3204
-
#1402 anélkül is. -
#1401 jaja,foszforeszkált,ha lámpa alá tarottad 5 percig. -
#1400 Nekem egyse:C
Pedig világít a sötétben nem?:| -
#1399 nekem 2 is volt! -
egyik legkedveltebb lego karakteremet találtam meg :) -
#1397 :DDD
Lol. -
#1396 Van még pár, de a Contra a legjobb :D -
#1395 -
Zsolcz #1394 énis -
gyuri12 #1393 Jóféle. -
#1392 Most irigy lettem:D -
#1391 50-ik évre kiadott limitált könyv és a hozzá járó bónusz cucc!
A többi: itt -
#1390 hm érdekes -
#1389 És megvan:
-
#1388 ügyes a srác! -
#1387 http://www.brickmania.com/Gallery2/war/index.html -
#1386 " A billundi székhelyű, családi tulajdonban levő vállalat tavaly júniusban, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című sikerfilm bemutatása előtt vásárolta meg a történet helyszíneit és szereplőit megjelenítő építőkockák gyártásának jogát a Lucasfilm Ltd-től.
Idén az első félévben a Lego nettó profitja az egy évvel korábbi 159 millió dán koronáról 427 millió koronára nőtt (85 millió dollár). A stagnáló játékpiac ellenére a hagyományos Lego-termékek, például a Lego City iránt is nőtt a kereslet. Az árbevétel 20 százalékkal, 2,96 milliárd koronáról 3,56 milliárdra kúszott fel 2008 első hat hónapjában. Az USA-ban is jól teljesített a dán játékgyártó: az európai eladásokhoz hasonlóan az Indiana Jones játékokat vitték, mint a cukrot, a Lego City és Csillagok Háborúja építőkészletek is a vártnál jobban fogytak.
Az 1932-ben alapított dán játékgyártó adatai szerint a gyerekek világszerte évi ötmilliárd órát töltenek legózással. A vállalat több mint 400 milliárd műanyag építőtéglácskát gyártott le, mióta a játékot 1958-ban szabadalmaztatta a jelenlegi tulajdonos édesapja, Kjeld Kirk Kristiansen.
A világ ötödik legnagyobb játékgyártójának ma egy évi 50 milliárd dolláros globális piacon kell állnia a versenyt úgy, hogy a gyerekek egyre inkább az elektronikus játékokat favorizálják. Igaz, a vállalat számottevő royalty-bevételekhez jut a Lego-márkájú számítógépes játékokból is."
amúgy megnéztem az új parti őrséges hajót a kölökkel nem is rossz, lehet majd megkapja :D -
#1385 DE :) -
#1384 x] -
#1383 megvárják vele, míg jövőre újra aktuális lesz :) -
#1382 Téll nem kéne a bannerból kivenni hogy márciusban kiállítás lesz?:) -
Zsolcz #1381 képt -
#1380 Köszi. -
#1379 -
#1378 bannerban a link! -
#1377 A 6668-as legohoz a leírás nincs meg az interneten?Ugy tudom minden terméküknek fenn van az interneten valahol. -
#1376 Hi!
15 éves vagyok, és én is megtaláltam a legoimat,és nagyot döbbentek mindig, amikor meglátom az újabb legokat.Sokat változott az évek alatt.Nekem ezek voltak meg a link alapján:
6668 - Recycle truck ELKELT.Ennek a leírását meg tudná nekem szerezni valaki?Már korábban is össze akartam rakni, próbáltam fejből csak nem lett ugyan olyan.Ezt egyébként a szüleimtől kaptam karácsonyra, 8-10 évvel ezelött, több évig(!!) játszottam vele.
6648 - Mag racer ELADÓ
Ezt a keresztszüleimtől kaptam születésnapomra, ezzel is hónapokig játszottam.
Olvastam az #1308-as üzenetet, az ottani linket melyben leírják, hogy a túlélésért harcol a lego.Én erre csak annyit tudok mondani hogy várható volt.Erre korábban is gondolhattak volna a tervezők, mikor már az első "komolyabb" számítógépes játékok kijöttek a piacra.Én akkoriba őszintén megmondom inkább legoztam, mint gépeztem.Ugyan volt gépünk, de én érdekes módon sokkal többet legóztam.Olyan volt egy napom 8-9 éves korom elött, hogy hazajöttem az óvodából/suliból nekiálltam legózni/kisautózni.Egyszerűen nem tudtam megunni.Mindig mást-mást építettem a lego-építőkockákból.Minden különleges napra ezt kaptam, és azt szerettem benne amikor kapok vagy 100nál több kicsi darabot és össze kell rakni.A baj az volt hogy pitty-putty összeraktam, mivel én sem kaptam olyan legókat amelyek kifogtak volna rajtam, vagy egy komolyabb épületet kellett volna építeni.Azok túl drágák voltak a szüleim számára. -
#1375 Külön garázsa van?:D -
#1374 ati-home gyűjteménye -
galocza #1373 helló,
vagy 20-22 éve csináltam egy lego vadászrepülő-"modellt". kicsit megtépázva ugyan (ifjabb unokaöccs illegál tevékenysége), de megvan még. viszont porfogó, szóval arra gondoltam, 1. lefotózom, 2. rekonstruálom vmi legós szerkesztővel majd szétszedem és vissza a vödörbe.
szeretném, ha maradna vmi nyom, meglehetősen büszke voltam (vagyok) rá.
szóval: tudtok ajánlani vmi progit ami tartalmazza az ÖSSZES eddigi (na jó 20 évvel ezelőttig addigi) elemet? az sem hátrány, ha vmi elterjedt 3d formátumba tud menteni...
lego creatorral úgy emlékszem, találkoztam, de pl szárnyakat nem találtam, úgy emlékszem. a másik amiről olvastam, az a Lego Digital Designer, de arról nem tudok semmit.
szóval van ötletetek?
előre is köszi,
g -
Zsolcz #1372
#1356: -
#1371 StarWars legó mindig drágább. Mint ahogy a Ferrari is... -
#1370 És ha azt vesszük nem is nagyon drága -
gyuri12 #1369 Jóanul néz ki! -
#1368 nekem ez kell!!! -
#1367 nem igazán lehet kapni újonnan. Nézz szét a vatera-n vagy a malug-on. -
#1366 Az 1343-as hozzászólásban lévő kalózhajó nagyon megtetszett.. ilyen készletet lehet venni vagy valami? Szívesen megépítenék énis egy ilyet. -
#1365 -
#1364 uhhh...nem semmi MOC-ok... -