Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Valahogy sejtettem, hogy kedves katánk is itt lesz XDDDD

púúúúú

n3whous3
LOL

Legó topic 😄D

púúúúú

Pistike 007
Havernak van lépegetõje, és ha hozzáérsz akárcsak egy ujjal is, ripityomra törik😄

rotator
Köszi, közben rájöttem, hogy van magyaországi disztribútor! 😊
A Halálcsillag most akciósan 95 rugó (110 helyett), a lépegetõ 50, a csillagromboló 37, a Millenium Falconból csak a kicsi van.

Pistike 007
És ma elmegyek és megnézem mennyibe fáj😄

rotator
Tényleg?? És mennyi kóstál?

Pistike 007
Biza

Pistike 007
Ja, én is néztem, jól néz ki

rotator
Ilyet? 😊

rotator
Bakker, most látom, van egy 5000+ darabos Millenium Falcon is 500 dollárért, OMG! <#wow1>

Halihó!

Jó ez a topik, megy is a kedvencek közé. 😊 Pont nem olyan régen -pár hete- kezdtem el összerkani a legóimat (éljen az influenza, így legalább van egy kis ideje az embernek). 😄 Én régen leginkább Model team és Lego city párti voltam, bár elõbbi sorozatból sajnos csak 3 van meg; az örök kedvencem a helikopter szállító kamion (ami úgyszint nincs meg, mert már anno került vagy 25k-ba). Majd lövök képeket a meglévõkrõl, mert 1-2 készlet kivételével már össze van rakva minden. Itt viszont kérnék egy kis segítséget: nincs meg valakinek a nagy Octan benzinkút, amiben van autómosó, shop, egy autómentõ+ egy piros kocsi (5397)? Ugyanis a költözés során megváltam a dobozoktól és ennek a készletnek sikerült az összerakási útmutatóját is kidobni, neten meg persze nincs fent a füzete. 😞 Szóval, ha akad valaki, akinek megvan, akkor megköszönném, ha meg tudnánk valahogy oldani a füzet másolását.

Pistike 007
Ilyet nem, csak nemlépegetõset, meg halálcsillagot

rotator
Ilyet?
Ja meg még a Csillagromboló lenne a harmadik. 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Punker
AT-AT-t én láttam Egerben.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pistike 007
Ez érdekes, mivel nálunk a teszkóban is lehet kapni...

nekem is volt hasonló készletem,az kicsit kisebb volt,és csészealj alakú😊
de ugyan ez a család

egy ilyennel ellennék😊

Shiwo
Nagy LEGO topik
(494 új üzenet)

omg..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ez nekem is megvan <#rinya> gyermekkorom szép évei....

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Ez nekem is megvan. 😄

Balyy
hoppá!
Na mégegyszer:

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

LasCar16
egyik régi nagy kedvencem😛

#acm

Barney Tech
De talán , ha még meglenne mind a 35 , akkor még most is gyûjtögetném, de mostmár teljesen felesleges.

Barney Tech
Ha még meglenne az összes modell , kb 35 darabos lehetne, benne bionicle technic ...stb...

Barney Tech
Huhu , én is imádtam Lego-t építeni.
Az elsõ lego-m egy f1-es auto volt , ami pedig az utolso , az egy helikopter.
SAjnos nekem már csak a helikpter van meg ,de ezenkívül rengeteg volt , de hála a kisöcsémnek elveszlettek a darabok...
Egyébként õ is rengeteg lego-t kapott az ujjaimon nem tudnám megszámolni.

redbull0304

<#nevetes1>

rotator
Nekem is egy raklapnyi legom van/volt, gyakorlatilag 13 éves koromig csak legoztam vagy fémépítõztem. 😊 Az álmom a pneumatikus markoló volt, egyszer láttam Siófokon a Trial boltban, horribilis áron adták, így sose lett meg. Nemrég gondolkodtam azon, hogy megboltolom a pöpec Star Warsos szuperlegok közül a Halálcsillagot és az AT-AT lépegetõt, de sajna Magyarhonba nem szállítanak. <#rinya>

Balyy
Hát a kedvenc játékom volt a lego! Rongyosra nézegettem az összes katalógust és csorgott a nyálam rendesen! Attól függetlenül h rengeteg legóm volt! 😄 Volt jópár technic is!
1 v. 2 éve rám jött a dolog és úgy gondoltam h összerakom az összeset és kirakom az üveges szekrénybe! Sajnos nem sokáig jutottam! Kevés volt a hely meg idõm se volt de azért amit összeraktam az kiraktam! És most vettem észre h közte van az elsõ meg az utolsó is! 😊
õk azok:

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

whiskeyman
hohó...jóa topik. Én is nagyon sokat legoztam régen. Már nem is tudom mikor kaptam ezt...de mindig azt csináltam, hogy megépítettem 2 óra alatt, aztán karambolósat játszottam vele és mindig újjá építettem...a kamion volt a kedvencem, de a Jeep sem volt rossz <#smile>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

hali

www.napisajto.hu

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Depridol
nekem a legkedvesebb a kalóztanya volt, imádtam! a technicsbõl pedig a fekete v8-as kocsi, fél napig építettük az akkori legjobb haverral azem 8 évesek voltunk... azóta is ugy van összerakva 😊) hja a barátság is tart még!

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

A csirke a robokóp 2-bõl. Ízi...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

hali
na ki ismeri fel?😊

www.napisajto.hu

Kata
szintén Mátrixból:

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
A Nebukadonozor a Mátrixból:

[/cserf][/fülünyúl]

Depridol
<#eljen>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

PíszLávJuniti
ááállat

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Deloi
#402: ez lenyûgözött, Kata honnan szeded ezeket?

DJ Skyline
most az öcsém "tulajdona", mondjuk õ Bionicle fan leginkább!

DJ Skyline
hát hajaz rá erõsen, Skyline R34

Deloi
Én is így! De most már ritkán nyúlok hozzá. De ha a keresztfiam (3éves) elõveszi, akkor vki mindig segít<#nyes>

Kata
kínai étterem a külvárosban

belseje:

[/cserf][/fülünyúl]

Tárolni?? Ohh, mikor volt már az... 😄DD Egy nagy - tényleg nagy - fiókba volt ömlesztve az egész. Úgy 25-30 évvel ezelõtt... 😞
Amikor kinõttem belõle akkor a szomszéd kissrác örökölte az egészet, gondolom azóta már tán a 4-5. gazdájánál lehet. 😊

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Kata
nissan skyline (a készítõje szerint)

[/cserf][/fülünyúl]

Ahogy topik elején is írtam, sajnos már egy ideje nekem sincs idõm játszani, építeni, foglalkozni a darabokkal, ezért is kezdtem eladni az SW készletet.

Tisztítani meg muszáj, mert terepen kopik, homok megy bele, stb.