Fantasztikus siker a Crysis

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moyko
"Fantasztikus siker a Crysis"

A hardware gyártóknak minden képpen. igazán sikerült össze dobni valami nagyon nagyo amitõl minden vérpistike ("én egy progémer vagyok") beindul és pumpolja a pénzt a pc-be. (igy kell csinálni $$$)

There is only one Boss!

akinek 1 evnel regebbi gepe van, az jobb ha nem is almodozik rola, mert meg minimumon is szaggatni fog neki.
amd3000+, 1gb ram, gf6600gt: demoban minden lowon volt, es 20-30fps. ha lett valami lovoldozes akkor meg 5fps
grebber
Érdekes oldalak ezek sehol nem találtam ilyen infokat náluk 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
"A német Gamestar például tíz éve nem adott 94%-ot egy játékra. De a tengerentúlon sem más a helyzet, a PC Gamer a maga 98%-val minden idõk legjobb értékelését adta. A francia PC Jeux 95%-kal jutalmazta az FPS-t."

Most elõ is keresem ezeket a weboldalakat és megnézem hogy a régi nagy nevekre hány %-ot adtak.

Next PC upgrade: 2022

ja és még vlmi 😊 a demót még a very high settings trükkel sem a teljes pompában láthatjátok, a retail még szebb lesz, szerintem az utolsó pár héten már csak optimalizáltak (bétában kb 2 hónapja csak az megy, mármint optimalizálás)

egy ideje bétázom, isten király game. ennyi lehetõség egy fps-ben sem volt még, nagyot fog ütni. persze kell hozzá egy erõs gép is, hogy igazán crysis legyen a crysis 😊

schrank bf paródia lol. látom nem sokat toltad, vagy nem igazán tudtad kihasználni az újdonságokat, vagy leragadtál a bf-nél és nem látsz tovább. bf-et kb 1 hét alatt szarrá untam, crysis 1-2 (mert eddig csak 2 multi pálya volt) multi béta pályáját a mai napig élvezem, pedig már nemtom hány hónapja vagyok single+multi bétás. ami nagyon király multiban, hogy iszonyat sok lehetõség adott 1-1 feladat megoldására, bár az igazán isteni a dx10 multi lesz, ahol ugyan úgy full rombolható lesz minden mint single-ben.

ja, single lámák? delta módban meddig jutsz, nem csak easy fokozat van, az tényleg a lámáknak van 😉

akkor van egy olyan érzésem,hogy a demóban nem volt sok a játékból<#idiota>
remélem tényleg jó lesz

schrank
single lámák <#unalmas> a multija meg bf paródia <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

← ElőzőOldal 2 / 2