Secret Files 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le kell tölteni innen a "34: The surveyor has left" mentést és folytatható is.
http://www.akciofigura.hu
Amikor a hajó süllyed, ott akadtam el. Már mindent megcsináltam (tudom mert utána néztem róla vidit is), de nem enged tovább. Megvan a levél, leszedtem a testérõl azt a nagy fém szart, meg ki is nyitottam a kifele vezetõ ajtót, de nem megy tovább. Hiába megyek oda a csávóhoz, ugyan azt mondja mindig. Na erre valami megoldás? Már harmadszorra próbáltam meg azt a pályát, lehet elõröl kezdem a játékot ha nincs más megoldás.
every damn day
valaki el tudja küldeni a magyarított fájlokat?
köszi😊
every damn day
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Megoldás itt: #240
Nem emlékszem már rá, egyszer játszottam csak ki vagy 1 éve már...nem hagyott akkora nyomot bennem, mint az elõdje😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Nem akarlak bántani, de az elõzõ évtized szava a guglizás lett.
Használd!
http://globalgame.hu/news/6814/Secret_Files_2_Puritas_Cordis_vegigjatszas
Elakadtam!! :SS
Most tényleg nem tudok tovább jutni ott vagyok amikor amikor olyan kõkorongokat kell forgatni Gautinea,Franciaország-ban valaki leírná hogy milyen sorrendben vagy hogy melyik gombot mennyiszer kell forgatni??
PLSSSS!!
Elõre is Köszönöm!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Elakadtam!! :SS
A Secret Files 2-ben ott elakadtam amikor a dzsungelben kell menni Max-el (vagyis avval az emberrel) na és amikor a lyukakba be kell tenni a Pávatoll,meztelencsiga,stb... és amikor a szentjánosbogarakat a pókhálóval kell betenni na és azt nem tudom meg szerezni a szentjános bogarakat pókhálóval vagy mivel nem tud valaki segíteni??? :SS pls Elõre is Köszönöm Szépen!
Itt itt az sg-n, a fórumok alján van egy keresõmezõ, ami csak az adott fórumban keres,vagy visszaolvasnál csupán 3 hozzászólást, akkor megtaláltad volna.<#kacsint>#kacsint>
#266. hozzászólás
Nah épp most töltöttem le a Secret Files 2: Puritas Cordis-t és kellene hozzá magyarítás valaki nem tud linket???
Aki tud az adjon linket PLSS!!
Elõre is Köszönöm Szépen!!!
sajnáltam a Francia csávót asszem az egy pap volt, és nem értem miért nem lehettem többet avval a szöszke kalandornõvel (Max társa volt Indonéziában) szval avval mi lehetett:S a hajós részek nagyon bejöttek, és talán még Párizsi bóklászások...sok ötletességet tettek bele és a grafika mindenképpen szebb az 1. részhez képest, viszont Nina hangja sokkal szexibb az 1. részben😊 érdemes kipróbálni mindkét részt
most töltöttem fel, uh remélem sokáig jó lesz.
Köszönet a magyar felirat elkészítõjének!
Nos,elakadtam. :S még eléggé az elején járok.
Ott amikor a fotós áll a recepciónál, nekem pedig megkell mutatnom neki a fotót az étterembe. Akárhogy próbálom, nem jön be megnézni a képet! Egyszerûen nem tudom mit kell csinánli! Valaki segítsen, légysziwes <#buck>#buck>
Nincs mit megköszönni, sajnos ez a hiba valahogy a magyar verzióba becsúszott. Úgy hallottam, h a németben talán nem volt.
Jó kis klasszikus kaland volt ez.
Egészségedre.😊
O.K. A Resident Evil-t csak viccnek szántam.:-)))
Neked személyesen, külön megköszönöm a topikba belinkelt mentést.
Az elsõ része sokkal jobban tetszett!
Nekem ebben a játékban eszméletlenül túl sok volt a tárgyakkal való manipulálás kényszere: kombináld s szezont a fazonnal, a gizikét a gõzekével... stb! A graf szép, a story akár jó is lehetne, de összességében nekem pont annyit ért, amennyiért vettem.:-)))
És akkor még nem említettem a durva "levél-átadás bugot, amit csak az ebben a topikban található mentéssel tudtam átlépni.
Játszatok inkább a RESIDENT EVIL 4-el! Gamepad-al! Az király játék!
A sûllyedõ hajón vagyok fikóról is lejött a gerenda de nem jön el
mert a levelei kellenek ezeket honnan szerzem be?
A sajátomat beszereztem egyel feljebb de meg kell menteni a fickót.
Aki tud segítsen, köszi elõre is.
"Nem sikerült elküldeni a levelet. Lépj kapcsolatba az oldal Adminisztrátorával."
viszont az adminisztrátornak írt levélnél visszadobja a mailer-démonka hogy a cím nem létezik....
(nem próbáltam)
végigjátszás: http://globalgame.hu/articles/6814/Secret_Files_2_Puritas_Cordis_vegigjatszas
sok sikert!