Nagy LEGO topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Én hiszek nektek, nem azt mondtam, hogy olyan nincs, hanem azt, hogy van egy darabból álló is. Tudom, hogy a város témához voltak kis elemekbõl összerakós hajók is.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Nekem megvolt a Westernbõl az aranybánya, a western utca, meg a bõrtön. Ami hiányzott az a nagy Western erõd volt 😞
I.C.ram
Ja de igaza van Mikenak. Volt olyan tûzoltó hajóm nekem is, amit több részbõl kellett õsszerakni, és úszott, meg tõkesúly is volt hozza, illetve elemes motor.
Punker
képeket, melyik volt az az utazós ahol léghajó meg gõzös ilyenek voltak, 2000-es évek eleje, abból vagy 4-5 félét vettem a kölöknek anno.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

sz4bolcs
És hamar lemerült?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

I.C.ram
Ja az volt meg nekünk is. De annak is a hajógericne egy elembõl volt.
Mike at home
az enyém kék volt, és konténereket szállított

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
Kedvenc Legom a Westernes volt. Teljesen beizgultam, amikor láttam ,hogy végre vannak puskaformájú puskák, és rendes pisztolyok is. Az már csak hab volt a tortán, amikor láttam, hogy van papírpénz is.
sz4bolcs
Ez besz@rás, ez nagyobb legoûrhajób*zi, mint én!! 😄D😄

Kata
nemtom, nekem nem volt hajóm, de ez eléggé egy darab:

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
részletes, de nem elég masszív

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
dehogy rúgok, én csak kérdeztem! <#vigyor3>
mi abban a rossz? <#ravasz1>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
okés!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

I.C.ram
Engem bántanak megint, de te még belém is rúgsz megint 😛
Punker
a sok picitõl lesz részletesebb szerintem.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
retardált vagy, Marci? 😄

I.C.ram
Kispajtásoméknak volt vidéken házuk, és volt egy bazinagy szoba. Oda elvittük az összes legonkat, és építettünk egy rohadt nagy Forma 1 versenypályát irányítóközponttal, kiszolgáló létesítményekkel stb, utána egy rohadt nagy várost rendõrséggel, tûzoltósággal, házakkal stb. Le is fényképeztük, majd ha találkozom vele megpróbálom elõkeríteni 😊
Mike at home
ját nemtom, inkább tele lett apró pici szarral, azért van 400 elem
szépek, de nem elég masszívak
drága a mûanyag

I.C.ram
Második penge nagyon. Az elsõnek nem tetszik az a nagy szája, meg a második valahogy "kuckósabb" 😄
sz4bolcs
Ezzel meghódíthattam volna az egész galaxist, és minden ütközetet megnyerhettem volna a gonoszok ellen. 😄

Azért lennék a haverja ennek az építõjének.

Mike at home
hát nemtom, enyém legalább 4-5 részbõl állt (mindegyik darab tudott úszni)

sz4bolcs
muszáj be is szúrnom:

Punker
azért jó visszanézzni mennyit fejlõdött az évek folyamán az egész nem?

Kata
Egyébként komolyra fordítva a szót és kielégítve kíváncsiságod: igen, néha leülök még építgetni, és nem szégyellem, nem tartom gyerekes dolognak.

[/cserf][/fülünyúl]

sz4bolcs
ez az ûrhajó valami zseniális.

Kata
Még ûrhajók szabolcsnak (bár nem érdemli meg, mert leszólta az új repcsiket)

link1

link2

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
nekem a leghátsó reptér van meg, aminek nagy üvegfalai vannak

sz4bolcs
:-)

amúgy nekem volt saját építésû kitt-tem a knight rider-bõl. 😄
Annyira királyul nézett ki. Szerintem a kreativitásom csúcspontján voltam.

Kata
Csak vicceltem, mint te. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
és még én OFF-olok....

I.C.ram
Már megint beindult a védelmi mechanizmusod, pedig semmi rosszat nem mondtam rád. Csak kérdeztem valamit, erre beletaposol a pubertáló lelkivilágomba 😛
Kata
Ícéram, te még komolyan nõ nélkül élsz, recskázol és még mindig egyetemre jársz? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Kata te még komolyan Legozol? 😄
Punker
na ez pipec <#eljen>

Kata
legó élien

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Jaja. Tesómnak volt nagy kék tanker hajója. Votl hozzá tõkesúly is meg motor is.
Punker
ég és hullanak belõle a kofferek, nem jósolok neki nagy jövõt 😊

sz4bolcs
sõt! LEGO repcsi. Nem csak egy legorepcsinek látszó tárgy.

sz4bolcs
na látod? Ez repcsi!

Punker
nekem 6780-as volt villogott meg minden 😊

sz4bolcs
Ûrhajókat, plíz! 😊

Punker
nem off-olok, csak én nem magamnak veszem a legót 😊

Kata
ne offolj -.-

[/cserf][/fülünyúl]

Sadist
<#wow2><#wave><#szeret>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
nekem meg fullos lesz lassan a multicam felszerelésem, és 200+k -ban az elsõdleges fegyverem, magamnak találtam mozgalmasabb játékot, úgyhogy legózni már csak a kölkökkel 😊

Kata
Nekem megvan az új reptér, bibibí.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
én ezzel játszottam sokat (nem enyém volt unokatesóé)

Kata
Nekem több van.

[/cserf][/fülünyúl]