Secret Files 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
Sajnos nem lesz, mert magyarul jelent meg.
tud valaki hozzá magyarosítást? vagy ha valakinek sikerült magyarosítani segítsen légyszíves!
moonster
sajnos nekem nincs olyan 😞
tudna adni valaki egy linket a magyar nyelvi fájlokhoz? Köszi elõre is
Szerintem elsõnek a magyar nyelvi fájlok kellenének hozzá, aztán átírni.

Hát sajna nem jó, mert átírom utána elindítom a játékot a menü az angol de utána a new game-ra rákattintva valamilyen hibaüzenettel elszáll.
moonster
valami fájlt kell átírni.

A telepített játék fõkönyvtárában nyitsd meg az archives.ini filet total commander-rel (F4)
Írd át az ebben ArchiveFileCount=5 a sorban levõ 5-öst 4-esre. Ments rá.
Hali !

Egy kérdésem lenne. Hogyan kell magyarítani a játékot, mert nekem angol maradt.?
Köszi
köszönöm

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Big THX !!
na de megyek és nézem a meccset
csátok
moonster
igen, ott bugos a játék.

Utána kiúsznak a partra (állítólag 😊

Mentés a kiúszás utánról. Remélem nem deadlink

mentés
akkor a levélátadásnál vége a dolognak ? mer én is ott akadtam el
moonster
Sophi
Na tegnap végíg vittem ,nekem tetszett a vége!Köszönöm a sok segítséget!<#smile>

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

van már valami végigjátszás hozzá? üdv

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

elöször szabaditsd ki a börtönböl ninát,a börtön ablakából tudsz vele beszélni.át kell baszni az õrt😄 utána lesz csak sajtleves!

wapolok

Sophi
Kéne egy kis segítség(megint)!Amikor Ninát kéne kiszabadítanom de a sajtlevest nem tom hogy kell megcsinálni a sajt meg a medvehagyma megvan de ez még nem elég álítólag valami sisak is kéne meg bekéne mennem a börtönbe ahol nina is van hogy föltegyem a levest a tûzre de oda hogy a francba jutok be?<#rinya>

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

moonster
köszönöm és szívesen
Sophi
ezer hála Moonster nélküled nem sikerült volna!<#worship>

Sophi
Kösz moonster!
Igazából ez se sokat segített,valami gáz a netemmel úgyhogy nem jött be semmiaz oldalból!<#circling>

csak viccbõl elindítottam (gondoltam egy esélyt még adok neki) és most simán be tudtam menni a majomhoz :o) az egyetlen probléma, hogy utána kissé összezavarodott a kép, de csak az állatkertben (az inventory be-bevillant a képernyõ közepén, a színek helyenként kicsit furcsák voltak, de nem szállt el és nem fagyott ki, csak kilépéskor állt meg az egész nyüves windows kb másfél percre <#fejvakaras>
kösz szépen a tippet mindazonáltal <#wave>
moonster
jpwadkan: Egy majom rejtõzik arra, de ketrecben, de nem attól lép ki 😊
Nem tapasztaltam senkinél sem hasonlót.

Talán egy játék reinstall segíthet.

Sophi:

csekkold ezt: titok
Sophi
Hi!
A problémám az hogy a mozaikos résznél nem tudom melyik helyre melyik sakkfigurát tudom tenni és a falon lévõ szöveg sem segít nekem!<#falbav>Ha valaki segítene hogy mit hova kell tenni!<#help>

hali
nekem az állatkertnél van némi problémám
ha az állatgondozós figurától balra megyek akkor kivág a desktop-ra
van erre valami megoldás?
esetleg valami olyan szörnyeteg lapít arrafelé, amitõl még a program is megrémül? <#eplus2>
Tényleg nagyon jó a játék,az pedig nem is baj,hogy kicsit megnehezítették helyenként.Szerintem logikus,hogyha megnézek egy táblát,vagy lefényképezem,akkor utána megnézem újra a térképet,de azért én sem könnyen indultam el a szigetrõl,nehogy a nagyképûség látszatát keltsem...<#smile>
moonster
Azt ott elbaszarintották kicsit, de amúgy sztem nagyszerû kaland.
tícsör vagyok, a türelem skill-em ki van maxolva!
moonster:
Minden tiszteletem a tiéd,ezt hányszor kellett már leírnod?<#buck>
Érdekes,hogy mindenki itt akad el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

www.gamesmagyaritas.atw.hu
Regisztrálni,fórumot feltétlenül elolvasni,verziótól függõen értelmezni.Letölthetõ...
Hello!A magyar nyelvi fájlokat valaki megtudná osztani velünk?

