Secret Files 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A telepített játék fõkönyvtárában nyitsd meg az archives.ini filet total commander-rel (F4)
Írd át az ebben ArchiveFileCount=5 a sorban levõ 5-öst 4-esre. Ments rá.
Egy kérdésem lenne. Hogyan kell magyarítani a játékot, mert nekem angol maradt.?
Köszi
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
na de megyek és nézem a meccset
csátok
Utána kiúsznak a partra (állítólag 😊
Mentés a kiúszás utánról. Remélem nem deadlink
mentés
CLICK ME, FOR AMAZING PLEASURE!!!xxx
Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
wapolok
Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D
Igazából ez se sokat segített,valami gáz a netemmel úgyhogy nem jött be semmiaz oldalból!<#circling>#circling>
kösz szépen a tippet mindazonáltal <#wave>#wave>
Nem tapasztaltam senkinél sem hasonlót.
Talán egy játék reinstall segíthet.
Sophi:
csekkold ezt: titok
A problémám az hogy a mozaikos résznél nem tudom melyik helyre melyik sakkfigurát tudom tenni és a falon lévõ szöveg sem segít nekem!<#falbav>#falbav>Ha valaki segítene hogy mit hova kell tenni!<#help>#help>
nekem az állatkertnél van némi problémám
ha az állatgondozós figurától balra megyek akkor kivág a desktop-ra
van erre valami megoldás?
esetleg valami olyan szörnyeteg lapít arrafelé, amitõl még a program is megrémül? <#eplus2>#eplus2>
tícsör vagyok, a türelem skill-em ki van maxolva!
Minden tiszteletem a tiéd,ezt hányszor kellett már leírnod?<#buck>#buck>
Érdekes,hogy mindenki itt akad el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.gamesmagyaritas.atw.hu
Regisztrálni,fórumot feltétlenül elolvasni,verziótól függõen értelmezni.Letölthetõ...
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Igen ez egy BUG a játékban.
Ha odaadod a levelet, azaz megmutatod neki, h megvan, akkor annyi történik, h kiusznak a partra. A következõ mentés ott keszült.
Mentés
Magyarítása is van és nem rossz az sem.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Köszönöm szépen a sok segítséget.
Jó lenne ehhez hasonló játékkal játszani, tud valaki ilyesmit? <#smile>#smile>
[spoiler[http://www.torrentportal.com/details/4092534/Still_Life_2_GERMAN-GENESIS.html#live
Mûködik rendesen,kipróbáltam.Azért írtam ide a fórumba,mert talán németül is érdekelhet valakit és nem egy rossz kalandjáték.A seeder "0" nem igaz,mert legalább 30 seeder van.ÜDV[/spoiler]