58
-
ekre #58 meggyütt a collectors edition :) -
ekre #57 nemtom, hogy nyomjátok-e a teljest, de vlmi über fenomenális lett. a sztori nagyon bejön, a küldik kiba' jók és sokrétűek, annyi lehetőség van 1-1 feladat teljesítésére hogy jaj. számtalanszor vissza is töltöm a mentett állást, csak azért, hogy megnézzem 1-1 másik variációval a megoldást :) ez nem nagyon jellemző rám, de itt megéri!
egy csöppet amúgy optimalizáltak a stuffon, jobban fut mint a demó (azért olyan nagyon nagy difi nincs, csak egy pici). -
ekre #56 warez crysis már elérhető -
Dany007 #55 Nemsemmik a modok ! :) remélem nem dobják vissza nagyon fpsben. -
ekre #54 akkor ok, úgy tényleg szaggat :))
crysis death track fun map :D -
Dany007 #53 Az NFS pro street demora értettem hogy kinn van :P
Amúgy az Full grafon AA val 1280ban 35-45 körül fut nálam :)
Sz.tem ott értettük félre egymást a Crysissel kapcsolatban hogy nekem a full az AA-val értendő =/ -
ekre #52 ismét egy grafikai tuning mod -
ekre #51 sajna annak szintén über gép kell (nfs), asszem már van demó, nézd meg (bár lehet hogy Dany is arra értette, hogy kint van :)) szerencsére ez nem izgat, lévén rühellem az nfs sorozatot :) -
ekre #50 de a crysisben nem csak a grafika a lényeg (bár szerinte, ebben is über :)) a legtöbb új játék akad max aa-val, ez természetes szinte, de az első postok ugye arról szóltak, hogy szinte nincs is olyan gép amin fullon (szinte fullon) menne, erre írtam, hogy nálam vhighon vígan megy (havas pálya gáz viszont, ott csak highon megy jól, vhighon érezhetően akad). -
Dany007 #49 Hát de én is azt mondtam :D Hogy be lehet állítani rendessen hogy menjen faszán. De AA -val széjjel akadja magát !
Pedig mondjuk egy CB's Jerico AA-val is szépen meg és nem sokkal jobb a Crysis grafikában...
Amúgy komoly az a map! -
ekre #48 lol elnéztem, már szerdán itt lesz a collectors edition :) -
ekre #47 akit esetleg érdekel, az nézze meg a crymod.com oldalt, már most van hozzá pár pálya ill egyéb nyalánkságok. hehe, köv hét pénteken érkezik a collectors edition, cant waaaaaait :D -
ekre #46 bocsánat, a vidkari erősebb abban a gépben, de más nem -
ekre #45 egyébként a videó amit linkeltem egy gyengébb gépen fut mint amire te azt írtad, hogy 8 fps. érdekes, ez szebb mint a gyári és mégsem 8 fps :) -
ekre #44 a teszteket meg mindig is letojtam, nem mindenhol ua körülmények adottak :) lásd az én példám :) én is adhatok neked pár tesztet, ahol kb hasonló eredményekre jutottak mint én. lényegtelen, engem csak az érdekel, hogy nálam vígan fut, azt, hogy egyesek képtelenek a gépüknek megfelelően a lehető legjobb minőségre beállítani, no az ne legyen már az én bajom :D -
ekre #43 ki a fene mondta, hogy 16x élsimitással futtatom? :) azon tuti szaggatna mint a barom :) azt mondtam, hogy very high-on fut 1280-as felbontásban. ennyi, azon meg vígan megy ezen a gépen is.
