Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Ha ez mind a tiéd, elveszlek feleségül.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kata
Itt jól látszik a méretbeli különbség a régi és az új repcsik között. Nekem pl. nagyon tetszik, hogy végre repülõ formája és mérete lett, nem egy 4 bütyök szélességû valami, amibe egymás mögé ültethetsz két emberkét, hanem végre kétsoros ülések, közlekedõfolyosó, galley...

[/cserf][/fülünyúl]

😮
ilyen utam van 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Kata
Régi repülõk kicsit voltak, kis alkatrészekbõl.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Azok nem úszó modellek voltak. Voltak viszont úszóképes hajói is a legónak, azoknak megy egy darabból álló bazi törzsük volt.

[/cserf][/fülünyúl]

de kalózhajón is csak azért volt h nehogy elsüllyedjen
nekem most is van sima csónakom sima elemkebõl összerakva és tiszta cellux az alja, de még így is elsüllyed 😊

Punker
a régi nagy rep cucc se volt jó másra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
ennek dacára is 400 elem az a repcsi

amúgy régen is voltak nagy és speciális elemek, lásd pl. kalózhajók törzse, ugyanarra a mintára csak ez meg repülõgép szárnya, törzse

[/cserf][/fülünyúl]

most h mondod :S
bár az ablak az jó lehet máshova is

I.C.ram
Ezek az új legok nagyon nem jönnek már be. Két alkatrészbõl áll az egész, és szinte felhasználhatatlanok más építményekben, annyira speciális elemekrõl van szó. 😞
Kata
<#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
jaja minden kiborít és kész, a keresgélés is hozzátartozik 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
1/4 idõt vett igénybe csak a szétválogatás :/ Én sosem csináltam ilyet, pedig volt pár nagy Legom. Westernesbõl is csomó megvan, meg az a nagy Kalóz-Kormányzós erõdítmény is megvolt. Túl izgatott voltam ahhoz, hogy ilyen kis apróságokkal szúrjak el idõt.
Kata

[/cserf][/fülünyúl]

emeleteshez már csak repülõ kell =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
ezek pofásak nagyon.

Kata
új legóházikó a minifigekhez

[/cserf][/fülünyúl]

😄😄😄😄😄:😄😄😄😄😄😄😄😄:😄D

Sadist

<#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mike
egyster sokpénzem lesz megveszem a Millenium Flakont 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mondjuk dobozból összerakva én sem
de miután szétszedted, én bizony egy idõ után meguntam a kotorászást, és szin és funkció szerint szortíroztam, kakaósdobozokba

egy olyat de elfogadnék...😞

DJ Skyline
biztos megéri, de én sosem válogattam ki az alkatrészeket kis dobozkékba, mint itt a srác! jó nem egybe szórtam az összes zacskó tartalmát, hanem külön külön szórtam ki õket, hogy átláthatóbb legyen, mondjuk volt hogy így is percekig kerestem 1-2 alkatrészt

Pistike 007
Beruháztam egy ilyenre:

Nagy prõ egy gép<#eljen>😄
Ez viszont nagyon tetszik:

😮 Te csináltad? mer ha iken akko a ládára még kéne rajzolnod 1 szivet

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Carlos
Kééééész!!!

Þór vígi þessi rúnar

azta pics<#wow2>

Sadist

nekem ez nem teccik naon

Mike
ejha

Pistike 007
<#szeret>

külön macerás rendenli

há vegyél

Carlos
atomdúrva

Þór vígi þessi rúnar

ez homemade nem ?

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Pistike 007
Mondtam én hogy nagy lábon él😄

nincs elég anyag a lábamhoz

próbáld magadat megépíteni

improvizálnom kell, volt már olyan,és sikerült úgyis😉

reaper4
hát ha nincs meg akkor nehéz lesz 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ma gondoltam legózok egyet, kb 1 óra alatt összeakartam szerelni néhány sztár vórszos legómat,de nem találtam egy csomó darabot😞
1 óra nem lesz elég...

Pistike 007
Vótmá
(:

itt van az eredeti

Punker
hétvégén kiderül ha itt alszanak 😊

fürdõkádban lehet vele szórakozni =)

😮

Pistike 007
Ágyú!<#szeret>
Imádok vele lövölözni😄

Wreck86

ez az egyik nagy kedvenc😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers