3204
-
#998 Kata: Ide nézz mit találtam neked :D
23990 huf -
#997 Mondjuk akkor még csak egyiptomi volt. Ilyen keleti nem. Ez az expediciós, a kalózos meg a westernes lego állt hozzám a legközelebb. áhh mindjárt sírok :D -
#996 Ez az expediciós lego volt az utsó, amikor kiszálltam végleg az iparból :(. Nem pont ez a modell, hanem amikor abbahagytam a Legozást, akkor jött be ez az "indiana jones"os lego. -
#995 ilyen nekem is kell :) -
#994 Ilyen nekem is, kb. még ovi középső csoportban kaptam. -
#993 meg ez is:
-
#992 ilyenem is volt:
-
Vlala #991 Harmadikok vagyunk a legnépszerűbbek között. Érdekes, hogy a második helyen az 1:18-as autómodellek állnak, így beigazolódik az Örök Colin McRae mondása: "Az ember mindig gyermek marad. Csupán a játékszerei változnak." -
gyuri12 #990 én is így jártam a legóimmal...:( -
#989 szerintem azóta úgy szétszórták az életben nem lesz többet összerakva, kicsik még, ami nekem váras kalózos cuccok mind külön voltak válogatva azok is már 1000 felé vannak :( -
gyuri12 #988 mákos gyerek!:)
örült-e nekije? -
#987 2006 karácsoynra meg ezt kapta a kölök :)
elötte ebből a sorozatból vagy 4-5 félét:
-
gyuri12 #986 tényleg kurvajó:D -
#985 hát ez qrvajó, endor diorama :) -
szurop #984 De mikor a legutolsó hsz-t írtam, akkor kaptam az infó msn-en, hogy mi a száma. -
#983 Ha beírod googleba, hogy lego + a sorszámát, akkor tuti kidobja. -
Cat 02 #982 neten olcsóbbak a cuccok :) -
szurop #981 Elnézést kérek tévedtem. Én teljesen másmilyenre emlékeztem, mármint valahogy nagyon úgy rémlett, hogy a hátulja is olyan magas mint a fülke, és annak a tetején van a kosár, de ezaz, mert közben megerősítették a tipusszámot. De karácsonkor a TESCOban tényleg olyan rohadt drága volt. -
#980 Ez az, amit mondtál, emelőkosár, kitámasztó, oldalán kinyitva tekerők. Más kosaras technic tűzoltó nincs. Egyébként elég nagy ez, ott van a dobozon, hogy majdnem 60 centi magas. -
szurop #979 De nemez, ettől sokkal nagyobb. -
Egyébként csak 16.000 forint, nem 40. -
szurop #977 Az a vicc, hogy a lego honlapján sem találok olyat, és a google-el sem találtam olyan legoról képet, csak hasonlót. -
szurop #976 Az unokaöcsém karácsonyra kapott egy 40k forintos LEGO-t. Atomdurva, egy hatalmas tűzoltóautó. A tetején van 2 tekerő, vagy nem is tudom mennyi, azt tekered azzal letalpal. Az oldalán felnyitsz egy ajtót, van 2 kis tekerő, egyikkel felemeli a kosarat, a másikkal forgatja. És a hátulján van a gépnek egy kis tekerő, avval az elős kerekeket lehet kormányozni. Gondolhatjátok hogy annyiért milyen durva gép. -
#975 az télleg nagyon jóó -
#974 igen -
#973 amerikában "csak" 90 :( minden álmom egy ilyen:
Falkóne -
#972 LEmaradtál a b@szott jó űrhajókról! :D -
#971 olvass -
#970 136 új üzenet, wth?:O -
#969 ha ez gyári, akkor 144eFt -
#968 ez nekem volt (van) meg -
#967 de kéne egy ilyen -
#966 :) -
#965 biztos technic, és mozog is, van benne kismotor :D -
gyuri12 #964 ez olyan nagyon jól néz ki... -
#963 nekem is ez volt:
-
Lyan Kyj #962 3. képen háttérben Podrace műhely! -
#961 Egyik ismerős olyan Star Wars buzi, hogy egy ilyenért a két lábát odaadná :D -
#960 az anyja úristenit! -
Luke középen ott figyel... :D