ultra high szerinted miért volt idézőjelben? :D mert nincs, azaz úgymond ultra high:) írtam, hogy újramappelt, több effektet tartalmaz mint a gyári, ezért bátorkodtam ultra hight írni, érthető remélem :) -
ekre #42 a teszterekről meg annyit, hogy játszani tudnak (nem nagy dolog :)), de a géphez nem feltétlen értenek, alap beállításokkal lehet, hogy lassú. de pl amit írtál, az egyenesen baromság (hogy a quadon 8800-al szaggatna, loál. akkor elcserélem a gépem arra, ha ezen nem szaggat, akkor biztos jobb :D)
[img=http://img222.imageshack.us/img222/3594/59249266hz5.th.jpg]
[img=http://img215.imageshack.us/img215/9742/53020069zg1.th.jpg]
[img=http://img215.imageshack.us/img215/4489/36352872dm7.th.jpg]
íme egy videó az újramappelt pályával, látszik folyamatosan az fps, ami igaz, hogy néhol 22, de látványban sehol sem mondható, hogy megakadna. (jóval több effektet rakott be a srác mint a crytek, hamarosan letölthető ez a map is) -
Dany007 #41 Kinn a demo :) lehet próbálni ! -
hawkie22 #40 NA ezen jót röhögtem: "nemsokára végre bárki leülhet a játék mellé"
Ha fizetik hozzá a gépemet, akkor esetleg, bár elég sokat kéne fejlesztenem, hisz még a CoD 4 és a Gears of War sem megy rajta. :)
Bár remélem az NfS Pro Street menni fog. -
Dany007 #39 Félre ne értsd nem arról van szó, hogy nem lehet optimalizállni. Hogy nem futhat faszán akár egy 7950en is. Persze hogy be lehet állítani. De very high beállításokkal 16x-os élsimítással fullban tuti hogy nem fut normálissan :) -
Dany007 #38 Ott van nézd meg ! A 7900GTX "csak" high beállításokon 10fps-t produkállt és Nulla élsimítás volt rajta ! Most gondolj bele ha rárakja a 16 szoros QAA-t kettészakad a kártya is :D -
Dany007 #37 pff itt nem rólam van szó. teszt nézzél meg pár tesztet. Biztos mindenhol tele vannak looserekkel.
Sőt a prohardveresek a legnagyobbak nem ? :D Érdekes hogy a 330 hozzászólásból egyik se looserezte le. Lehet oda kéne menned és megmondani nekik a frankót, nem ? :D
Meg ha már kötekszünk, akkor ultra high beállítás nincs csak Very High, de lényegtelen. -
ekre #36 grebber tudom, nem is dx10. de ahhoz közelít. amúgy a demó közel sem képes a végleges grafikára, mindjárt teszek fel egy videót, "ultra high" settings-ben, dx10-el (újramappelt pálya, ég és föld grafikailag!).
Danny007 szerinted nem pont leszarom, hogy mit hiszel és mit nem? :D hát de, de ahogy kívánod, mindjárt teszek fel pár shotot. -
#35 Az a very high-os buherálás messze nem eredeti very highos látványt nyujt! -
Dany007 #34 Vagy nézzél meg néhány nemzetközi tesztet. Mindenhol alapból csak high beállítással tesztelnek. Pont azért mert a GTX is nehezen bírja. -
Dany007 #33 héj héj héj héj :) szöveg szöveg szöveg... Screeneket... Magyarázni mindenki tud.
Nálam is le lehet optimalizálni a géjmet, hogy 35-50fps-sel fusson! De az akkorsem full graf ! De 140ből összerakni most egy olyan gépet, az biztos hülyeség. Biztossan a prohardveren bénák az emberek. Olvasd végig neki is megy jobban a game, csak a full grafot nem bírja FSAA-val ! -
ekre #32 baromság, vagy looser a teszter, vagy vista miatt.
nekem egy core2duo e6400 van, 2x1 giga corsair xms2 ram, 256 megás 7950 és very high-on is jól megy 1280x1024-en (a cvar-al lehet ugye az eredetileg tiltott high-ról very high-ra tenni) egyedül a víz közelében érzek lassulást, vagy a ködös résznél. egyébként végig simán megy.
haveromnak ua ilyen gépe van, csak 8800 gtx és simán fullon röccenés nélkül fut (vistán). -
Remetix #31 Hát nagyon nem. Tavaly nyári a gépem, és teljesen jól fut rajta medium detail-el, 1280*1024-ben.
Viszont remélem az AI jobb lesz mint a demoban, még delta módban is idegesítően buták időnként, főleg ha egy kicsit távolabb vagyok tőlük. Pl. egy nagy szikla előtt áll az ellenség. Meglövöm, de nem hal meg, akkor ahelyett, hogy gyorsan valami fedezéket keresne, ott nézelődik ahol van.. A másik meg, amikor tudják, hogy bent vagyok egy épületben, szépen egyesével jönnek be, úgy hogy mindig adnak egy másodpercet hogy fejbelőjem őket, mielőtt elkezdenek lőni.
