feledni ilyen könnyen.😄

Ne add fel...
bogyoka
Már kezdem unni, elegem van😞 Ennyire nem fogott ki rajtam egy játék.
Ez nálam olyan mint nálatok a levél átadás.
Valami nincs rendben nálam, már újból is elkezdtem, nem változik a dolog.
Már vagy 2 órája szenvedek vele.

Igen megcsináltam, elhúzott egy fekete furgon, aztán még körömlakkal is kijavítottam az autóját a Rossinak. És ernyõvel nem engedi piszkálni a kupacot, még kanállal is próbáltam

Ha az óramutatóról ráejted a kocsira asszem a gyertyát,akkor beindul a láncreakció,jön egy videó és elhúz egy autó a barátaival,stb.Ezt már megcsináltad?
bogyoka
Köszi, akkor próbálkozom az autóssal tovább😊

Ha elment az autó,ami lefröcskölte a munkást,akkor takarítja le asszem a hidat.Akkor lesz látható a kék kõ a járdán,amit az ernyõvel lehet kiszedni,ha jól emlékszem...
moonster
spoilert hasznaljatok
Ott kell lennie a korlát mellett a járdán,asszem...
Nem kell a munkás,nincs ott a kék kõ?Ott kell lennie,ha letakarította,akkor látható lesz.Ha jól tévedek,akkor egy ernyõ kell.😄
bogyoka
Köszi, mentem én balra, de nincs ott seholsem a munkás😄 Eltünt.

Takarítás után bármikor,csak ott is az a szivatós dolog van,t.illik menj tovább balra a hídon /nem jelzi a lehetõséget!/és,ha már feltakarította az antimelós,akkor kiszedheted...😄
bogyoka
Igen, mert mikor már leírtam akkor jöttem rá, hogy az invertorymban van olyasmi, és az lesz az. Csak módosítottam.😄

A hídról mikor tudom, vagy hogyan tudom elvenni a kék kockát? Már mind a 4 helyén van, már csak az kéne nekem.

Kösz,mert már azt hittem,hogy én nem látom jól a kérdést.
T.illik én összeraktam a két verziót.Azt hiszem,ezt írtam is,de lehet,hogy nem volt egészen világos.
Szóval ahhoz,amit én leírtam a #145-ben,mindkét verziónak meg kell lennie.
A két fájl/magyar loca.spr és video.spr/a lemezen/vagy image-ban van,az onnan kicserélhetõ...
moonster
😊
A sima magyar verzió van nekem, módosított .inivel.
levélátadásnál betlizett, de amúgy teljesen jó.
Ceruzának vastag,farönknek vékonyka.remélem nem veszed cikizésnek.😄
Egyébként már leeshetett volna,amikor írtad,hogy "...lehet,hogy én ceruzának néztem?😄"
bogyoka
Köszönöm mindenkinek, már megtaláltam, nálam volt, csak én ceruzának néztem😄

Megvan,nálam is volt egy mentés tényleg ott van ahol moonster írta...
Várjatok,nem a hídnál van a szemétben?Már én sem emlékszem pontosan sajna...
Lejjebb van itt mentésem Párizs elejére, próbáld ki. Egyszerre veszi ki mind a kettõt. Mármint nem kell kétszer keresni.

bogyoka
a gyertyát kivettem még az elején, de nem akar már kivenni semmit, lehet, hogy én ceruzának néztem?😄

A gyertyának és a botnak kellenne bent lennie.

bogyoka
Segítsetek légyszi!

A temetõben a komposztnál nem vesz fel semmi farönköt nekem. Nem találok sehol farönköt.

Vigyázni kell,mert engem is átvert a játék.😄
Pl. a parkban nem jelzi semmi,hogy balra is édemes mozdulni.Sztem szivatásbõl nem mindenhol jelzi az "átjárókat".Ott toporogtam én is a parkban,mint vak a sz@rban,mire észrevettem,hogy balra a padon ül valaki.<#buck>
Bocs,hogy megkérdezem,de neked nem csak a magyar 1.02-es verziód volt .ini-ben"4"-re átírva?
bogyoka
Bocsi, nem mentem el jobbra😄

bogyoka
köszike😊
Azt mondja nekem, hogy nincs semmi a komposztnál, hiába akarok felvenni valamit, pedig az ikon azt mutatja.

Jól emlékszel sztem.😄
moonster
Ha jól emlékszem, akkor egy bot kell, ami a temetõben a komposztban van, ha jól emlékszem