3204
-
#758 Ha van sok alkatrész, azt épít belőle amit akar. Minek ehhez konkrét építős készlet? Egyébként van, csak nézd meg a creator listát. -
#757 kapott 1x valami hasonlót amibe ilyen kis macskák stb volt. -
#756 van rakás babája, de 7 év alatt még nem láttam vele játszani :)
legóból építhető plüss macska lenne annak tuti örülne, tényleg nincs ilyen állat építős készlet? -
Cat 02 #755 bár akkor már vmi katonás :D -
#754 Fiús legókból is lehet lányos dolgokat is építeni. Való igaz, öltöztethető baba nincs legóban, de nem is az a játék lényege és célja. -
#753 lottót azért nem nyertem :)
meg igazából a nagyobb az nem annyira legós, mondjuk nem is nagyon van értelmes lányos legó. -
#752 más hogy foggal szeded szét meg más, hogy lenyeled -
#751 vegyél kettőt. Vagy a repteret plusz a kék négyhajtóműves repülőt. -
Cat 02 #750 te ilyen türelmes voltál ? :D -
#749 nem szerettem szétrágni mert meglátszott 1-2 darabon, tűvel pöcköltem ki :) -
#748 amúgy tegnap minden lego 20%-volt lenyomva gondolkoztam hogy megveszem nekik a nagy repteret, de az a baj hogy tuti elkezdenék gyilkolni egymást :) -
#747 Én még 5 éves koromban is a számba vettem, mert nem volt még ilyen szétszedő bizgentyű, úgyhogy foggal körömmel kellett egyes darabokat szétszedni -
#746 Persze nem jellemző, csak vannak még hülyegyerekek, ezért ráírják meg minden. -
#745 Lego @ Wikipedia
"Only one percent of the plastic waste in Lego factories goes unrecycled."
Ebből nekem legalábbis úgy tűnik, hogy szinte mindent újrahasznosítanak. -
#744 itt csak én szoktam kis gyerekekkel legózni? :) kb 1 éves korában vette utóljára a szájába az ilyeneket... -
#743 Jó, hát nyílván nem a 12-es tengelyt, vagy a diffit próbálja lenyelni a kölyök, hanem a kisebb vackokat :D -
Cat 02 #742 hát itt max akkor van gáz ha az alapot sikerül lenyelnie de azt nem hiszem h sikerül :DD -
#741 Ami a szájüregen, nyelőcsövön befér, az lent kifér. Anatómiából tanultuk. :) -
#740 Nem lesz tőle semmi baja, ha lenyeli, legfeljebb gumikesztyűben, kiskanállal kell várni míg végez a gyerek, ha kell neki az alkatrész. A baj akkor van, ha lenyeli, de légútra megy, nem gyomorba. Meg akkor ha túl nagy és alakja miatt elakad a nyelőcsőben. -
Borg #739 Azért ez erősen függ a darab méretétől is :D -
#738 komoly? nem is tudtam. -
#737 99%-ban újrahasznosított műanyag. Egy nap alatt simán végigmegy az emésztőrendszerén. -
Cat 02 #736 csak nehogy megegye :) bár sztem ehető anyagból van -
Zsolcz #735 dejoooooo:O -
#734 habot!!! -
#733 Hogyne, meg a fecskendőkből 50 BAR nyomással ontja magából a vizet -
#732 Ez lebeg? :) -
#731 tökéletes -
#730 végül is ilyet kap a kölök karácsonyra, 4 éves gyereknek fölösleges nagyobbat aszem:
-
#729 Iszonyat milyen weboldalak vannak LEGO témában :D -
#728 Ezt is be kéne rakni a bannerba... :) -
Cat 02 #727 ezen sugár sincs =)
-
#726 http://www.peeron.com/scans/?s=0&tid=1 -
Cat 02 #725 http://www.hccamsterdam.nl/brickfactory/setlist/index.htm
-
#724 Vki. tud olyan oldalt ahol képekbe fel van téve a leirás hogy hogy kell összerakni mittomén egy ferrárit? Aki nem érti az a kis könyv amiről szó van. -
Cat 02 #723 return to blockland ^^
netes, régen sg-sekkel toltuk -
#722 Köszi. -
#721 Igen. -
#720 Lego építő programok vannak? -
#719 lol ez nem jött le?:D