300
2008. augusztus 29-én jön ki!
-
#300 Na rá is jöttem mi a megoldás :)
Le kell tölteni innen a "34: The surveyor has left" mentést és folytatható is. -
#299 Üdv. Én sem találok poharat :( Egyszerűen nincs ott. -
#298 Helló!
Papírpoharat keress!
Végigjátszás ezen része. 6:25 -től. -
menist #297 Heló vki.Nem találom a poharat az alufólia mellet Gatineauban. -
#296 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194614502&no=214]#214[/URL] -
#295 Hello! Lenne egy gondom, remélem valaki tud segíteni.
Amikor a hajó süllyed, ott akadtam el. Már mindent megcsináltam (tudom mert utána néztem róla vidit is), de nem enged tovább. Megvan a levél, leszedtem a testéről azt a nagy fém szart, meg ki is nyitottam a kifele vezető ajtót, de nem megy tovább. Hiába megyek oda a csávóhoz, ugyan azt mondja mindig. Na erre valami megoldás? Már harmadszorra próbáltam meg azt a pályát, lehet előröl kezdem a játékot ha nincs más megoldás. -
syberia2 #294 EZ a felirat még jó, akkor mindegy:) -
syberia2 #293 heló
valaki el tudja küldeni a magyarított fájlokat?
köszi:) -
Jonka #292 Köszi, sikerült megoldanom a problémát -
IXEMGabeo #291 keresgélj -
Jonka #290 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy találkozott-e valaki olyan problémával, hogy a játék telepítése után nem tudom elindítani mert letiltja a Tages SA illesztőprogramot? Win 7-et használok, Nvidia GeForce 7200 GS videokártya van a gépben. Előre is köszi. -
Ószilva #289 Értem..és honnan tudnák letölteni cracket? -
IXEMGabeo #288 az a gáz, hogy nem emlékszem rá, valószínű a crack okozta hiba miatt van... -
Ószilva #287 Segitség!Secret files 2 első pálya..a csajszira rá akkarom adni a bikinit és kilép a játék..:SNem tudna valaki közvetlenül uttána adni egy mentést?Fontos..Köszi elöre is! -
Ószilva #286 Secret files 2 kilép az első pályán amikor vm bikinit akkarok a csajra adni mi lehet a gond? Nem tudna vk egy mentés adni közvetlen utána?
-
Babobaba #285 Nagyon szépen köszönöm, segitett a mentés :) -
#284 BUG, ahogy mondja CéZé!
Megoldás itt: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194614502&no=240]#240[/URL] -
CéZé #283 Ez egy bug. Alul van egy mentés, azt leszeded és tudod folytatni a játékot. Onnét már jó lesz. -
Babobaba #282 Hát igen angol verziom van magyarosítva :P. Ugyhogy talán akkor a németre rákeresek. De az, hogy eredetibe megvegyem... sajnos ahoz kevés a játék, inkább már egy cod MW2-t vennék ha lenne rá keret. Tényleg köszi a helpet, heloka :) -
IXEMGabeo #281 Próbáld meg leszedni újra, vagy pedig a német verziót, amit elvileg tudsz is magyarosítani...ha úgysem megy akkor eredeti game-ben kell, hogy beszerezd:) -
Babobaba #280 Köszönöm a videot, nem sokat segitett, de végig lestem. Ugyanezeket már megcsináltam. Akkor bug :( rakjam ujra? mert már elöröl kezdtem onnan hogy a dzsungelben megyek max-el és semmi :( -
IXEMGabeo #279 ja ez esetben lehet, hogy egy bug, vagy pedig nézd meg újra milyen tárgyat hagytál ott...gondolom a TAMTAM dobot felvetted -
IXEMGabeo #278 talán itt nézd meg
Nem emlékszem már rá, egyszer játszottam csak ki vagy 1 éve már...nem hagyott akkora nyomot bennem, mint az elődje:) -
Babobaba #277 Hello. Lenne egy kis problémám, remélem vki tudja rá a választ. Az elsüllyedt hajón vagyok, már kiszabaditottam az embert kinyitottam az ajtót, megvan a levél és jegy, menekülnék... odaszólok a pasihoz és még mindig azt mondja neki a nő h nincs nála a levél. Valaki tudja mi a hiba oka? Vmi nincs meg, vagy csak hibás a játékom? -.- -
Robi546 #276 oké! már megoldottam! :) -
#275 Kedves Robi!
