119
Szerinted melyik játék nyeri el a 2007-es \"év játéka\" címet?
-
#79 Tényleg: Tavaly melyik game kapta az "év játéka" címet? -
#78 Crysis semmire való, uncsi techdemo ..
Portal és COD4 holtverseny :))) -
#77 X360ra már kijött -
#76 TimeShift demoXD -
ricsa008 #75 Az meg hogy a francba lehet mikor még ki se jött?
amúgy nálam ezt a címet 1értelműen a Witcher kapja -
#74 Assassin's Creed -
exhile #73 a CoD4 tetszik nagyon de azért én még is csak a Double Agent-nél tenném le a voksomat :D Lehet nem egy überbrutál de én szeretem Sam Fishert :D -
#72 Portal. -
exhile #71 Véleményem szerint ennek a 2 játéknak a versenyébe egyik játék sem szólhat bele (lásd: ProStreet) vagy ott az UT 3 annak pedig mondjuk a Jericho (de ez csak hasraütés szerű volt) -
exhile #70 Vagy CoD4 vagy Crysis a CoD4=akiknek a játékélmény (meg azért a grafika is :) ) a fontos | Crysis="apucimegveszia8800ultraSLI-tosztakkó30fpsmaxon" :) -
n3whous3 #69 -
#68 Sztem is Test Drive Unlimited -
#67 CRYSIS -
gettobuxa #66 hopp, közben cod4-re is +1 szavazat :)) -
gettobuxa #65 +1 a bioshock-ra -
#64 Gondolom én szoktak lenni szavazások minden évben minden kategoriába azt az alapján.Vagy minden oldal ugye leteszi a voksát és azokat összegzik.Vagy nemtom :D -
#63 én is írni akartam már, hisz az évjátéka címet csak egy játék nyerheti el, nem 5:). Amúgy miként döntik el, hogy melyik lesz az évjátéka? Az eladások alapján? -
Árnyvadász #62 Jade Empire, legalábbis RPG (akció-rpg) szinten. -
#61 Eldönteni nemnagyon tudom, mert sok game tetszik de ha választani kéne Crysis.
Szerintem top 10-be benne lesznek ezek pc fronton: Bioshock,Cod 4, Gears of War,az agyonhypolt HL2 EP2. -
n3whous3 #60 Nem @-oskodnék, de ha már év játéka a címe a topicnak, akkor lenne mindenki olyan szíves, hogy EGY játékot mond én nem egy listát sorol fel??? Pls ... :) -
romi8 #59 PES 2008 -
Gáborca #58 CRYSIS -
#57 Szerintem rossz a kérdés mert pl a Witchert nem lehet egy kategoriában versenyeztetni a CoD4-el mert teljesen más müfaj.
Év végén kategoriánként kéne szavazni és nem össze mosni mindet egybe. -
Ch4s3r #56 Sztem sorrendben bioshock cod4 ut3( de ez már messze lemaradva a többitől) -
Szabi1991 #55 akkor már vistás passziánsz -.- -
#54 Ha már itt tartunk.MoHA! -
#53 NFS SE -
#52 WHAT?! -
cucmalajmc #51 fifa08 -
#50 És még van 2007 után is.Az se biztos, hogy 2007-ben minden 2007-es játékot ki tud az ember próbálni (ami persze érdekli).
Én például valószínű jövőbe fogom csak játszani 2007 legjavát. :) -
#49 Need For Speed ProStreet! Sz.tem ez elsz a legjobb! Ut Crysis ut meg a CoD4! -
#48 Kicsit korainak tűnik ez még, hol van még a 2007es év vége?
Még a topik nyitó is 8óra alatt meggondolta magát és rájött, hogy jaj inkább mégsem ez, hanem amaz teccik jobban -
#47 kösz a linket :) -
#46 De-de már ráéreztem a lényegére és most már megy:). -
#45 link -
#44 Ki a tököm nyomja a COD-ot singleben? :/
Egyébként sztem UT3, CRysis, COD4, BioShock -
#43 fontos -
gyuri12 #42 nem is tudsz azzal játszani... -
#41 sok jo játék volt ebben az évben az 100:D de ha kijön pcre a GTA4 nem csak 2008 évjátéka lesz de a következö pár év játéka is:D -
Djemba #40 több mint 10