De amúgy nagyon szórakoztató játék, biztos, hogy megveszem amint kijön. Gépet viszont nem fogok fejleszteni miatta, medium detailben is elég szép. -
neoG #30 bit bit...tnt2 is volt 128 bitesben -
zsoltz #29 140-150 ezer FT?:S MESE :P nem hiszem hogy 140-ből oan gépet raksz össze amin fullon megy a crysis -
BirRob #28 Az ötlet nem rossz, hogy egy fával megöld az embert, de érzésem szuerint ebből is az lessz, mint a Dark Messiah-ból, egyszerűbb megölni az ellent egy hordóval, mint a világ legjobb fegyvereivel. Szvsz. thx. -
Dany007 #27 Na ezt az esze veszett baromságot honnan szedted ? :D
Utánnanéztél egyálltalán vagy csak úgy mondtál valamit mert jólhangzik ?
Volt egy teszt a demóról a Logout blogban.
Config:
Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.4GHz
eVGA 8800 GTX @ 576/1350/900 + nVIDIA ForceWare 163.71 beta
2GB DDR2 Geil Ultra+ 800MHz (4-4-4-4)
Vista Home Premium 32bit
Crysis minden max 1280 felbontás + FSAA 8fps-sel futott !
Ha nem hiszed nézd meg ezt!!!
Ha ezen a gépen 8fpssel futott maxon, akkor kiváncsi lennék mennyiből raknál össze olyan gépet amin rendessen fut?! Hm? :)
Főleg amikor a 8800GTX 100-120körül mozog boltban...és még nincs benne a winchester. -
solikka #26 Azért nagyon túlzásokba estek a gépigényt illetően...egy Crysist maxon futtató gép már összerakható 140-150 ezerből de ebben már minden benne van még a winchester is. -
ekre #25 jah, most azon vagyok, hogy úgy toljam ki, hogy én sem használok el 1 töltényt sem :) (nem úgy, hogy végigrohanok, hanem settenkedve az ellen mögé maximum strength-el elkalapálom őket, vagy mondjuk becsalom őket egy házba és nemes egyszerűséggel rájuk omlasztom) -
ekre #24 jól láttad, easy és medium fokozatban mondjuk nem nagyon van szükség a ruhára, de hard és delta módban az, aki nem tudja, hogy mikor és hogy használja a ruhát, az bizony elég hamar kampec lesz. személy szerint delta fokozatban már többször lenyomtam úgy, hogy 1x nem lőttek rám, igazi jó móka a lopakodós játékmenet. -
ekre #23 a sok kritizálónak, mutassatok egy olyan fps-t, amiben ilyen fizika van, ahol a környezetben keltett hatásokkal is tudtok haladni. (pl bazookával hegyoldal meglő, szikladarabok söprik ami alattuk van, lehet akár tank is). vagy egy járőröző csapatot úgy tesztek el láb alól, hogy a fákat rájuk borítjátok. na? várom a válaszokat :) (a grafika is legyen jó és a sztori is) -
opeca #22 Már csak arra szeretnék válaszolni, hogy az SG.hu kap pénzt a promóciókért?
Erre még sosem válaszoltak, pedig szerintem nincs benne semmi szégyelnivaló:D -
opeca #21 Én nem tudom, a tralierből nekem az derült ki, hogy valami elég komolyan kiképzett emberkével kell gyakni, valami biomechanikus ruhában, úgyhogy azért csak csak nem lehet olyan rossz:D -
opeca #20 Mondjuk a demokból elég nagy hülyeség kiindulni.
Azok sokra nem jók, egy játék egészében játék, egészében, a fokozatos nehezítés, story után kezd valaki vagy ráérezni, vagy nem.
Viszont ha valóban csak grafikában van ott a szeren, az nudli. De a nudlikból sok van, és ezért sokan a nudlikra lettek szoktatva, és annyira komolyan szarhat rá a Crytek fejlesztője és kiadója, hogy sablonjátékot raktak össze, ha az eladási számok jól alakulnak, hogy csak na:D
Az meg ne is sírjon egyedi játékokért, aki nem veszi meg, csak letölti:D
Az örüljön, hogy vanak, akik feltörik neki:D
Mérgelődni az mérgelődhet, aki súlyos ezresekért veszi meg:D -
Cat 02 #19 huh most fog összeomlani a crytek :S
btw nekem 3 perc alatt el se indluna sztem a gém :D