3204
-
#878 hát nemtom, enyém legalább 4-5 részből állt (mindegyik darab tudott úszni) -
#877 muszáj be is szúrnom:
-
#876 azért jó visszanézzni mennyit fejlődött az évek folyamán az egész nem? -
#875 Egyébként komolyra fordítva a szót és kielégítve kíváncsiságod: igen, néha leülök még építgetni, és nem szégyellem, nem tartom gyerekes dolognak. -
#874 ez az űrhajó valami zseniális. -
#873 Még űrhajók szabolcsnak (bár nem érdemli meg, mert leszólta az új repcsiket)
link1
link2 -
#872 nekem a leghátsó reptér van meg, aminek nagy üvegfalai vannak -
#871 :-)
amúgy nekem volt saját építésű kitt-tem a knight rider-ből. :D
Annyira királyul nézett ki. Szerintem a kreativitásom csúcspontján voltam. -
#870 Csak vicceltem, mint te. :) -
#869 és még én OFF-olok.... -
#868 Már megint beindult a védelmi mechanizmusod, pedig semmi rosszat nem mondtam rád. Csak kérdeztem valamit, erre beletaposol a pubertáló lelkivilágomba :P -
#867 Ícéram, te még komolyan nő nélkül élsz, recskázol és még mindig egyetemre jársz? :D -
#866 tessék -
#865 Kata te még komolyan Legozol? :D -
#864 na ez pipec -
#863 legó élien
-
#862 Jaja. Tesómnak volt nagy kék tanker hajója. Votl hozzá tőkesúly is meg motor is. -
#861 ég és hullanak belőle a kofferek, nem jósolok neki nagy jövőt :) -
#860 sőt! LEGO repcsi. Nem csak egy legorepcsinek látszó tárgy. -
#859 na látod? Ez repcsi! -
#858 nekem 6780-as volt villogott meg minden :) -
#857 Űrhajókat, plíz! :) -
#856 nem off-olok, csak én nem magamnak veszem a legót :) -
#855 ne offolj -.- -
#854 -
#853 nekem meg fullos lesz lassan a multicam felszerelésem, és 200+k -ban az elsődleges fegyverem, magamnak találtam mozgalmasabb játékot, úgyhogy legózni már csak a kölkökkel :) -
#852 Nekem megvan az új reptér, bibibí. -
#851 én ezzel játszottam sokat (nem enyém volt unokatesóé)
-
#850 Nekem több van. -
#849 Ha ez mind a tiéd, elveszlek feleségül. -
#848 Itt jól látszik a méretbeli különbség a régi és az új repcsik között. Nekem pl. nagyon tetszik, hogy végre repülő formája és mérete lett, nem egy 4 bütyök szélességű valami, amibe egymás mögé ültethetsz két emberkét, hanem végre kétsoros ülések, közlekedőfolyosó, galley...
-
Cat 02 #847 :O
ilyen utam van :) -
#846 Régi repülők kicsit voltak, kis alkatrészekből.
-
#845 Azok nem úszó modellek voltak. Voltak viszont úszóképes hajói is a legónak, azoknak megy egy darabból álló bazi törzsük volt. -
Cat 02 #844 de kalózhajón is csak azért volt h nehogy elsüllyedjen
nekem most is van sima csónakom sima elemkeből összerakva és tiszta cellux az alja, de még így is elsüllyed :) -
#843 a régi nagy rep cucc se volt jó másra. -
#842 ennek dacára is 400 elem az a repcsi
amúgy régen is voltak nagy és speciális elemek, lásd pl. kalózhajók törzse, ugyanarra a mintára csak ez meg repülőgép szárnya, törzse -
Cat 02 #841 most h mondod :S
bár az ablak az jó lehet máshova is -
#840 Ezek az új legok nagyon nem jönnek már be. Két alkatrészből áll az egész, és szinte felhasználhatatlanok más építményekben, annyira speciális elemekről van szó. :( -