Nagy LEGO topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem sajna erre külön szobám nincs, két nagy ládában, plusz az ágynemûtartóban dobozokban vannak, de zacskókban azért szétválogatva elemcsaládok szerint.
[/cserf][/fülünyúl]
Egyetértek.
Inkább szenvedek a sok kicsi elemmel, minthogy egy nagyból rakjam össze😊
#496: TOLÓSZÉK mekkora!!😄DDD
Inkább szenvedek a sok kicsi elemmel, minthogy egy nagyból rakjam össze😊
#496: TOLÓSZÉK mekkora!!😄DDD
válasz egyszerû! 2 féle módon:
- van ami szét van szedve, de dobozban
- a java egy nagy mûanyag dobozban pihen
és képet a LEGO szobáról 😄
- van ami szét van szedve, de dobozban
- a java egy nagy mûanyag dobozban pihen
és képet a LEGO szobáról 😄
#141: ha ezt megkapom, vagy ezt a hajót (#402), akkor fél évig bezárkóztam volna a szobámba az tuti.<#wow1>#wow1>
Képek helyett jöjjenek a szöveges válaszok😊
Ki-hogyan tárolja, rendszerezi, állítja ki az anyagokat? Füzetek, dobozok?
Nálam:
A vendégszoba gyak. át lett alakítva csak Lego-k számára.
48 különbözõ, átlátszó mûanyag rekeszben tárolom a kisebb elemeket,
és 6 nagyobb, szintén átlátszó rekeszben és 3 nagy legóvödörben az "alap" darabokat.
Van egy hatalmas mûanyag kádam, amiben a speciális elemeket rakom (utak, alátétek, nagyobb elemek).
Az emberek sorokban egy hosszú polcon.
A megmaradt SW-s legók pedig terepen, díszletek elõtt/alatt/felett/ben/en/.
SW-s legókat havi 1x tisztítom, a többit kb 3 havonta.
Minden füzet a saját dobozában, a szekrény tetején kiállítva😊
Ki-hogyan tárolja, rendszerezi, állítja ki az anyagokat? Füzetek, dobozok?
Nálam:
A vendégszoba gyak. át lett alakítva csak Lego-k számára.
48 különbözõ, átlátszó mûanyag rekeszben tárolom a kisebb elemeket,
és 6 nagyobb, szintén átlátszó rekeszben és 3 nagy legóvödörben az "alap" darabokat.
Van egy hatalmas mûanyag kádam, amiben a speciális elemeket rakom (utak, alátétek, nagyobb elemek).
Az emberek sorokban egy hosszú polcon.
A megmaradt SW-s legók pedig terepen, díszletek elõtt/alatt/felett/ben/en/.
SW-s legókat havi 1x tisztítom, a többit kb 3 havonta.
Minden füzet a saját dobozában, a szekrény tetején kiállítva😊
Már belinkeltétek az összes régi kedvencemet, amik megvoltak, meg amikért a fél karomat odaadtam volna. De azért izgi volt a saját készletembõl megépíteni a bolti hasonmását is. Na ezért jó a legó. Ezért nem jó, ha túl speckó, mert akkor már ilyet nem lehet.
+fav azonnal! Legjobb topic<#vigyor2>#vigyor2>! Sztem az a bajuk, amikor már túlzásba viszik. Kaphatók ma már olyan cuccok, amik csak pár nagyon speckó elembõl állnak, és azok másra alig használhatók. Kell a spec elem, volt az régen is, de azok sokmindenre használhatók voltak. Az nem izgi, ha 3 elemet összerakok, és kész az ûrhajó, és másra alig használható. Az az izgi, ha 50 elembõl áll, sok hasonlóból, amiket más ûrtémához is fel lehet használni.
😊))
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Ehh, jányok nem értenek ehhez...
én szeretem a sok különleges elemet, mindig fel tudtam használni az építményeimhez. Nem tudom mi a baja itt néhány embernek a nagyobb elemekkel. Kell olyan is, mert más legóanyagból nem megépíthetõ.
[/cserf][/fülünyúl]
értelek, mondjuk a készletek nagy része nálam is a vegyesben végezte😄 összeépítettem, elvoltam velük, delete, és ment a vegyesbe, majd kitaláltam mindíg valamit 😄
DJ & Kata!
Értsétek jól, csak azt akartam mondani, hogy sok benne az olyan elem ami csak oda és csak arra jó amire és ahova a tervezõik szántál. Én a legóban annó azt szerettem, hogy egy ûrhajós dobozból várat is lehetett építeni vagy fordítva. Na jó, némi fantázia kellett hozzá ha azt akartam látni benne amit építeni akartam, de akkor is... <#vigyor3>#vigyor3>
Értsétek jól, csak azt akartam mondani, hogy sok benne az olyan elem ami csak oda és csak arra jó amire és ahova a tervezõik szántál. Én a legóban annó azt szerettem, hogy egy ûrhajós dobozból várat is lehetett építeni vagy fordítva. Na jó, némi fantázia kellett hozzá ha azt akartam látni benne amit építeni akartam, de akkor is... <#vigyor3>#vigyor3>
csak meg ne edd.
már sokszor beszúrtunk részleteket😊
Hú, de megnézném élõbe!
Hú, de megnézném élõbe!
Hmm, ezek már ilyen nagy elõregyártott darabokból állnak, nem kell nagyon építeni, mi volt ezekben az öröm? <#nemtudom>#nemtudom>
ennyihez kinek van tûrelme?
IGEN😄 A city-emberes csomag biciklis emberkéje vitte nekik mindig a postát^^
A kabriós apartman a legjobb!
Paradisa vagy mi termék család <#idiota>#idiota> pedig nem mai darabok, a legfiatalabb készlet is 10 éves az oldal szerint! de van 92'-es is
Nekem ez speciel pont megvolt. Tök jó strandkávézó volt a legóváros szélén. 😊
[/cserf][/fülünyúl]