Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
World City kategória, alulról a harmadik sor jobbra, keresd meg a ">" jelet a repcsinél, meglátod mégsem olyan pár darabka! 😄

Jó ez a topik 😊 Régen én is sokat legoztam. Nemrégen összeraktam az összeset, és el vannak rakva egy dobozban, persze nem messzire 😄 A pneumatikus erdei traktorral még ma is elszórakozok 😛

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Sztem inkább keríts egy régebbi darabot, nézd meg ezen a szárnyakat meg a testet, hatalmas darabokból áll. Az új dizájnos legókban nem szabad gondolkodni.

Anyám, hát ennyire öreg lennék?

Ezt rengetegszer kiraktam nagyon kicsin. Öreg motorosok talán emlékeznek még, ezek az ûrhajós sisak nagyon törékenyek voltak. Az alja szinte az összesnek eltört 😞
Utánna jöttek be a masszív, kisebb látotérrel rendelkezõ sisakok.

Ezt meg ha nagyon keresném a nem kis gyûlyteményben, megtalálnám idehaza 😊
http://www.hccamsterdam.nl/brickfactory/scans/00000/03602/001.jpg
Ezek meg mindig furcsán illeszkedtek a "modern" standard legóhoz. Azoknak ugye más lukuk volt 😄
bazs1
jónak jól néz ki, csak ez pár elemes kategória már:\

de az egész repülõ olyan 1 db szinte :S

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Pistike 007
Szokott ilyenkor ott lenni ilyen kis leszorító... Mindegy, csak unatkoztam. Bocs:C
😊

DJ Skyline
ez kell, valamiért megtetszett! 😄

én egy legóval sosem tudtam játszani nekem mindig addig tartott még összeraktam 2 nap gyönyörködés benne, és építettem az újat...

Wreck86
jaja,tõlük én csak az alap5 emberkét kaptam meg pár cuccal.de amikor Armageddonost játszottam ez a z5 volt a fúrócsapat+ûrsiklófellövõ-bõl löttem fel õket ûrhajóval(nehezen fértek bele 5-en😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Prince of Máté
Ezüst Nyíl? 😊
Nekem megvan 😄
Pár éve hobbibõl rakosgattam pár legót

Amúgy nem olyan nagy szám. Mármint persze, az egyik legjobb technik autó, de nem túl jól mûködik. A kormánymûve nehézkes, nem igazán lehet kormányozni a fenti, meg a belsõ kormánnyal se. Ezenkívül a differenciálmûvek meg a hajtáslánc is könnyen megszorul, mert annyi helyen van illesztve, és akkor alig tolható sebességben.
Szóval "játszani" nem lehetett túl jól vele. Afféle vitrintéma.

Ehhez képest a fekete pneumatikus markolós teherautó tökélets technkailag. Bármikor használható minden rajta. (csak elem nincs benne már...)
bazs1
áhh, ezt egyik karácsonyra kaptam, de örültem neki<#eljen>
az egész sorozata tetszett

Wreck86
mind2 megvan😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

NEKEM IS😄DDD

Ez pedig a második, és onnantõl kezdtem gyûjteni a bennszülöttes, kalózos témát😊

Amúgy:
Pirate Set Database

bazs1
a rakétát a hátán azt használtam (pl: kilõni a szemem) amúgy igazad van
system(L)

Sadist
A "nagy fekete technic autóért" szerintem bárki az anyját is eladta volna 😄
Rugós felfüggesztés, belsõ kormánykerékkel irányítható, kihajtható lámpák, sebváltó, nyitható csomitartó, mi kell még? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na megvan, ez volt a legelsõ 😊
ebbe belefájdul a fejem :S

Nekem megvolt, szoftverében volt pár alap téma, de semmi nagy dolog. A kamera jól jött hozzá, de egy másik videószerkesztõ szoftverrel jobbakat lehetett csinálni.

Rock Raidersre emlékeztek?
Nagyon hangulatos volt, de itthon pár készletet nem lehetett beszerezni.
Kedvencem belõle (lézerlámpa!😄) :

Gyakorlatilag az összes témát kedveltem, egytõl-egyig gyûjtöttem õket😊

Az ilyen robotos témákkal az a baj hogy az alkatrészei nem igen felhasználhatóak máshoz, mert elég sok része kifejezetten ehhez készült.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

bazs1
uhh, ez fent van valahol a padláson:

DJ Skyline
Studio részt keresd a listából

bazs1
valaki esteleg rendelkezik/rendelkezett azzal a bizonyos film stúdióval? az milyen lehetett?

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

??
Sadist
Mennyi szép emlék. Én amiket legjobban szerettem (szeretek)
Technic:
Big Foot
Targonca
Exkavátor (pneumatikus!)
Sima Lego:
Vár titkos alagúttal
Kalózhajó
Tûzoltó állomás (kb. 3 vagy 4 évesen kaptam az elsõk közt)
Mentõhelikopter (két rotoros, villogóval, szirénával)
Kétféle kukásautó (#87 az egyik, még németben kaptam)
plusz még a 77 kisebb dolog, amik mentek a darálóba, hogy custom dolgokat csináljak belõle (vadászrepcsi és forgórotorosos helikopter volt a kedvenc, plusz a kétrotoros Balukapitányszerû repcsi) <#gonosz1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pistike 007
Alsó képen lefog csúszni a kocsi elsõ kereke😄 Nincs rajta szürke pöcök😄

szerintem ez az ûrhajó nincs akinek ne tetszett volna akkoriban 😄

DJ Skyline
az alsó kamionról fent van az összerakásu útmutató, Technic Advanced 1-es szekció!

Elsõ technik legóm 😊
báttyó02
ahh de szerettem énis 😄D
nekem is volt egy csomó oylan (fõleg autók) amiket nagyon szerettem volna...de kibaszott drágák voltak

pl ez volt nagyon durvás,pedig 95ös :|||

ja meg ez volt még amiért ölni tudtam volna😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

A kamion amire mindig vágytam 😄

régen ez nekem olyan szépnek tûnt mint most ez 😄

PíszLávJuniti
Nekem ez a vonat nagyon sokáig tetszett, de sose kaptam ilyet 😞

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

trogerzsiger
Mit szólnátok egy lego építõ versenyhez?😄 Megvan hogy milyen elemeket lehet használni és mit kell építeni. na? na?😄

trogerzsiger
huh a hajó volt még benne nagyon zsír cucc

Innen pl minden második megvan 😊

Az egyik kedvencem volt:
Ezt a 2 hsz-t nem is én irtam...
Az egyik hsz az enyém 😊

Isten vagy 😄 THX

Pistike 007
Havernak, nagyon prõ!

Sadist
whááá, ilyen nekem is volt, tényleg úszott a vízen, viszont arra nem jöttem rá, hogy a végében mi a túróért volt egy bazinagy súly.

DJ Skyline
itt próbálkozz, csomó mindent megtaláltam már! 😄 és az összerakási útmutatók is fent vannak 😮 most vettem észre

trogerzsiger
a lego racers 2 osztott képernyõn.. ütõs

ruffirant

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Régebbi legókról hol találtok képeket? Keresem azt a bizonyos kamiont de sehol sem találom :S

DJ Skyline
a repülõ az 90'-es, az autó meg 92'-es

ezt is szerettem, ez meg 91'-es

gépen sosem lesz olyan jó a lego 😉