Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
[Hmm, lehet nem komolyodtam semmit az elmúlt 30 évben, csak más játékaim vannak? <#fejvakaras>#fejvakaras>]
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
MISB nagyon ritka magyarországon, ha lehet egyáltalán kapni.
Þór vígi þessi rúnar
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
[/cserf][/fülünyúl]

tejóisten mekkorák ezek!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
[/cserf][/fülünyúl]
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
most meg hogy néz ki jobbra a tûzoltó? :S mint valami elmebeteg piromán, aki alig várja, hogy felgyújtson valamit 😄

[/cserf][/fülünyúl]
sokkal jobb volt a régi szerintem 😄
ez az új:
régebbi fajta

10179 - Star Wars UCS Millennium Falcon 144,000Ft
5195 db + 5 minifig
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
Itt lefotózta valaki, hogyan kell megépíteni a kék gépet (a galéria végén már több dobozból saját hülye kombinációi vannak).
[/cserf][/fülünyúl]
THX!
Emlékszem eszméletlen drágák voltak, még a techniknél is jobban. És kapni se lehetett szinte.
Aztán mikor már annyi legóm volt, simán megépítettem õket magam 😊
nem csak ilyen egydarab az alja, másik a teteje és slusszpassz?
maga a lego meg otthon van 😞
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
[/cserf][/fülünyúl]