Már a gyilkosok is a YouTube-ra építenek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nem lepek meg senkit, hogy a késelõ a kisebbséghez tartozott...
Battlelog: Purga5
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"az ijen betegeket genetikailag szûrni kéne stb"
reakcio:"nácik is ezt akarták-->náci vagy?" szerintem a reakico nagyon hibás.az ijen fajelméletek azért ha reálisan nézzük a dolgokat nem valós dolgok alapján ítéltek.az pedig elég valós veszély(HA meg tudjuk mondani 99,999%os pontoságal h így lesz) hogy ha ez a kölyök(magzat) felnõ gyilkos lesz...szóval igen,normális megoldásnak tûnik.az már más kérdés h akkor az ijen dolgok már sztem gygógyíthatóak lesznek..."kicsit módosítunk rajta és kész is"...
de úgyis kihalunk 100éven belül...nemmûködik ez a társadalom sehogyse..szerintem
Sokan vagyunk és sokféle képpen cselekszünk. Nem lehet ezt teljesen kivédeni. Lehet egyéni eredményeket elérni, de tökéletes világ úgyse lesz. Erre példa ez az eset, ami azért sokkoló mert Finnországba történt, ahol tényeg nem jellemzõ az erõszak. De abba az országba is él 5 millió ember. Az rengeteg! Rengeteg ember!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyszerüen azt sulykolják az iskolákban: tanulj szorgosan hogy jó állásod legyen
tipikus alattvalót nevelnek belõled, aki dolgozik és fogyazst
másképp is lehet élni, csakhogy akik iskolákban tanítanak, erre legtöbbször alkalmatlanok, mert akkor mondjuk nem tanítanának, hanem egész mást csinálnának
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
UI: Aki a szélsõjobbos eszméket támogat, az ilyen mocsadékokkal vállal közösséget!
úgy látom sikerült neki
http://mindennapiafrika.blog.hu/2007/11/07/del_afrikai_koztarsasag_apartheid_utan_s
Innen üzenem a sok kis köcsögnek, akik gyilkolni készülnek, hogy inkább úszzák át a Dunát hosszában, az majd lehûti õket...kb örökre...
http://thenamelessphoto.com/
Ne sírjatok már ilyen faszságokat, _soha_ nem volt még ilyen biztonságos az élet, mint most, itt, Európában.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bekattant aminek ezer oka lehet és megtette.
ha gondolod, keress meg pm-ben, vagy mogyi-t
nem kell ahhoz sem diploma, sem nyelvvizsga, hogy boldogulhass
persze a suliban ezzel tömik a fejedet, mert azok az emberek akik az iskolákban tanítanak, ebben mérik az embereket
de ezek az emberek az üzleti életben halottak
Errol szolt annak idejen a szocialdarvinizmus, vagy mas neven a naci fajelmelet. A srac is ennek nagy hive volt...
Az igazi megoldas ket reszbol all: egyreszt korlatozni kell a fegyvereket, masreszt az egyen viselkedese joreszt a nevelesen mulik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aki egy kicsit gógyisabb az rögtön kiszúrja ezt, ilyenkor jön az hogy a sötét vagy a világos oldalra állsz. De most tényleg!😉))
Vagy továbbképzed magad és valami militarista állat leszel, vagy krisnás.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ez nem a mostani társadalom bûne
Nem dehogy, tuti találnak valami lövöldözõs játékot a gépén...ha mást nincs akkor a Worms-re is ráfogják és ott leszünk ahol eddig...
A csúf gonosz "lövöldözõs" játékok...<#szomoru1>#szomoru1>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Egy kicsit én emögött a tett mögött, egy erõs komplexust érzek.
Jómagam is elég szélsõségesen látom a világot, fõleg idehaza olyan mentalitás dívik ami miatt elõbb-utóbb, külföldre költözöm.
Lehetséges egyébként, hogy a srácot folyamatos atrocitások érték és úgy fest most burult ki a bili. Nem mondom, hogy elfogadom, de az indítékait tudomásul vettem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
euért mondom, hogy figyelni kell másokra, a barátaidra, mindig vannak jelek, hogy valaki vmilyen radikalis lépés felé sodródik
csak ugye mindenki szarik mindenkire
milyen lehetett a szüleivel a kapcsolata?
senkinek nem tûnt fel a gyilkolási szándéka, holott még közzé is tette
ha feladok egy egész oldalas hirdetést, hogy hétfpn nyolckor lövöldözni fogok a Mammutban, nem az a megoldás, hogy karóba húznak, miután megöltem 20 embert, hanem elõtte 1. elszedik a fegyverem 2. elvisznek megfigyelésre, majd kényszergyógykezelésre vhová
Na most olvasd el még1x a cikket, és eszmélj rá, hogy õ is pont ezt próbálta elérni. Szal lõdd magad fejbe, mert egy véleményen vagy vele.
Csak nézõpont kérdése, hogy ki a gyökér. A történelmet mindig is vérrel írták.
Én pl nem hiszek abban, hogy mindenki ugyanannyit ér. Aki gyökér az haljon meg, ez a természet rendje, ettõl persze nem fogok mindenkit agyonlõni...
inkább valamilyen szinten maga sem akarta, vagy nem hitte hogy megteheti, de mindenki leszarta
másik este, ha valki igy akar híres lenni
ha valaki feltesz egy videot, amiben azt mondja, öngyilkos akar lenni, azt szeretné, hogy vegyék már észre, hogy mekkora bajban van
Én személy szerint elég nagy CS és egyéb FPS fan vagyok, de még véletlenül sem fordul/fordult meg olyasmi a fejembe, hogy pl. bemegyek egy nagy bevásárlóközpontba és elkezdek szitává lõni mindenkit aki 2 méteren belül van a pumpálós shotgun-nal, mert milyen király mikor pl a Rainbow Six-ben 2-3 métereket repülnek a hullák egy közeli találatom után.
Ez a srác annyit érdemelt volna, hogy van 2 hónapig feküdjön az ágyban, legyen jó felvekvéses, mindene fájjon és nuku morfium meg hasonló erõs fájdalomcsillapító, és akkor lehet hogy elgondolkozott volna rajta (sajna késõn) hogy valyon azok a szülõk akik elvesztették szeretett gyermekeiket, hogy érezhetik magukat.
Egy biztos, ennek a lövöldözõs dolognak sajna egyre többen hívei. Inkább üljön otthon a gép elõtt és lõjjön amit akar, de mi a f*sznak szétlõni ÁRTATLANOKAT???
Ilyen szempontból abszolút nem értem meg a németeket. (gondolok itt az fps játékok szabályozására)
\"Zene nélkül mit érek én?\" \"Manta-Manta\"