Nem akarlak bántani, de az előző évtized szava a guglizás lett.
Használd!
http://globalgame.hu/news/6814/Secret_Files_2_Puritas_Cordis_vegigjatszas -
Robi546 #274 Jó Reggelt Mindenkinek!!!
Elakadtam!! :SS
Most tényleg nem tudok tovább jutni ott vagyok amikor amikor olyan kőkorongokat kell forgatni Gautinea,Franciaország-ban valaki leírná hogy milyen sorrendben vagy hogy melyik gombot mennyiszer kell forgatni??
PLSSSS!!
Előre is Köszönöm! -
Robi546 #273 Na már sikerült!! :)) -
Robi546 #272 Hello All!!!
Elakadtam!! :SS
A Secret Files 2-ben ott elakadtam amikor a dzsungelben kell menni Max-el (vagyis avval az emberrel) na és amikor a lyukakba be kell tenni a Pávatoll,meztelencsiga,stb... és amikor a szentjánosbogarakat a pókhálóval kell betenni na és azt nem tudom meg szerezni a szentjános bogarakat pókhálóval vagy mivel nem tud valaki segíteni??? :SS pls Előre is Köszönöm Szépen! -
Robi546 #271 jah jó kössz! -
#270 Szevasz!
Itt itt az sg-n, a fórumok alján van egy keresőmező, ami csak az adott fórumban keres,vagy visszaolvasnál csupán 3 hozzászólást, akkor megtaláltad volna.
#266. hozzászólás -
Robi546 #269 hello all!!!
Nah épp most töltöttem le a Secret Files 2: Puritas Cordis-t és kellene hozzá magyarítás valaki nem tud linket???
Aki tud az adjon linket PLSS!!
Előre is Köszönöm Szépen!!! -
Robi546 #268 Nah én már még valamikor május vagy júniusban végignyomtam a Secret Files Tunguska-t az 1. részét és most töltöm a 2-t!! :))) sztem nagyon COOL lehet !! :))))) -
IXEMGabeo #267 na látom ide is régen írtak, nos nekem mindkét rész nagyon tetszett, egy kicsit rövid lett a Puritas Cordis és a befejezése sem tetszik túl egyszerűen oldották meg, ahogyan meghal a végén az őszhajú szekta tag:S
sajnáltam a Francia csávót asszem az egy pap volt, és nem értem miért nem lehettem többet avval a szöszke kalandornővel (Max társa volt Indonéziában) szval avval mi lehetett:S a hajós részek nagyon bejöttek, és talán még Párizsi bóklászások...sok ötletességet tettek bele és a grafika mindenképpen szebb az 1. részhez képest, viszont Nina hangja sokkal szexibb az 1. részben:) érdemes kipróbálni mindkét részt -
#266 Secret Files 2: Puritas Cordis magyar feliratok
most töltöttem fel, uh remélem sokáig jó lesz.
Köszönet a magyar felirat elkészítőjének! -
once #265 Ezek a linkek már nem aktuálisak(törlődtek),valaki meg tudná osztani velem a magyarítást,mivel angol a játékom. Köszönöm! -
Vivykeh #264 Már megoldottam! :'D -
Vivykeh #263 Sziasztok!
Nos,elakadtam. :S még eléggé az elején járok.
Ott amikor a fotós áll a recepciónál, nekem pedig megkell mutatnom neki a fotót az étterembe. Akárhogy próbálom, nem jön be megnézni a képet! Egyszerűen nem tudom mit kell csinánli! Valaki segítsen, légysziwes -
#262 Hello 19410122!
Nincs mit megköszönni, sajnos ez a hiba valahogy a magyar verzióba becsúszott. Úgy hallottam, h a németben talán nem volt.
Jó kis klasszikus kaland volt ez.
Egészségedre.:)
-
19410122 #261 Hello Moonster.
O.K. A Resident Evil-t csak viccnek szántam.:-)))
Neked személyesen, külön megköszönöm a topikba belinkelt mentést.