3204
-
#918 -
#917 -
#916 A kocsma akkoriban (és sokhelyütt még most is) központi épületnek számított, hiszen a társadalmi klubélet ott zajlott. Bár közvetlenül mellette sztem az valami nagy raktárház. -
#915 -
#914 Lennél kormányzó egy ilyen helyen, mi? :D -
#913 ez cuki
többi kép -
#912 rögtön a kocsma mi? és még én vagyok alkesz..... -
#911 nem ez :) -
#910 Ez legyetlen :D
Mondjuk vicces, hogy a kocsma mellett volna a kormányzó palotája :D -
#909 a tető szine nem tetszik :) -
-
#907 fúúúú kalózos volt a kedvencem. -
#906 Kitt-en felnyitható volt a motorháztető is! -
-
#904 mióta motorozol? :) -
#903 az egy nőfigura ha megnézed az arcát -
#902 lol, kitalálom. Dr. House? -
Ilyesmi volt. Csak úgy volt, hogy volt egy eleje meg egy vége, és pár középső elem, amivel gyakorlatilag végltelen hosszú hajót lehetett gyártani ugyaúgy, mint a kalózosból. A farokelemnek a végén volt egy sín, ahova belehetett csúsztatni a motort. -
#900 kocsi a pizsamás betmen tévésorozatból
-
#899 Én hiszek nektek, nem azt mondtam, hogy olyan nincs, hanem azt, hogy van egy darabból álló is. Tudom, hogy a város témához voltak kis elemekből összerakós hajók is. -
#898 -
#897 Nekem megvolt a Westernből az aranybánya, a western utca, meg a bőrtön. Ami hiányzott az a nagy Western erőd volt :( -
#896 Ja de igaza van Mikenak. Volt olyan tűzoltó hajóm nekem is, amit több részből kellett ősszerakni, és úszott, meg tőkesúly is volt hozza, illetve elemes motor. -
#895 képeket, melyik volt az az utazós ahol léghajó meg gőzös ilyenek voltak, 2000-es évek eleje, abból vagy 4-5 félét vettem a kölöknek anno. -
#894 És hamar lemerült? -
#893 Ja az volt meg nekünk is. De annak is a hajógericne egy elemből volt. -
#892 az enyém kék volt, és konténereket szállított -
#891 Kedvenc Legom a Westernes volt. Teljesen beizgultam, amikor láttam ,hogy végre vannak puskaformájú puskák, és rendes pisztolyok is. Az már csak hab volt a tortán, amikor láttam, hogy van papírpénz is. -
#890 Ez besz@rás, ez nagyobb legoűrhajób*zi, mint én!! :DD:D -
#889 nemtom, nekem nem volt hajóm, de ez eléggé egy darab:
-
#888 részletes, de nem elég masszív -
#887 dehogy rúgok, én csak kérdeztem!
mi abban a rossz? -
#886 okés! -
#885 Engem bántanak megint, de te még belém is rúgsz megint :P -
#884 a sok picitől lesz részletesebb szerintem. -
#883 retardált vagy, Marci? :D -
#882 Kispajtásoméknak volt vidéken házuk, és volt egy bazinagy szoba. Oda elvittük az összes legonkat, és építettünk egy rohadt nagy Forma 1 versenypályát irányítóközponttal, kiszolgáló létesítményekkel stb, utána egy rohadt nagy várost rendőrséggel, tűzoltósággal, házakkal stb. Le is fényképeztük, majd ha találkozom vele megpróbálom előkeríteni :) -
#881 ját nemtom, inkább tele lett apró pici szarral, azért van 400 elem
szépek, de nem elég masszívak
drága a műanyag -
#880 Második penge nagyon. Az elsőnek nem tetszik az a nagy szája, meg a második valahogy "kuckósabb" :D -
#879 Ezzel meghódíthattam volna az egész galaxist, és minden ütközetet megnyerhettem volna a gonoszok ellen. :D
Azért lennék a haverja ennek az építőjének.