A sárga bõröndbõl a hapsinak is száraz ruhát kell adni.Ezt is meg csináltad ?

moonster
fenykepezes utan ismet nezdmeg a terkepet, utana indulhattok
beyczy
folytattam a játékot a mentéstõl, összeraktam a csónakot, lefényképeztem az útjelzõt, de megint csak nem tudok továbbmenni. a papnak sem tudom szóbahozni a fényképet, indulásra se tudom rábírni. ez megint egy bug vagy tényleg én vagyok ennyire béna?

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

A zacskóba vegyél fel földet a kupacból,utána szórd ki a az információs tábla alá.Tegyél fóliát a kiöntött földre,így megy tovább a lézer sugár a leomlott kõkupacig.

Segítsen valaki! Gatineuban vagyok, a büfékocsi elküldve, tükör felrakva a darura, lesúlyozva, a föld felé mutat. Hogyan tovább?
moonster
szivesen😊
beyczy
rendben köszi szépen a gyors választ <#vigyor3>

\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"

moonster
Szia!

Igen ez egy BUG a játékban.
Ha odaadod a levelet, azaz megmutatod neki, h megvan, akkor annyi történik, h kiusznak a partra. A következõ mentés ott keszült.

Mentés
beyczy
sziasztok lenne egy problémám annál a résznél amikor Nina meg a megmentõje bennrekednek a süllyedõ hajón. feljutottam a felsõ szintre, felvettem a jegyet+levelet, leengedtem a láncot, leemeltem az ipsérõl a gerendát, kinyitottam a padlón lévõ ajtót is, és mégis ha a csávóval beszélek, azt mondja neki Nina hogy megpróbálja valahogy leemelni róla a gerendát, õ meg folyton csak a levelet emlegeti. megpróbáltam a levelet is odaadni neki közvetlenül, de ugyanaz a párbeszéd jön elõ. többször is próbáltam megcsinálni ezt a részt, hasonlóan sikertelenül. ez egy bug lenne? vagy mi lehet ennek az oka? pls. help tovább szeretnék játszani

Nibiru...
Magyarítása is van és nem rossz az sem.
bogyoka
Köszi, azokat is lejátszottam, a kedvencem a Syberia😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

moonster
A syberiak voltak hasonlók, nekem azok nagyon tetszettek.
bogyoka
Nah, lejátszottam, nagyon tetszett😊)

Köszönöm szépen a sok segítséget.

Jó lenne ehhez hasonló játékkal játszani, tud valaki ilyesmit? <#smile>

moonster
a német felejtõs, nálam legalább is. AZ angol OK
Na,ezt elrontottam,már nem számít...<#buck>
Kalandjátékosoknak...
[spoiler[http://www.torrentportal.com/details/4092534/Still_Life_2_GERMAN-GENESIS.html#live
Mûködik rendesen,kipróbáltam.Azért írtam ide a fórumba,mert talán németül is érdekelhet valakit és nem egy rossz kalandjáték.A seeder "0" nem igaz,mert legalább 30 seeder van.ÜDV[/spoiler]
Oké megvan. A csomagtartót csak megnéztem, de nem nyitottam ki, abban volt benne.
moonster
Ott kell lennie a leltárodban valahol, csak meg kell nézni a fotót
Elakadtam. Valami hátizsákban kellene lenni térképnek, de nem találom, hol keressem? Lefényképeztem a helységjelzõ táblákat, de azt, hogy tudom megnézni.A csónak kész indulni lehetne, csak be kell tájolnom, hogy hol is vagyunk. Segítsetek. Köszi.
bogyoka
<#worship>

bogyoka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt nem értem, hogy a zöldnél, vagy a lilánál, vagy a pirosnál melyik számot kell írnom <#idiota>
<#idiota>