Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
jaja az nagy kedvenc volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Wreck86
a kalózós lego volt az igazi.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Punker
ma jönnek a gyerekek karácsonyozni, úgyhogy ma én is építeni fogok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pistike 007
Valószínû...😊)

szippantós kocsi nincs?
Pistike 007
Betonkeverõt én is nézegettem már, de ez a kukásautó mindent üt. 😊

Pistike 007
Hát akinek ilyen jól megy ugye...<#schmoll2>
😄

jóanul néz ki😊

én nem legót kaptam,de van sok-sok pénzem,lehet hogy legóra is fogok belõle költeni

rotator
200 darabos, kép alapján kevesebbnek tûnt.

Mike at home
én megvettem a narancssárga kukásautót
a régihez képest rengeteg apró bizbasz van, korántsem annyira stabil mint a régi, ha nem finoman nyúlsz hozzá, akkor leesik az eleje, a kipufogócsövet nem tartja semmi, ha tologatni akarod mozog a billenõ rakodótér (vagy minek nevezzem) nagyon széles, ezzel ugyan be nem fordulsz az úton, vezérnek nincs ajtó, ellenben elég makattszerû, meglehetõsen jól néz ki, és narancssárga 😊 (fõ ok amiért megvettem)

ez is tetszik, lehet, hogy még ilyet is veszek 😊

a régi kukásautót is megkeresem vhol

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Ááááááááááá... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Scottt
Még õ is gyerek😛PPPPPPPPP

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pistike 007
Egyértelmû😊)

Mike at home
magadnak vetted vagy a gyereknek? 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Az alternativban lehet az. Pneumatikus defaultból.

Þór vígi þessi rúnar

daru motoros ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Carlos
Most épitem:

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
na ki milyen Legot kapott karácsonyra?

nekem a legösszetettebb "lõfegyvereim" legóból egy sajátkészítésû(és jól lövõ) katapult volt, a másik meg olyan nyilvetõ izék,scorpionok,vagy mik(azok még jobban lõttek)

Carlos
MOC-ok.
Brickshelf-en keress rá és irj a készitõjének, hátha ad leirást, hogy hogy csinálta.

Þór vígi þessi rúnar

😮 komoly?:C francba😞

Aki átbasz, az basszon b-t is!

ezket õk csinálták

Mektudhatom hogy hol és mennyiér lehet ilyeneket venni?

Aki átbasz, az basszon b-t is!

meg ahogy nézem nincsenek is hozzá alkatrészek😞

(pedig aza minigun milyen állat...)

elég bonyolult összeállítani =\

uhh😮

ilyen mindenképp kell nekem!!!

Pistike 007
Minden elismerésem😄

Punker
legó csúzlik:

elsõ

második

minigun

Sadist
MP5, sniper, Desert Eagle alap 😄 (Desert Eagle mozgó szánnal, tárkioldóval ám!)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

én csak 1 fegyvert de az olya rossz lett h azóta se szedtem szét 😄

bazs1
😄

Mike
nálam minden kakaósdobozokba volt szortírozva, szín, funkció
ezáltal a legomnak kellemes lehetletvékony kakaó szaga lett 😄

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sadist
Anyukádék nem mondták, hogy kicsit agresszív vagy? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Vogel
Ja még csináltam fegyvereket. Méretarányos MP5öst meg pisztolyokat (azok szarok lettek). Az MP5ös cserélhetõ tározásu volt (nem egy nagy ördöngõség 16 db kockát egymás után tenni 😊).

Vogel
Nekem egy nagy láda legóm volt. Az elõre legyértott szeteket egybeöntöttem, és a dobozt pairostul kidobtam. Sose szerettem ha megmondják hogy mit rakjak össze 😊 A szín meg nem érdekelt, minden összevissza színû volt. Csak a forma hajtott . Mivel repülõbuzi vok szinte csak repülõt építettem. Kedvencem az A-10esem volt (40 centi volt kb) és a kétüléses Mig29em 😊 az nagy volt. Mire használtam? Több órányi építés aztán nekivágtam a falnak, lezuhanást szimuláltam, kényszerleszálltam, rakéta találatot kapott... Mikor már nem volt mit lerobbantani róluk ujra összeraktam ugyanazt. Ezt 3-4szer megcsináltam, meguntam és építettem a következõ gépet. Kedvencem a 30 személyes utasszállítom volt. Imádtam szétszaggatni az embereket halottakat csinálva 😄DD Persze lezuhanás után. Csináltam pár autót is, de mindig kettõt, hogy töréstesztet jáccak. Minél kisebb elemekbõl építettem mindent (a megfelelõ merevséget megtarta), hogy jobban törjön. Lehet baj van velem, vagy igy vezettem le kamaszkori feszültségem? Ja még építettem eiffel tornyot, hidat, Titan lépegetõt a tiberian sunból (kurvajo lett). Ezen sorok leírásával kedvem támadt építeni, de kár hogy odaadtam uncsitesónak 😞( vígasztaljatok!

Mike at home
tudod Punker, kellenek hozzá gyerekek is 😊)

Mike at home
én is
foggal 😊
meg evõeszközkészlet késével (nem volt hegye)

Sadist
Nekem valami brainstormos technic legot htx <#gonosz1>

Punker
legoaruhaz.hu-n egész jó dolgok vannak.

huh, azok ennivalók lehettek 😄

Punker
lassan átmegyünk kinek mit karácsonyra topic-ba, jöhetnek egyéb ötletek is 😊

Kata
Ha van sok alkatrész, azt épít belõle amit akar. Minek ehhez konkrét építõs készlet? Egyébként van, csak nézd meg a creator listát.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
kapott 1x valami hasonlót amibe ilyen kis macskák stb volt.

Punker
van rakás babája, de 7 év alatt még nem láttam vele játszani 😊

legóból építhetõ plüss macska lenne annak tuti örülne, tényleg nincs ilyen állat építõs készlet?

Kata
Fiús legókból is lehet lányos dolgokat is építeni. Való igaz, öltöztethetõ baba nincs legóban, de nem is az a játék lényege és célja.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
lottót azért nem nyertem 😊

meg igazából a nagyobb az nem annyira legós, mondjuk nem is nagyon van értelmes lányos legó.

Kata
más hogy foggal szeded szét meg más, hogy lenyeled

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
vegyél kettõt. Vagy a repteret plusz a kék négyhajtómûves repülõt.

[/cserf][/fülünyúl]

te ilyen türelmes voltál ? 😄