58
-
m4G1c #18 pontosan. amugy nem tudom, miert verik ugy magukat, semmi tartalmi ujitast nem hozott (igen, probaltam az eddig kiadott verziokat). a grafikanak IGY kell manapsag kineznie, semmi kulonleges nincs benne. eltulzott gepigeny egy rokabor jateknak (fps). ha valaki hasznalja komolyabban a directx-et, akkor tudja, mirol beszelek... -
Dany007 #17 Az szép de mondok jobbat :D a 8400-ason 64bites... Hát könyörgöm, egy Dx10 támogatású kártyát mért látnak el csak 64bites busszal. Melyik Dx10-es játéknak lesz az elég ? WorldInConflict? Crysis? CB's Jerico? Bioshock? Áh tényleg nem értem benne a logikát :) -
#16 Már a Geforce 2 Ti karimon is 128 bit volt a membusz. :) -
Dany007 #15 Hát azért megy a story ám ott a sok lövöldözés közben :D Sz.tem azért Annyira nem rossz.
De mégis mit lehetne kitalálni fps-nek? Elvégre a nevében is az van, hogy lövöldözés...Doom-nak, Quake-nek se volt jobb storyja.
Vagy pl ott a Half-life, Half-life2, ezeknek díjnyertes a története, és mindenki istenítette, de végülis az se szól másról hogy mész és írtasz...Jó persze sokszor azért taktikázni is kell, meg néha gondolkodni is :) esetleg trükkökre rájönni, de a lényeg akkoris az hogy mész, eljutsz egy "csomópontig" ott így vagy úgy kinyírsz mindenkit, aztán tovább mész és újra... -
Dany007 #14 Amúgy a gépigénye sz.tem is köcsögség. Biztos lehetett volna optimalizállni, hogy legalább a csúcskártyákon szépen fusson maxon.
Viszont azon nem csodálkozom, hogy a recommended VGA 8800GTS.
Elvégre a géjm Dx10-es (is). És mivel az nvidiánál a 8as séria támogatja ezt, persze hogy nem írhattak oda 7900-ast vagy akármi kisebbet. Az meg hogy 8800 talán azért mert az alattalévők elég gyenguszok. Ez se valami túlerős nemazért mondom. De mondjuk egy 8600-asnak a 128bites memóriabusza...hát nekem kicsit őskorinak tűnik. Így hiába van a 8800után egy szintel lejebb úgymond, a memória sávszélessége csak a fele.(Gef3-ban is már 128bites volt)
Bár azt mondják hogy a végleges verzió jobban optimalizállva lesz, és valami hotfixről is hallottam ami szintén a teljesítményen javít majd.
Hát majd meglátjuk. -
#13 sztem csak fps játékra nem adtak 94%-ot -
Csaba42 #12 Az a baj, hogy k*rva unalmas, 3 perc alatt uninstall lett belőle. Semmi érdeme nincs a Crysis-nek, csak a grafika, ami igen soványka. Ebből sem lesz eredeti gamma, de még warez sem, nem kell nekem. -
Dany007 #11 Ez így van. Senkit se a story érdekel. Nem nagy szám láttunk már hasonló storykat, nincs benne semmi hűde.
Viszont a grafika az igen. Engem is az érdekel főként :) nem pedig a lebilincselő történet :)
Ez van, és ? Akkor mi a baj ?:)
Manapság nem látni sok egyedi storyt, vagy egyedi játékot. Valamilyen szinten mindegyik az elmúlt években kialakult sablonokra épül. Sajnos ez van. Majd talán jön valaki egyszer, és kitalál valami teljessen újat és majd rengeteget kaszál vele :D -
angol #10 ha fullban akarod akkor csak a proci & videókari igénye min. 140-150k, na elmennek a pi@sába ... -
#9 ha a demót nézem, akkor egy átlag FPS átlagon felüli grafikával. szerintem ez vitathatatlan. még csak annyi szabadság sincs benne, mint a farcry-ban volt. sunnyogok a dzsungelben, katonai tábor vagy járőr, upgrade-elem magam a ruhámban, mindenkit legyilok, majd sunnyogok a dzsungelben...
komolyan, senki nem lát tovább annál a kibaxott garfikánál? (ami valóban szép, ez is vitathatatlan).
b+, a demót alig bírtam végigvinni, annyira érdektelen volt. még jó hogy volt demo, mert így lekerülhetett a várólistáról. -
#8 "Fantasztikus siker a Crysis"
A hardware gyártóknak minden képpen. igazán sikerült össze dobni valami nagyon nagyo amitől minden vérpistike ("én egy progémer vagyok") beindul és pumpolja a pénzt a pc-be. (igy kell csinálni $$$) -
savior #7 akinek 1 evnel regebbi gepe van, az jobb ha nem is almodozik rola, mert meg minimumon is szaggatni fog neki.
amd3000+, 1gb ram, gf6600gt: demoban minden lowon volt, es 20-30fps. ha lett valami lovoldozes akkor meg 5fps -
#6 Érdekes oldalak ezek sehol nem találtam ilyen infokat náluk :( -
#5 "A német Gamestar például tíz éve nem adott 94%-ot egy játékra. De a tengerentúlon sem más a helyzet, a PC Gamer a maga 98%-val minden idők legjobb értékelését adta. A francia PC Jeux 95%-kal jutalmazta az FPS-t."
Most elő is keresem ezeket a weboldalakat és megnézem hogy a régi nagy nevekre hány %-ot adtak.
-
ekre #4 ja és még vlmi :) a demót még a very high settings trükkel sem a teljes pompában láthatjátok, a retail még szebb lesz, szerintem az utolsó pár héten már csak optimalizáltak (bétában kb 2 hónapja csak az megy, mármint optimalizálás) -
ekre #3 egy ideje bétázom, isten király game. ennyi lehetőség egy fps-ben sem volt még, nagyot fog ütni. persze kell hozzá egy erős gép is, hogy igazán crysis legyen a crysis :)
schrank bf paródia lol. látom nem sokat toltad, vagy nem igazán tudtad kihasználni az újdonságokat, vagy leragadtál a bf-nél és nem látsz tovább. bf-et kb 1 hét alatt szarrá untam, crysis 1-2 (mert eddig csak 2 multi pálya volt) multi béta pályáját a mai napig élvezem, pedig már nemtom hány hónapja vagyok single+multi bétás. ami nagyon király multiban, hogy iszonyat sok lehetőség adott 1-1 feladat megoldására, bár az igazán isteni a dx10 multi lesz, ahol ugyan úgy full rombolható lesz minden mint single-ben.
ja, single lámák? delta módban meddig jutsz, nem csak easy fokozat van, az tényleg a lámáknak van ;) -
gyuri12 #2 akkor van egy olyan érzésem,hogy a demóban nem volt sok a játékból
remélem tényleg jó lesz -
#1 single lámák a multija meg bf paródia